Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hahahahah izmenjena tema, preljepo
Pidduu reko si pravu stvar zasto je mene taj covek odavno nervirao, ali najgore je kad on okupi sledbenike oko sebe koji bi hteli da te lincuju zbog naprednijeg nacina misljenja, i postao je nazalost popularan medju pojedinima.
Ja iskreno da bolujem od raka sta bi trazio kao zelja da mi se ispuni da budem poslat na najbolje ratiste koje postoji u svetu i ako cu mrem da mrem na najbolji moguci nacin.Mada lecenje cajevima i odlasci kod travara postoje ovde odavnina, a i lekari se medjusobno razlikuju po tome koliko su dobri ali rak mislim da se ne leci uopste.Ali ovaj covek je uzimao pare ljudima za tretmane koje im je predlagao tako da stvarno zasluzuje da odgovara.
E takoc.
Elem, Miroljub je komično-debilno-zabavna internet pojava koji je sa svojim provalama postao popularan međ krezavim narodom nebeskim. Sa tom popularnošću dolazi i izvestan uticaj a potom i moralna odgovornost. Ja bih voleo da se još ljudi sa sličnim iskustvom jave, tj ako ih je bilo...a fazon nemoguce da ih nema jer se batica godinama bavi ovakvim "davanjem saveta", nemoguce da je mejl sadržine "ne slušaj lekare" napisao samo ovoj Makedonki.
Možda je lik i imao plemenitu nameru da im pomogne, pri čemu je okej naplacivati tinkture i sokove jbg, ali pisati onakve mejlove i dovoditi nesrećne ljude u zabludu da bi im uzeo više novca - trebalo bi biti kažnjivo zakonom. Jeben zadatak je to dokazati, nažalost.
Zašto se uopšte raspravljate oko ovoga i nagađate bez veze, zašto samo ne pitate nekog od brojnih advokata ili barem studenata prava koji svakodnevno obitavaju na ovom sajtu?
EDIT: Uh, izvinjavam se, zaboravio sam da je 2019. a ne 2011., ostali samo bauštelci, šljakeri i tek poneki magistar.
Nastavite.
Pa vise je ovde o moralnom nego o pravnom,verovatno nece ici u zatvor.
Шта порота има да каже?
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/sta-ja-da-radim-sto-neko-shvati-da-cu-da-ga-izlecim-lazni-doktor-miroljub-petrovic-se/jhbzg9b
Zbog ovakvog Petrovićevog delovanja postoje indicije da je počinio teško krivično delo protiv zdravlja ljudi, kaže za "Blic" Predrag Milovanović, tužilac iz Udruženja sudija i tužilaca Srbije, kome smo predstavili činjenice iz ovog slučaja.
- Za ovakvu vrstu krivičnih dela, ukoliko istraga pokaže da je usled bavljenja nadrilekarstvom nastupila smrt, propisane kazne su od dve do 12 godina zatvora - kaže Milovanović. On ističe da bi u ovom slučaju sestra preminulog mladića trebalo da podnese krivičnu prijavu protiv Petrovića ili dostavi dokazni materijal tužiocu koji će pokrenuti istragu i utvrditi činjenice.
#maksimalnih12godinarobijezaMiroljuba
#DošloJeVremeĆorke
Zamisli kad Miroljub ode u zatvor, a oko njega njegova ciljna grupa. Priglupe muškarčine koje se lože na religiju.
Za deset godina ima da izađe nabildovan sa tetovažama i ozbiljnom ekipom sledbenika.
Dajte još svedoka protiv Miroljuba, uozbiljite se malo.
Advokado, javi se :)
Upropastio si temu profe u cilju da je komercijalizuješ.
Izvini legendo :(
Nisam ja tuzilac ja mogu neki veštak da budem
tema se otela kontroli
ides pod mac, temo
Ja mislim da ti zaslužuješ neku kaznu, pošto si je i otvorio.
moze tri dana bana i jedna definicija da mi se obrise, ali po mom izboru
Mlada Partizanka u visokim štiklama i kožnom korsetu da mu udari 10 po dupetu? xd
moze i 20 ;3