Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
jel ti bolje sad?
uh kako nije
oćeš ti sedam dana bar?
Ладно док не поднесеш захтев за бан не можеш да будеш банован.
nije bre tako ajde sad, sudiš o stanju na sajtu a tu si par sati posle pet godina
p ono, jos jednom bez razloga da dobijem ban ne bih se ni vracao, eto nacina da ispunis zelju gazdi
kad je bilo bez razloga, bombas?
hahahah
sad banuj sve pesicu
uvek je bez razloga mene banovati, uvek
ti si uvek na ivici, poganu jezičinu imaš
nisi prva koja mi to kaze, imam imenik
Kad smo kod nostalgije, sećam se kad su “ribe” devedeset šesto bile piletina a sad milfare skoro!
Ја више волим милфаре јер сам Едиповац, тако да ми се свиђа у ком правцу иде овај сајт.
Što se svađate samo, zašto svi zajedno ne bi igrali igru pogađanja ličnosti?
Ja sam velika legenda, čitam baš dosta knjiga, visok iq imam, merio sam, kajzen me razmodovao posle dve nedelje, knjige čitam, žao mi je što me ljudi ne poštuju kao legendu kakva jesam, kosmopolita me vrijeđa, uživam knjige dok čitam
Ko sam ja??
Ko pogodi sledeći zadaje
znam ja znam ja
Гамби?
da nije bombas?
Jbt dok je kurd bio mod ljudi nisu bili glupi ovako
Е, ово што лечки каже да је негде у џонијево доба дозвољено, тј. да се отад жмурело на вређање мањег интензитета је тачно, и тад сам био против, јер је то управо дало легитимитет разним раснијима, боброковима и сакаима, па се дође до тога да разне кретенчине овде данима умарају све јер иду и пишу бесмислене "хахахахахаха шиптар" постове и слична срања.
Ја сам за то да се говна чисте, дај да пробамо, ко му јебе матер, ако се почисти толико да не остане ништа, шта има везе, ионако свакога боли курац за сајт, сви смо овде из навике само, све је исто јбг, чак и кајзена боли курац, њему би и лакше било, угасио би говна јер му је ово сад само расход.
Да пробамо да се уреди, форум за почетак, ето може се и оставити пичкарање на пар "прелазних" тема. Веће срање од овога неће бити, или ће се поправити или да се гаси и јебајга.