Jevdjic od Monaka

1. Ja imam bus oko pola pet , tako da sam kod zeleznicke negde oko 20do6 . A sto se povratka tice negde oko pola devet . Inace ulozicu i ja za Cavezov put , ma da i mene ima da izadje k'o Svetog Petra kajgana .

A ovaj bimba isto putuje od nekuf i kao aj dacu i ja a dva komentara ispod fejs poceo da pizdi napisao samo “u jebote” hahahahaajah

2. Sad moramo samo da uvedemo moj djački dinar kao difolt za ostale domoroce koji dolaze iz BG-a, haha, i eto mene svaki vikend, u fudbal i/ili džuboks verziji dokle hoćete hahaha. :)

vec na samom pocetku je napomenuo da je djacki dinar pod moranje ko god je iz bg, ne svojevoljno nego mora da se da

3. Да ниси купово ламинат мого си да платиш сам себи пут на ВОС.

Hahahaha fejs bog

4. Ахахах, овај Пазл је озбиљна легенда.

5. A tačno kapiram Fejza, bukvalno bi mi isto bolo oči i izazivalo želju da mu se pokenjam po lobanji, a to je "oćel biti djacki dinar" u svakom obraćanju. Realno je za poser po vugli

6. A što nas fejs oladio za 100 maraka za osnivanje kluba to ništa?

7. Ali potpuno mi je bizarno, kako tada odreagovali samo fejz i arlovski, ostali ništa. On nimalo nije namazan govnima, pa čoveče posle 50 strana on i dalje bez blama piše ekipi iz vrbasa "povezite i mene iz kule hehe"
    Da li smo postali zveri ili pametniji to je pravo pitanje

8. Chavez
    Ako uspem da se iskobeljam da dodjem u sandej, 'oće biti djački dinar da se vratim doma? Pikao sam svako veče skoro vamo fudbal po 2-4 sata, nalevelovao sam se stamine da ide preko 99. Prošli put sam puk'o nekih 800din u minus, pa sam se krstio i levom i desnom. Bilo 20 ljudi, svi se razbežali kad je dinar nastupio haha. :)

pre 5 godina

9. A vidi zapatu sto je srecan sto se pojavio vevi jadnik hahahaha

10. Au, bole ovi fleshbekovi, ali i teraju na razmisljanje

11. Ps ti nisi zakačio čaveza na vos-u?

12. Meni ovaj cavez nije bednik. Ja sam tugaljiv na ovakve price mnogo

13. Pez daj ono za mikrofon, ti garant imaš sačuvano

14. Ja kakav sam debilko verovatno bih uredno uplaćivao taj djački dinar

15. nemam sacuvano, al se secam da je valjda 300e bio i sto je najgore bilo je bas u ovom periodu djackog dinara

16. "Jedan od 'onih' sajtova (za ljude sklone crnjaku - mislim na humor, ne na vino). Poželite ponekad da se nasmejete kao Draguljupče nakon valjano okončane "psine"? Mislite da cenzura ne treba da postoji? Mislite da nema preosetljivih tema i nedodirljivih osoba? Na ovome sajtu ćete naći sebe!!! Dakle - samo za vickaste: vukajlija.com"

SerbianForum | 13. Februar, 2010.

17. Ja sam caveza video jednom al mi niko nije pominjao nikakve pare. Doduse kupovao sam pivo svima pa mozda zato

I sad listam temu i vidim da bvdlgin nik znaci bejbi ven d lajts gou aut hahahahahajajajaja naglas se smejem ovo je smesnije od andjela destrukcije

18. Bejbi ven d lajts gou aut jebeno hahahahahahahahahaha

19. Ja imam vamo Goranca sladoledžiju. Ne mož' mu se niko meriti sa kvalitetom sladoleda. Kurac, sad mi se jede sladoled, a daleko centar grada. Nema veze, sladiću se pobedom u nedelju!

Ovo mi je isto mnogo jako. Perfidno nema šta

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.