Sudnica: Zakon vs. Miroljub Petrović

1. Miroljub jeste debilcina to stoji, ali ovde pravno gledano nije kriv ni 1% ako nije uzimao pare

2. Dobro. Svi kapiramo da je ovo krivično delo.

Ne odgovarajte više ovom muji, samo ga ignorišite.

3. moram, thilmo, vidiš da je lud ko konj

Hahahah dovesti u zivotnu opasnost, KAKO? Da bi se doveo neko u zivotnu opasnost na osnovu tudjeg savjeta, on prvo taj savjet mora poslusati, sto je stvar licnog izbora. Zbog toga svaka teorija o nekom drugom da tebe dovodi u zivotnu opasnost pada u vodu, jer ti moras dobrovoljno pristati i uraditi nesto za sta nemas nikakav razlog da uradis

objasnio ti je zapata na početku teme, oboleli od smrtnih bolesti su u posebnom stanju svesti, očajni su i u bilo čemu traže spas. majmun koji nekom u takvom stanju kaže da baci lekove je čisto zlo i treba biti zatvoren i sprečen da to uradi opet

4. Maksimalnih 12 godina kazne za Miroljuba Petrovića. Ako se to ostvari, počeću da verujem u ovu državu.

5. закон је јасан, у затвор под хитно и њега и оног Азарића. То је друга ствар што држава није способна да склони бараку са планине те ће се ово завршити само на оштрим речима а за млад живот новинаре суштински не занима.

6. Dobro. Svi kapiramo da je ovo krivično delo.

U sustini nisi uspio da oboris nijedan od ona dva argumenta koja sam napisao, pa se sad pozivas "svi kontamo, svi smo pametni, samo mujo je glup". Bravo.

objasnio ti je zapata na početku teme, oboleli od smrtnih bolesti su u posebnom stanju svesti, očajni su i u bilo čemu traže spas. majmun koji nekom u takvom stanju kaže da baci lekove je čisto zlo i treba biti zatvoren i sprečen da to uradi opet

sa moralne strane mozda, ali ja ovde govorim striktno o zakonu. oboleli od "smrtnih" bolesti trebaju da se obrate strucnom licu. ko to ne uradi, sam je kriv.

Ja i dalje cekam da neko obori bilo koji od ona dva argumenta. Dzabe sto cinite vecinu, nemate apsolutno nista da podrzite vase tvrdnje i glupi ste ko kurac. Poyyy

7. Mali Mujo vam je objasnio neke stvari.

8. nema se sta obarati kad nisi postavio ni jedan argument
    sopio si sijaset gluposti koje nisu argumenti nego code tvog stanja svijesti

9. Hahahah dovesti u zivotnu opasnost, KAKO? Da bi se doveo neko u zivotnu opasnost na osnovu tudjeg savjeta, on prvo taj savjet mora poslusati, sto je stvar licnog izbora. Zbog toga svaka teorija o nekom drugom da tebe dovodi u zivotnu opasnost pada u vodu, jer ti moras dobrovoljno pristati i uraditi nesto za sta nemas nikakav razlog da uradis

vidi...cak i kad neko nekog ubije ide vestacenje koliko je bio uracunjljiv u trenutku ubistva i na osnovu toga se odredjuje kazna....neko ko poslusa savet nekog nadrilekara svakako nije uracunjljiv i treba ga zastititi....znaci silovanje mrtve pijane devojke je okej po tebi?

10. nemoj ta teska pitanja Pezose

11. Глупану се не може објаснити да је глуп, зато и јесте глуп.

12. Pezos, legalno je ako nije bilo uz novcanu naknadu, ako mu ona plati, onda ga treba goniti

13. Besplatno je dozvoljeno

14. Hahaha. Pa upis. Vrh tema.

Sad svi po jedno pivce za živce!
    Muroljub je.

Mujo dušo,
    Nema veze to sa parama. Prevara u cilju sticanja koristi je jedno krivično delo. A nadrilekarsto drugo. Mogu, ali i ne moraju biti povezna.
    Npr. Si čuo nekad da je nekom lekaru oduzeta dozvola za rad zbog nesavesnog lečenja? Dobro, možda ne u Srbiji, ali to je taj princip.

15. ahahahaha al mujo car ovako može da legalizuje bilo šta
    ako te odžepare sam si kriv jer ti je novčanik bio u džepu od jakne, što ga nisi stavio u unutrašnji džep, glup si

pa naravno da neke nemoralne stvari podležu zakonu

16. nema se sta obarati kad nisi postavio ni jedan argument
    sopio si sijaset gluposti koje nisu argumenti nego code tvog stanja svijesti

Zmaju ne seri, matere ti. Ti si pokusao da napravis neku razliku izmedju ovog slucaja i obicnog laganja, kad sam te pitao da objasnis detaljno i pravno gledano zasto treba da bude razlike, nisi nista napisao. S druge strane, jos jednom ako nisi vidio

Da ne citiram nikog konkretno evo za sve, jos jednom, napisao sam ovo

Evo zvanicno nek mi nadje neko, bilo ko, isjecak iz zakona gde pise da je laganje u svakodnevnom zivotu kaznjivo?
    i

A ovaj zakon govori o nadriljekarstvu, o pruzanju pomoci, izdavanju lijekova neovlastenog lica ili nesavjesnom radu ovlastenog lica.
    Ko obori bilo koji od ova dva argumenta, ali sa dokazima, ne sa svojim subjektivnim lupetanjem, ja mu popusim kurac. Do tad vi to meni mozete da radite...

Evo ovo. Svi zastupate tvrdnju da je laganje ilegalno, ja tvrdim da nije i trazim da pruzite bar jedan dokaz. Niko nije uspio to da uradi.

Drugo, onaj zakon (ima i link) jasno navodi na kakve slucajeve se odnosi, a ovaj slucaj ne spada u to. Niko nije uspio ni da mi nadje drugi zakon koji pokazuje da je ovo ilegalno.

U sustini vi ste ti koji niste dali jedan jedini argument osim svojih subjektivnih misljenja a lupate ko maksim po diviziji

17. Mujo je mnogo banalna poredjenja davao, ja bih recimo uporedio Miroljubov savijet sa recimo onim lajfcoucevima, motivatorima i tim govnima koji u sustini rade istu stvar. Pa neko je isto pomenuo Karleusu i tu sektu antivaksera koja isto tako "dovodi druge u opasnost" pa niko ne odgovara. a umiru ljudi jebiga.

pare=kriv
    ako ne dokazu to, mogu da ga duvaju i debelom miroljubu i malom muji.

18. antivakseri su izvođeni na sud i kod nas, kažnjivo je to

19. Još jednom. Daj zajebite muja. Dečko je ograničen, ne trudite se.

Jednostvno ga ignorišite, to će mu najteže pasti.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.