Jevdjic od Monaka

1. I sad listam temu i vidim da bvdlgin nik znaci bejbi ven d lajts gou aut hahahahahajajajaja naglas se smejem ovo je smesnije od andjela destrukcije

BVDLGA nedostaješ

2. Moram da vas pitam: koliko vas ovde radi? 'Nači nebitno da li je honorarno ili imate neki stalni posao? Pa je l' moguće da vam je mrsko da dečku izdvojite 100 pišljivih dinara da bi se ON iscimao iz ko zna odakle?! Ja sad serem, a nisam ni došao na dbalfu, ne znam ni sam zašto, ali jebemumater, pa i ja koji sam u strašnoj krizi s kintom bih mogao sigurno da pored ove siće koju potrošim fazon na aftobusku kartu čo'eku dodam 100 dinara jbt. Je l' moguće da smo tolika sirotinja da pravimo pičvajz zbog 100 kinti?! Čavo, ako bidnem dolazio, mog'o bi sigurno kod mene da prespavaš, ima ceo sprat gore bleji. :D

Evo ih i tetke sa b92 xd

3. Inače koje Ninku92 upoznao imao se rašta i roditi

4. ja ovakve postove volim

Meni je iskreno žestoko ispod časti što sam to i tražio, ali jednostavno mi je mnogo drago kad dodjem, a i računao sam da ste svi ta sorta ljudi koji kontaju u čemu je fora, al' jebiga..

kao mislio sam da ste dobri ljudi, a vi govna...

5. Sunce ti krvavo jebem! Svi se razbežali, au. Ne mogu ni da stavim ono standardno "haha". Mislio sam da nema gore stvari od one kad na svadbama pred tobom otvaraju kovertu i upisuju novac koji je dat/broj onih koji su došli na tu jednu kovertu, i to pre no što uđeš na svadbu, ali sam se zajebao.

A i nekako mi je simpa kad vidim sada ljute glavice kako su nekada bili mnogo fini momci, voljni da pomognu, čak i da pokažu dosta empatije. <3

6. Chavez
    Ovo za roštilj ako se bude kamtruisalo, gledaću da budem u mogućnosti da dodjem, pa ponesem džitru, ne mož' takav ivent bez toga da prodje.

Posle mesec dana video da ga niko ni ne pominje uopste pa se sam nudi sa sve DZITROM, verovatno mislio da mu zapakuju i malo rostilja da ponese na dug put xd

7. hahah sto reme podmicjuje sa plastikanerom od dve litre, a kad on pije onda samo APE i grejpovi sa pozadinskim ukusom karamele

8. Ako stvarno može tako, to bi bilo lepo, naravno, umesto da se vucaram noću polu-svestan po vozu jebenom. Em ovaj ujutro putnički u 8:15 je jeftiniji za 100 djengi i milina.

Em ovaj ujutro putnički u 8:15 je jeftiniji za 100 djengi i milina.

9. Svidjaju mi se ideje skroz. Ono za kornjače moramo. Ali ja sam Donatelo!

Ništa, jednom onda da ponesem i džitru pa da vam lovim cave po parku i onda vam ih prosledjujem dok još vlaže na ''Rekla je''.

jbt kakvi su ovo postovi, svake godine kad citam uvek nesto novo.....ovo za kornjace je bas morbidno...lik mu ponudi gajbu kao aj da prespavas u hodniku, on odma pita jel ima pes...ovaj ga skine sa kurca kao nemam i ne zanima me, on onda kaze nista onda skinucemo sega emulator i picimo kornjace....pa druze sta ti vec odredjujes sta ces da radis

JA SAM LEONARDO

10. Peroviću, 'bem te slepa, pogledaj stranu u rikverc šta sam te pitao.

Hahaha niko ga ziv i ne konstatuje al ne prekida brat

11. koliko je imo godina ovaj tad

12. Jesam jedini kome chavez lichi na remi gaillarda???

13. chavez je tad imao 36 god, znaci sad ima 41

14. au lebac ti jebem

15. objasni ti roditeljima, ajd ahahahahahahahahahaha

16. el ima neko kontakt neki njegov

17. на профилу јебеном му стоји линк од фејсбука

18. Bombi za nekog ko je raskrinkao tolike afere, nisi mogao da mu udjes na profil gde mu je fb link

19. nisam ni gledo, hvala

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.