U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
nemam brt samo trazim odgovore i postavljam pitanja ko sokrat xdd
meni samo nije jasno što se ejdusi pišaju po nadalu. razumem to što ga dudla đovaku, jer ga ipak posećuje u piramidi, kad niko drugi neće, ali što dira rafu, da li mi iko može objasniti kako radi mozak jednog prosečnog ejdusa?
Ala smo se iskenjali, ali dobro, zato i jesmo ovde. Bez obzira na zdravlje ili nezdravlje, Nadal je goat na šljaci neprikosnoveni, i to je to. Na drugim podlogama nije imao šta da traži ni kad je pucao od zdravlja i forme. Nolo je takodje bivao povredjen i, naročito u ranoj fazi, predavao je mečeve zbog problema sa disanjem, mučninom, jer mu je ispalo sočivo, upala trepavica u oko itd. Nebitno. Federer nije goat i ne može biti, jer su ga ova dvojica, čim su stasali i počeli da igraju ozbiljan tenis, deklasirali gde god su stigli. Nadal ga je isprebijao na šljaci, Nolo na vimbldonu itd.
Kako god, ako pogledamo iz drugog ugla, najbolji teniseri svih vremena su ubedljivo Kirios i Vavrinka, naravno kad su 100% na terenu, što je nažalost redak slučaj. Nik da je malo ozbiljniji, i Vavrinka da u glavi nije bio dete od 5 godina i da je bio malo više fit, o velikoj trojci se nikada ne bi ni razgovaralo. Šteta za obojicu jako velika, pogotovo za Stena, jer kontam da ga je od 15 slemova delio samo jedan pravi psiholog i dobar trener. Vrhunski igrač, lepota za oko. Bekend naročito, niko nije igrao lepši bekend od njega, niti će.
Ah, ponedeljci na vukajliji.
S druge strane, bolje da jedemo gomna o tenisu, nego o vacini, ukrajini, šapcu (namerno malim slovom) ili činjenici da je Ejdus osvedočeni nekrofil koji ima slamčicu mesto kurca.
https://www.youtube.com/watch?v=kyplW6HyR9c&ab_channel=TennisTV
Ne ozbiljno - Sten da se više posvetio telu i da je imao Nolo mentality, drao bi sve redom. Pogledaj ga koliki je na ovim snimcima, ko da je došao da se bije a ne da igra tenis. Omalovažavanje Nadala mi takodje nije jasno, prelep tenis, dominantan, + je momak skroz na mestu što se tiče ponašanja, odnosu prema drugim igračima, publici, svemu..
Ноло једини пасе траву на Вимблдону, тако да GOAT.
Od 7 minuta ne može, u pravu si, može od mnogo više i od nebrojanih zabeleženih svedočenja ljudi koji su delili teren s njim. Nemoj da si JJ Redik, ne pišaj po džinovima na čijim plećima stoje svi kasniji GOATovi.
U timskim sportovima poput nogometa ili košarke ima previše promenljivih u jednadžbi da bi mogao olako da proglašavaš GOATa. U tenisu zbrojiš titule, ko ima najviše GOAT i zdravo. ZVANIČNI GOAT naravno, a svako može da ima svog ličnog favorita koji mu je iz nekog razloga priraso za srce.
Da sam se ja malo više posvetio tenisu i imao Karlsenov mentalni sklop, Tsonginu snagu, paretine Ilon Maska i kurac Ron Džeremija...
Poenta je upravo to. Na kraju se uspesi broje, ne štabibilokadbibilo. Uvek je bilo igrača koji su plenili finesama, lepotom igre itd. Ali igra se za kurčev trofej.
Disklejmer: potičemo donekle zdravu raspravu, zaboli me ejdus za to ko je goat.
Pa to je jedino vredno razgovora u sportu uopšte. Da je Sabonis došao ranije u NBA, da Petrović nije nastradao, da Durent nije očepio trojku prstom protiv Baksa...Stena je od goat diskusije bukv. delilo pet kila viška i dobar psiholog manjka, stvari koje se relativno lako rešavaju. Kiriosa takodje. Nik se u rl raspada bukvalno, nije isključeno uopšte da će čovek, pre ili kasnije, dići ruku na sebe, jer ga satiru depra i ostalo. Tenis mu je na tipa trećem mestu. Što se toga tiče, jedina dva zaista mentalno jaka tenisera su Nolo i Nadal, mada je i Nolo podlegao pritisku na US oupenu. Ako zbrojimo sve - titule, dominaciju, kvalitet i lepotu igre, meni je Rafa najbolji.
Oni stasali a njega krenule da stizu po malo godine, 6 godina razlike nije bog zna sta ali nije ni zanemarljivo.
Verovatno je age factor imao uticaj da nolo izgubi od onog rusa, kad bese prosle godine, kad je trebao da veze sve te trofeje pa je plaky ko devojcica.
Ispada da branim federera, gadi mi se lik, izgleda kao da ce stalno da zaplace i ima tu neku daun facu ali na svom prajmu deluje kao da je dostigao savrsenstvo ali je sav tako mekan, pederast i plisan. Da je rastao sa djovakom i jeo kishela mlijeka i prsute znas dje bi mu kraj bio
https://indianexpress.com/article/sports/tennis/nick-kyrgios-writes-about-suicidal-thoughts-depression-7789778/
Jebeni su individualni sportovi. Nećaka mi je jako obećavala što se tiče tenisa (baš baš jako, živi u Minhenu, opasan talenat, svi uslovi itd), ali kad su krenuli srednja, zaljubljivanje...Nije više mogla da izdrži. Sestra provalila šta se dogadja i pustila je da batali sport, jer tad moraš da biraš - ili tenis, ili sve drugo. Gadna stvar - treninzi, putovanja, odricanja, striktan način života. Posle kad svega toga nema, odlepiš kao Torp, Felps, Hanevald...
Federera su već uveliko dobijali kad su imali 21 - 22 i Nolo i Rafa, on je tada bio u prajm modu, njih dvojica još uvek ne. Prajm Nolo i Rafa dobijaju prajm Rodžera ol dej long.
Evo sad gledam prvih 10 meceva u medjusobnim duelima
pederer - nolo 7:3
poslednjih 10
8:2 za djovaka
pametnom dosta
Endi Mari- GOAT. Svakako veće ime od Nola.
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/Bufon-napisao-dirljivo-pismo-mladom-sebi-Nisi-drukciji-od-barmena/563349
mari da nije teniser nikad ne bi nasao ribu koliko je gadan
Zapata je Endi Mari vukajlije bukvalno.
Kakvo pisanje wtf bukv sam samo napisao da br trofeja po meni ne znaci nista i naveo primer rasela koji ima duplo vise istih od MJ pa niko ne tvrdi da je on goat gg end
edit
shots fired
Pa iskr hvala, lik najnormalniji od svih iz Big 4, ima najbolju ribu, ima gren slemove...