Da li je uredu ubiti čoveka koji vam otme partnera ???

1. Ko je platio ceh, Maestro? Kako ste se rastali (poljubac, zagrljaj, "dodaj me na fejsu"..)?

2. Ja platio, zagrljaj i poljubac u obraz. Zvacu je sutra kod mene. Jevrejka je ona

3. Al garava je jebi joj mater, iz tel aviva.

4. Malo kad pricam vucem na ruski naglasak jbg koliko god se trudio da mekse izgovaram R i H ali dzabe, ona skintala to i sad sam rus za nju pa bog

5. Kedla ti ne ginu, jbg. Da je barem Arapkinja neka...al ae. Bolje i Jevrejka nego Nemica, čistija je garant.

6. jel to placas kurve da samo pricate

7. Ahahahhahahaha labokv pobeda al inace ne podrzavam kad neko dira maestra jer je moj covek

8. Pa dooobro, svideo si joj se, boli te uvo za naglasak, ti si za nju znaš koja egzotika...tj ista kao ona za tebe:)

9. Mistere, ja sam fino gradjen i imam visinu, bavim se manekenstvom i studiram. Brijem se, nisam maljav mozda sam po tvojim parametrima picka ali to je vani sasvim okej. Nisam gej i ne kasni mi menstruacija, bez tih glupih fora

10. Sreca moja sto sam 195(jebiga svi mi kosarkasi u familiji) i jos rastem,moji vrsnjaci lice ko deca naspram mene.

11. poslednje dve strane komotno na sirotinjsku spiku

12. tajson je svaki dan radio 2k cucnjeva,500 sklekova, 500 zgibova i 500 propadanja,tako sam procitao na stranici ne verovali ili da.nesto mi on pade na pamet.zajebano je ko ima dlakava ledja,

13. Jedno je misicna masa, drugo je salo. Mislim, kome ja ovo pricam, ljudi nisu jednom zakoracili u teretanu ili se bavili ikakvim sportom. Pola vas je maljavo, debelo i tromo.

14. jan, vole to ribe posebno visoke koje su.moraces ti mnogo para da dajes za hranu da ne bi bio zgoljav, to je jedina mana

15. teretana je idiotizam, trcanje, plivanje i sportovi sa loptom su majka za kondiciju... prvon sto ne treba objasnjavati koliko se covek glupo oseca kad dize gvozdje, drugo sto nema realnih benefita... zabluda je da se zene loze na takve, ustvari ima ih ali su uglavnom droplje... u teretani sam bio samo jednom 4 meseca kad sam ostavio pusenje jednom, a bila zima nista drugo da skrenem misli i odumrlo mi dosta mozdanih celija tad.

16. bolje covek da fizikalise nego da ide u teretanu.ko nije radio u stovaristu guma ne zna sta je fizicki napor.gledao sam te picane sto idu u teretanu kako kolabiraju posle sat vremena istovaranja slepera punog kamionskih i traktorskih guma

17. svi mi znamo nekog lokalnog amaterskog pumpadziju, niko ih ne posmatra kao nesto bitno vec kao frikove... od 1000 uspesnih ljudi u bilo kojoj sferi zivota 1000 nema veze sa dizanjem tegova i bodi bildingom.

18. Druze, ne pricam o gym bajama, debilima neproporcionalnim. Ja se bavim manekenstvom i moram da idem u teretanu isto ko sto ide svaki model, maneken sportista i slicno. Lepo sam gradjen ali nije iskljuceno da ti mozes dizati vise od mene, jer nisam ogroman samo imam isklesano telo. I pored toga plivam i trcim redovno. I nisam neki prelepotan, da ne bude sad kao hvalim se

19. Imate pogresnu predstavu o teretani sto je i za ocekivati jer ste na balkanu gde gym baje obitavaju. Vamo je druga prica.

20. Bavis se ti gambijevim kurcem

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.