Prijava

Ljudi ga gledali ko bezopasnog klovna,smejali se i slikali ga i slicno,a sada je onaj klovan iz filma It.

Mislili da se zajebava sa onim ,,pod mac bato,, a u stvari nisu znali da stvarno ima takvo psihopatsko razmisljanje.

zasto ova tema ima 25 stranica cemu ovolika polemika o debilcini miroljubu

A oni sto ga i dalje podrzavaju su uglavnom debili koji jos uvek nisu izasli iz tog mima i dalje je za njih Petrovic mim i slicno,pricali smo Tronozac i ja na tu temu kako i kada se radi o necem ozbiljnom ti mim likovi nisu u stanju to da prepoznaju i i dalje nastavljaju sa svojim glupostima i eto psihopata na bitnim funkcijama.

lik je unovcio svoju ludost.
mozda nije ni lud.skapirao da su drugi oko njega ludi i glupi,pa ih jebe za pare.nasao gde nije velika konkurencija i poceo da luduje.
nesto ko seselj.provalio da ce se srbi najvise primiti na pricu o povecanju njihove teritorije i poceo da im prodaje razorazne scenarije i uzima kintu.

Iskoristio je mim mentalitet,to rade mnogi sirom sveta,pa Tramp je tako i postao predsednik,ponasao se tako da bude fora glasati za njega ko sto upisuju Dzedaja i slicno i eto tako polako svet odlazi u kurac ako se tako nastavi.

Скоро сваки јебени коментар "Мирољубе Србендо", "Мирољуб је спас", "Најинтелигентнији човек", "Мирољуба за преседника", "Највећи вјерник само јако" бла бла... Све сајам идиота који немају ни 100 неурона у глави. Хајд и ја сам вјерник , али за Чмарољуба ме курац боли.

glupane­
zasto ova tema ima 25 stranica cemu ovolika polemika o debilcini miroljubu

И ја сам се то малоприје питао. Ваљда се сви могу сложити око тога да је шизофрена дебилчина којој је све што види сатанизам и одвратно и све би он то под мач и неки други курац палац, а са спровођења ријечи у дјела се није помјерио ни 2 милиметра.

Можда ће некада и прочитати ову тему и објавити на свој канал.

Miroljub je veci problem za nase drustvo od samo neke puke debilcine koja lupa gluposti.On ipak ima neke funkcije koji su prilicno bitne,plasim se da ne postane predsednik jednog dana,ozb.

То је то о чему се писало прије пар страна.

Nisam ocekivao da ce da ode u zatvor ali nisam ni ocekivao da je tolika smradina da nastavlja s ovim jbt pa sta je ovo,mislio sam da ce se zauvek povuci iz javnosti i upasti u neku tesku depresiju do kraja zivota kad on ide vise nego ikada s ovim.

Па неће никада ни отићи. Смрадина још сматра да су други криви и да су сатанисти сви који су против њега.

Смртну казну каменовањем су измислили због ликова као што је Мирољуб.

КРУ
К-Р-У

Ај иди трансфериши негдје друго глуп си