Pretvaramo se da je Sabac razvijen grad

1. Kao primitivni metaverse

2. Kad god neko pomene Šabac prve 3 stvari su vašar Ljuba Aličić i Zorka Šabac ne znam koj kurac

3. A između se nagura polovnjak 2007 god sa 126k prave kilometraže

4. Sns boje ima ovaj Ljubin poster

5. Plastični Zet
    Dobar dan na puteri

hahahaha ovo mi je smešno više nego što bi trebalo

6. Šta ima u Šapcu šta ima u Šapcu da se vidi u Šapcu ima šta šta šta...Jbt. Šta ima u Niš da se vidi? Ozb. pitam.

7. Sns boje slucajnost? Ne bih reko

8. Šta ima u Niš da se vidi? Ozb. pitam.

Brt Niska Tvrdjava, Cegar, Cele Kula, Niska Banja itd, to bukvalno znaju i oni koji nikad nisu bili ni blizu Nisa

9. niška banja topla voda za nišlije živa zgoda

10. U Nisu ima da se vidi jedan mnogo lep decko - ja heheje

11. Mnogi ga gledaju svisoka

SKEČ

12. KAD SI BIO U TRSTENIK

13. Nizi momci su najlepsi hehe

14. *Niski momci
    Razumete, kao iz Nisa
    Evo, ispraticu se polako

15. KAD SI BIO U TRSTENIK

Hahaha vratilo me u 2010

16. Brt Niska Tvrdjava, Cegar, Cele Kula, Niska Banja itd, to bukvalno znaju i oni koji nikad nisu bili ni blizu Nisa

+Medijana i rimski muzej u centru koji ima iznenadjujuce puno ocuvanih stvari sa medijane.

Moze i logor crveni krst, da vas malo dovede u realnost, vi sto lizete dupe svabama iz tog doba.

17. Dobro imaš i u bližoj okolini Šapca Kaonu, Mačkov kamen, Cer itd.

18. Niš, sad ozbiljno... pricamo svi o nekom kamenju, prirodi lolo, nije to neka god tier priroda u neposrednoj blizini, kao sto je Staroplaninska. Istorije ne manjka, mada ti muzeji, nalazista, nije to najsredjenije, nisam siguran da ce sad neki vodic da ti se posveti

Al jebem li ga, kafane su S tier, setnja kroz Pobedinu, Kazandzijsko su A tier, Nisvil je B tier, Filmski susreti su B tier, Delta planet je C tier.

Nije dosadno, gotovo nikad

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.