Prijava

i Boško ljotićevac

treba biti dostojanstven u kritici.

Žderete li više dok ste u izolaciji. Ja se ubih, kad se ovo završi ako me korona ne ubije ubiće me kilogrami i holesterol.

Ja baš pazim da jedem uredno i zdravo, kao i da vežbam svaki dan.
Kada dodje Mad Max faza da budem poglavica, a ne rob.

Kako je kof tebe? Vidim australija povećava brojke.

Mi još ok. 9. dan izolacija i zatvorene granice, oko 900 registrovanih zaraženih, 13 u bolnici, 2 kritična, jedna smrt, (72 godine stara žena sa postojećim komplikacijama). Testira se oko 4000 dnevno, ali do kraja nedelje kapacitet raste na 10000. Za sada imamo 210 respiratora, ali imamo i fabriku istih.
Izolacija treba da traje najmanje 4 nedelje. Za to vreme svi fultajmeri primaju 80% svoje plate, ili oko 300 evra (otprilike) nedeljno od vlade prvih 12 nedelja.

Sada je ključan trenutak da se stane u odbranu kapitalizma. Antifa kučke se lože da će ovo biti prilika za njih da postanu relevantne i treba ih nakon krize održati na standardnom nivou lomljenja izloga, punjenja kondoma vodom i kradji krem bananica iz samoposluga

pa kapitalizam u svojim najgorim krizama kao sto je ova se moze bolje izboriti nego oni i to je dokazano vec par puta u praksi

Jedva cekam trenutak da se prizna da je sve ovo farsa.

Haha kurac brt, ovo je kraj igrice i početak nove. Pa te pare što nam daju nije nikakva lična pomoć, to daješ banci za otplatu kuće ili velikom lancu samoposluga za hranu, mali biznisi ćao zdravo, ovi srećniji će da rade za minimalac za neku korporaciju, svi sedimo u zatvoru u kojem smo istovremeno i zatvorenici i čuvari.

riffraff
Jedva cekam trenutak da se prizna da je sve ovo farsa.

Таман сам ово хтео да напишем. Кад год слушам ове конференције за штапмпу и ја помислим да је овај вирус измишљотина. Колики дегенерик треба да будеш да држиш све у кућном притвору да би пошто-пото сачувао своје гласачко тело (пензионере). Кад год видим да психопата хистерише због здравља пензионера, мени је, Боже ме опрости, у глави она реченица из Рокија 4: "If he dies, he dies."
https://media1.tenor.com/images/4b71a6a0475d1e707b830783b5a396b4/tenor.gif?itemid=13795978

Социјална дистанца ОК, али потпуно затворити људе унутра је убиство. Свеж ваздух и мало сунчања јача имунитет. Неки идиоти пријављују старије и кад изађу на терасу или у двориште јер је Вучић рек'о да не излазе. Па јебем вам матер ретардирану да вам јебем!

Fendere kakvo je u ćupriji realno stanje tipa jel znaš nekog ko je oboleo

dusan1001

Има преко 50 заражених, а око 1000 људи је у карантину. Неколико гастабајтерских села је у карантину. Прва двојица заражених су возач који је возио аутобус из Швајцарске и гастабајтер из Италије. Уместо у карантин, први је правио журку код куће где је заразио још петнаестак људи. Други је отишао у кафану и тако заразио најмање још десетак њих. Сестра од овог првог је медицинска сестра ћупријском дому здравља па и она покупи заразу па се после зарази и докторка са којом ради и још неколико пацијената пошто је патронажна сестра.

Следећа тројица заражених су возачи камиона који су возили по целој Европи. И они су прекршили карантин и по повратку у Ћуприју су отишли у један кафић у центру града па су ту заразили још неколико људи.

После тога су одмах били затворени сви кафићи, кафане и остале продавнице осим апотека и супермаркета.

Готово сви који су дошли из инстранства су одмах кренули да купују по продавницама, да иду по кафанама, да праве журке уместо да буду у карантину. У ћупријској полицијској станици кажу да нису добили никакве податке са граничних прелаза ко треба да буде у самоизолацији.

Захваљујући игри глувих телефона између председника општине, ћупријске болнице и Министарства здраља, заштитна опрема је у ћупријску болницу стигла тек прексиноћ. У карантину је цела урологија, нефрологија, оторинолариногологија и онкологија. Већина анестезиолога је заражена. Директор болнице је заражен, налази се у Београду, као и још један лекар из Параћина који ради на урологији. Други лекар из Параћина који је умро, био је уролог.

Готово сви лекари са урологије раде приватно и имали су контакта са зараженима. Лекари опште праксе такође раде приватно и лече старце чија деца и унуци раде у инострантву. Неки од њих јесу донели заразу у болницу и у дом здравља, али већина се заразила на послу.

Први за кога се сумња да је заправо био заражен је један зубар ('79. годиште) који је умро у фебруару од упале плуће, а две недеље пре тога је био на Малдивима. Испоставило се да је он већ неких имао здравствених проблема, а кад се прехладио, игнорисао је прехладу, радио болестан, спустило му се то на плућа и умро је врло брзо по пријему у болницу.

svega ovoga ne bi bilo da je "vucko" prvo zatvorio kafane pa onda skole, umesto sto se prenemagao po televizoru dok kafane i zurke cepaju.
tako oduvek bilo kod nas po prioritetu, crkva, pa kafana, pa skola

prenemaze se kako su gastarbajteri neposlusni. pa picka ti materina, kao neki covek koji rukovodi ljudima, moras da znas da i u najposlusnijem sistemu uvek imas bar 5% budala, i da je mnogo lakse ukinuti im uslove da se budalisu nego da ih sve hapsis zbog tih par njih, ili ti da odradis srpski zakon™: kazni jednog sa 20 god zatvora da ostali vide

danima se čeka na rezultate testova... za to vreme drže ljude koji nemaju koronu sa onima koji je imaju i na kraju svi bolesni... doslovni raspad sistema.