Prijava

Felps ubedljiviji od bolta u ovim trkanjima npr.

Sumaher u F1.

Gomila ubedljivijih od Dzordana. Dzordan je samo nama uz srce jer nam kosarka uz srce i odrastali uz njega.

Sumaher je toliko bio ubedljiv da je uspeo da prvo ispromovise a onda usere dominacijom sam "sport" kojim se bavi. Okrenuo krug.

celt
hokej je popularan kao kosarka, samo nije kod nas.

Apsolutno tačno, ali kad pogledaš koje su zemlje u pitanju i koliko je hokej u odnosu na košarku popularan u Kini recimo, dođeš do toga da, ako izuzmemo fudbal za koji se mašinerija diktira iz Evrope, NBA-NFL-NBL-NHL, ipak košarka izlazi kao pobednik globalno. Prosečan Šveđanin sigurno zna ko je Gretzky, ali siguran sam da zna i ko je Jordan, iako nije u pitanju košarkaška nacija. Dok u nekom obrnutom slučaju to nije tako. Uzmi primera radi kompletno špansko govorno područje - za Džordana sigurno znaju, za Greckog teže.

EDIT: Hoću da kažem da je Džordan najveći, ne zato što je nama košarka najviše pri srcu, već po svim marketinškim parametrima - jednostavno jeste najveći.

I tu je Bulgakov u pravu, Bolt je tu negde. Kao što je pre 30-ak godina bio Karl Luis recimo.

Felps ih sve šije po tome koliko je dominantan, Šumaher isto tako, ali opet kada ih staviš pored Bolt-a - dečica će da trče da se slikaju pored Jamajčanina, a kapiram da nije samo kako bi imali sliku s crncem.

Dobro jeste, nisu ga izmuzli ko dzordana. Mozda zato sto i ranije igrao, ono ni kosarka nije bila nesto sad globalno dok nije NBA poceo promociju 80tih i 90tih.
Al greckiju povukli broj iz cele NHL, ne samo iz tima. Realno je bio najubedljiviji igrac u bilo kom timskom sportu, bez konkurencije :)

kad smo kod toga, sad se setih sto kaze dzervajs, nema mnogo adolfa i hitlera danas. sigurno je u all time goat, kad mu povukli ime nakon karijere.

Eto opet dobrog primera. Sena. Kako je doživljavan on - Šumaher i Hamilton nikad neće biti, ali su ova druga dvojica ipak mnogo više postigli pa Senin argument za GOAT-a ipak slabi. Ali postignuti rezultati definitivno nisu nešto što se prvo posmatra.

youtube.com/watch?v=yPokr7jIhJs

Kad pomenu Hitlera, Celte, zamislite kakav bi GOAT bio Džesi Ovens danas sa ovakvim marketinškim potencijalima i svom ovom Black Lives Matter pričom.

sad sam pogledao komercijalno ovo lista onih koji su najvise zaradili od sporta i svega sto ide uz to, i to se slaze sa ovim "komercijalni goat" da je definitvno dzordan.

Rank Name Sport Nation EarningsMillion $
1 Michael Jordan Basketball United States United States 1,850
2 Tiger Woods Golf United States United States 1,700
3 Arnold Palmer Golf United States United States 1,400
4 Jack Nicklaus Golf United States United States 1,200
5 Michael Schumacher Auto racing Germany Germany 1,000
6 Phil Mickelson Golf United States United States 815
7
Kobe Bryant Basketball United States United States 800
David Beckham Association football England England
9 Floyd Mayweather Jr. Boxing United States United States 785
10 Shaquille O'Neal Basketball United States United States 735

Al pazi golf jebote! Ako gledamo komercijalno, kako izbacujemo onda tajger vudsa?

Kad pomenu Hitlera, Celte, zamislite kakav bi GOAT bio Džesi Ovens danas sa ovakvim marketinškim potencijalima i svom ovom Black Lives Matter pričom.

sad:
nece da igraju zato sto su uvredjeni

nekad:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/Bundesarchiv_Bild_183-G00630%2C_Sommerolympiade%2C_Siegerehrung_Weitsprung.jpg

on jeste bio GOAT za sve to, i tu ne moze da mu prismrdi niko danas.

Prepare your ass... BITCH
youtube.com/watch?v=pMY3egKXUMk

Nema uspeh nikakve veze. Džordan će ostati Džordan, ma šta da napravi Lebron ili bilo ko drugi.

Rekao sam da je Bolt najveći, ne i najbolji. Pored lakoće pobeđivanja na vrhuncu karijere i obaranja svetskih rekorda kad mu se prohte, imao si utisak da je mogao da ispomera granice za vjeki vjekov samo da je hteo još malo više da trenira, a da se ne zajebava sa igranjem fudbala i sličnim marketinškim promocijama.
Mada, i ovako njegovi svetski rekordi još uvek nisu oboreni (nijedan od tri), a Felpsovi jesu gotovo svi.
Da ne pominjem daleko veću bazu sportista (samim tim i konkurenciju) u atletici nego u plivanju, tenisu ili formuli 1.
Tako da - jeste Bolt najveći po meni.

bolt je toliko bio dominantan da je delovalo da je dominantniji nego sto vreme to pokazuje.kao da nije nikada trcao maks.
ronaldo je mozda to to.ne kao individua,nego kao trojica likova koji su bili najbolji po vise puta u fudbalu.ako si ronaldo i divanis portuglaski-najbolji u fudbalu i pomeras granice u istom.

Ovo se meri tako sto odes na papua novu gvineju itrazis onom iz zbuna da nabroji sportistu nekog...sigurno nece reci nekog idiota hokejasa ili golfera nego dzordan i tajson i to je to...kakav sena i hamilton....ovi nisu culi za odbojku recimo, a kamoli za nekog feminiziranog dvometrasa sto igra to

Serena Vilijams

Pruv mi rong.

martina navratilova bolja u zbiru vimbldona i rolandgarosa.meni deluje da su to turniri,a ova dva su tu eto cisto da bude po celom svetu.generalno mi se jebe za tenis,nego cisto eto da kaknem nesto.

Na osnovu cega je golf toliko profitabilan da ne kazem lukrativan?