U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
cestitam, izgubili ste ovakvu uticajnu figuru zbog vase sebicnosti
treba da plati tipa 1500 dinara eksurziju tu sve ukupno, oni mu daju 700 dinara i umesto da kaze u plusu sam 700 jer su mi dali on kaze u minusu sam 800 hahhah
pa se sve krsti i levom i desnom
Ali zamisli onaj čemer, ide od čoveka do čoveka i bez trunke blama im uzima po 100 dinara
Сантјаго Коровјов
Ja ћу дати кинту кад будем имао. Тренутно ми није блистава ситуација. Био на мору и тако те акције, сјебао велику кинту, имао пар излазака са ђевојком и наравно пук'о велику кинту, година на факсу ми виси о концу, а о буџету да не причам. Буџет ћу изборити јако, јако тешко иако ми је то један испит више него за услов за годину. тако да сада и кад изађем, излазим из гајбе са макс 200-300 динара, 50 оде на жваке, 50-100 на неку течност, 100 за неку клопу и то је то. Јебига.
Сад у недељу не долазим на фудбал, рекох већ.
Кад будем дошао и имао кинте, рачунај да ћу искеширати колико могу.
hahah postojalo i to doba kada reme nije imao para
Meni je mozda najjaci deo kad mu Marvponudi da prespava kod njega da se ne bi cimao (posle svih govana koja je ovaj izasrao i bede), a Čavezu zaigrale okice, probudio se nezasiti demon iz njega i osetio krv. Hoće još. Nije dovoljno samo da prespava. Pa kaže:
Jako.
Prvi put sad čitam ovo u originalu iako mi je prepričavao yeahmarko.
Kako se promenila klima na sajtu. Vidiš ti kako to pomirljivo i krotko ide rasprava, lagaaano na 50 strana, svi biraju reči. 2018 bi na prvi pomen djačkog dinara bio rastrgnut.
Hahahahh
ahahahha secam se i toga za spavanje, vec je iste sekunde u glavi smislio sta bi mogao da izotima za svoju korist
Više je bilo fazon veliki sto na adi svi tu zabodemo ja kupim pivo za sve još neko se otvori za sok i čips donesem neke džidžu i bleja a đački dinar je bilo prebedno na gomilu stavi ko koliko ima i ovaj pokupi par puta me je pratio do kola da mu dam još i davao sam jbg bilo i žena tu neću se brukam da kažem da nemam
Htedoh rećo Zapata, ahaha. Onda nije bio blam da tražiš pare, a sad ne smeš jebeno poslati kurac moderatoru na pp
hahahah bas tako zapata
dajte taj deo kad je kupio mikrofon, je l ima to neko?
marvel peder sad kao homoseksualac a tad je i on jebo Midori
https://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=176#post_2018544
imam osecaj da je ova himna vosa prosla isto ko i bajagina SVI ZNAJU GDE JE TOPCIDERSKO BRDO DELIJE TAMO GDE JE TVRDO ZVEZDAAAA ZVEZDA, kad su mu delije porucile da nece da pevaju decije pesmice
hhahaha lepo je ovo citati posle ovoliko vremena...
https://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=200
još ih napušava jebomaiku, ajoj udavi se
Ubedljivo nešto najbednije što se desilo na sajtu, a nije slaba konkurencija
al pazi ovu pesmu hahah, on ladno dodje kuci i smislja neke rime za sve nickove ne bi li izmuzao jos koji dinar
Prvi put sad čitam ovo u originalu iako mi je prepričavao yeahmarko.
Kako se promenila klima na sajtu. Vidiš ti kako to pomirljivo i krotko ide rasprava, lagaaano na 50 strana, svi biraju reči. 2018 bi na prvi pomen djačkog dinara bio rastrgnut.
cenim da 90% nas kuca sa fona pa gleda da ne kenja puno tad se na kompu kucalo pa staloženo
ja sad kad bih seo na laptop i ušao na vukajliju tačno bi se zapitao da li sam normalan
https://www.youtube.com/watch?v=m4av7H2KAuI
DA SE NE ZABORAVI