Prijava

jel ti i dalje mislis da me znas tilmo? posto me ne znas, sigurno. jesam bio nrd, verovatno i ostao, al ne taj kog zamisljas. :)

btw, iz ovog komentara bi reko da nikad nisi uso u zgradu fakulteta.

Baš sam to hteo da napišem. Ušao je jedino kada je dostavljao kulen studentskoj menzi

Posle ce da kaze da je trolovao i f l e j m o v a o sig (sig)

mislim daleko od toga da je bitno dal je faks ili nije. poenta je da ne mozes bas 100% da procenis sad sa kojim faksom ces da imas neku kao karijeru idimidodjimi, menja se to brzo.

Kakv bre trol i flejm, nije ovo 2008god. A ovog debilka i kulen necu da komentarišem.

Pa igrom slučaja sam ulazio često tamo celte, ako si neka generacija 82-86. Zato i pričam kakvi su nrdevi tamo obitavali. Dolina lepre lol.

pa jeste tilmo, bilo puno nrdeva, po definiciji nrda koju ti imas.
mada, reko bi da je na vecini fakulteta tako. nije kao na tehnickim posto je tamo jebiga sosidz fest uvek bio i ostao, a cim ubacis poneko zensko krenu ljudi i normalno da se ponasaju. ali svuda na faksu, a i kasnije na poslu, sto dalje ides, to veci nrdovi.
najbolje prodju oni sto nisu bas totalni nrdovi nego imaju i neke socijalne vestine. al su i dalje nrdovi.

A ko je goat svetske istorije? Cezar, Dzingis kan, isus?

Goat od sportista su dzordan ubedljivo prvo mesto pa onda tajson

Nikad niko nije ni oriblizno bio blizu toliko ime u sportu...maradona, c ronaldo, pele, ali, bolt su sve drugorazredni naspram njih dvojice...kontam da nema plemena na svetu da ne zna za dzordana

-kleooatra, cezar, atila, dzingis kan, kublaj kan, ricard lavlje srce, papa kao duznost i novak djokovic najpoznatiji lnudi u istoriji

A ko je goat svetske istorije? Cezar, Dzingis kan, isus?

Aleksandar Makedonski verovatno. Osvojio sve sto moze da se osvoji do 30te, nijednom porazen u borbi, osnovao gomilu gradova kuraca palaca, nije bio kreten ko dzingis kan dubija zene i decu i ostalo na sta naidje, i na kraju umro (po legendi) od toga sto se napio do smrti. verovatno doduse od nekog sifilisa ili statiznam, al aj da ne kvarim utisak.
poprilicno dobar GOAT kandidat po meni.

Aleksandar je umro od malarije. Inace sam cuo neku pricu pre par godina kako je Majkl Dzekson posle Isusa najpoznatiji covek u istoriji ahaha

Goat od sportista su dzordan ubedljivo

Upravo tako. U kojem bilo sportu da tražiš GOAT-a odradi se poređenje "on ti je za taj i taj sport ono što je Džordan bio...", tako da tu nema spora.

Da li je najdominantniji ikad u svom sportu, ne, ali je najveći.

Thilmo
Agilni, kojom disciplinom se se bavio u atletici?

Sprint. 100 i 200m, mada sam najviše uspeha imao na 60m u dvoranama. Moj GOAT, tj. u to vreme je bio - Majkl Džonson, smatrao sam da neće nikada biti oboren njegov rekord na 200m, pa eto, pojavio se Bolt kasnije.

pa dobro agilni, jes to tako, al recimo brejdi u NFL-u ili grecki u NHL-u su verovatno imali uspesnije karijere, i mozda cak bili ubedljiviji. bem li ga ko je u bejzbolu.

fudbal nikad nece da prismrdi necemu iz amerike sa tim goatovima, posto se u fudbalu bas ne lizu toliko jajca jednome. lizu se, al ne toliko kao tamo.

Najveći sportista svih vremena - Bolt.

Najbolji igrač u nekom sportu svih vremena - Džordan.

pa dobro agilni, jes to tako, al recimo brejdi u NFL-u ili grecki u NHL-u su verovatno imali uspesnije karijere, i mozda cak bili ubedljiviji. bem li ga ko je u bejzbolu.

Zato sam i rekao da Džordan čak ni u svom sportu nije možda najdominantniji ikad. Ali globalno jeste najveći. NFL i NHL su više nekako severnoamerička stvar, posebno NFL, ma koliko fanova postojalo i na drugim kontinentima. NBA je oduvek bio globalniji, iako u samoj SAD nije na 1. mestu.

U tom smislu je Džordan najveći, tj. ono što definišemo kao GOAT. Ne nužno najbolji u svom sportu.

Wayne Gretzky
It’s no coincidence that hockey fans have eternally dubbed him “The Great One.” Throughout his long and storied tenure in the NHL, Wayne Gretzky was the personification of the word dominance. He holds nearly every single statistical record of significance in the NHL including most career goals & assists. In fact his 2,857 career points is nearly 1,000 points more than the next best point total (Mark Messier – 1,887). Oh by the way, Gretzky also tallied 1,963 assists throughout his career, which means that even if you took away every single goal he’s ever scored he would still be the all-time leading point getter in NHL history. In the modern NHL era a 100 point season is considered an extremely uncommon, MVP caliber feat, achievable only by the most elite players on the ice. Rarely do players ever strike the century mark more than once. Gretzky has scored 200 or more points in 4 separate seasons, and eclipsed the 100 point mark 14 times in his career. Gretzky famously wore #99 on the back of his jersey which is now the only number to ever have been retired by the NHL.

verovatno je u timskim sportovima ovaj najdominantniji ubedljivo. tipa 2x dzordan.
u pojedinacnim Tajger Vuds verovatno

hokej je popularan kao kosarka, samo nije kod nas.

I vidim da se provlači GOAT u pornjavi kao pojam. Nije loše kao poređenje za GOAT definiciju u svim oblastima - Jenna Jameson. To što je ona radila je smešno u poređenju sa današnjim umetnicama, ali teško da će ijedna napraviti takvo prepoznatljivo ime van te industrije (Lisa Ann je bila blizu i to je to).

Kod muških Ron Džeremi. Džordan pornjave.