Niš, sad ozbiljno... pricamo svi o nekom kamenju, prirodi lolo, nije to neka god tier priroda u neposrednoj blizini, kao sto je Staroplaninska. Istorije ne manjka, mada ti muzeji, nalazista, nije to najsredjenije, nisam siguran da ce sad neki vodic da ti se posveti
Al jebem li ga, kafane su S tier, setnja kroz Pobedinu, Kazandzijsko su A tier, Nisvil je B tier, Filmski susreti su B tier, Delta planet je C tier.
Kao primitivni metaverse
Kad god neko pomene Šabac prve 3 stvari su vašar Ljuba Aličić i Zorka Šabac ne znam koj kurac
A između se nagura polovnjak 2007 god sa 126k prave kilometraže
https://i.ytimg.com/vi/pBbKhv-H9WQ/maxresdefault.jpg
Sns boje ima ovaj Ljubin poster
Dobar dan na puteri
hahahaha ovo mi je smešno više nego što bi trebalo
Šta ima u Šapcu šta ima u Šapcu da se vidi u Šapcu ima šta šta šta...Jbt. Šta ima u Niš da se vidi? Ozb. pitam.
Sns boje slucajnost? Ne bih reko
Brt Niska Tvrdjava, Cegar, Cele Kula, Niska Banja itd, to bukvalno znaju i oni koji nikad nisu bili ni blizu Nisa
Nis > Vojvodina
niška banja topla voda za nišlije živa zgoda
U Nisu ima da se vidi jedan mnogo lep decko - ja heheje
Mnogi ga gledaju svisoka
SKEČ
KAD SI BIO U TRSTENIK
Nizi momci su najlepsi hehe
*Niski momci
Razumete, kao iz Nisa
Evo, ispraticu se polako
Hahaha vratilo me u 2010
+Medijana i rimski muzej u centru koji ima iznenadjujuce puno ocuvanih stvari sa medijane.
Moze i logor crveni krst, da vas malo dovede u realnost, vi sto lizete dupe svabama iz tog doba.
Dobro imaš i u bližoj okolini Šapca Kaonu, Mačkov kamen, Cer itd.
Niš, sad ozbiljno... pricamo svi o nekom kamenju, prirodi lolo, nije to neka god tier priroda u neposrednoj blizini, kao sto je Staroplaninska. Istorije ne manjka, mada ti muzeji, nalazista, nije to najsredjenije, nisam siguran da ce sad neki vodic da ti se posveti
Al jebem li ga, kafane su S tier, setnja kroz Pobedinu, Kazandzijsko su A tier, Nisvil je B tier, Filmski susreti su B tier, Delta planet je C tier.
Nije dosadno, gotovo nikad