Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. to je vise karakterna osobina

2. Eventulano ako si mi ortak mogu lako da ti skinem ribu i to je pederski s moje strane

3. Ja koristim neke ženske preparate, tipa za ruke, neki piling itd

4. haha, smesno, koliko brakova rasturenih imas nube?

5. Ja? Ne znam jedan valjda što?

6. Ја сам педер у смислу да некад себи налакирам нокте, па кад дркам замишљам да је то женска рука. Али не често.

7. Jer brak je svetinja a rasturio sam samo svoj

8. Haha jedan, mene ganjaju na nekoliko kontinenata za rasturanje brakova jbn

Kako je krenulo ispasce da na ovom sajtu jedino Kozma voli picku

9. A ako si meni rekao da sam nub mogu u par prostoproširenih rečenica da te govnima nahranim crve

10. А јбт људи чим чују да сам педер, помахнитају.

11. odaberi mi nesthta Jimmy

12. Џими
    А јбт људи чим чују да сам педер, помахнитају.

Nema to veze sa tobom nisi neki bitan peder običan si peder mali peder

13. Ja imam problem erekciju da odrzim i kad treba da ga spakujem u solidno razradjenu pizdu, nikad mi nije bilo jasno kako ga neko ugura u buljson

14. Ja kada sam se prijavio na sajt prijavio sam se zato što sam video mnogo zanimljivih i simpatičnih individua, i hteo sam biti jedan od njih, hteo sam biti "cool" kao i oni. Ali sada kada vidim da je ovo leglo pedera i demona mogu reći da žalim svaki sekund koji sam proveo na ovom sajtu, toliko od mene.
    Napuštam forum.

15. Кад пре накупи 10 страна?

16. А јбт људи чим чују да сам педер, помахнитају.

Си стварно педер?

17. pozz dekara najveci jebacu ikada u postelji

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.