Vaccina

1. cela familija me gleda ko idiota

Nisu još otkrili termin D A U N,

objektivno u pravu su zbog:

ja primio fajzera prevashodno da ne bih bio građanin četvrtog reda u švabiji

2. objektivno u pravu su zbog:

ja primio fajzera prevashodno da ne bih bio građanin četvrtog reda u švabiji

ne bih to uradio da se kosilo s mojim uverenjima, samo mi je dalo razlog da dodatno ubrzam to

3. ja primio fajzera prevashodno da ne bih bio građanin četvrtog reda u švabiji

Mirišem Celta lololo

4. ne bih to uradio da se kosilo s mojim uverenjima, samo mi je dalo razlog da dodatno ubrzam to

Uverenja u nauku, na to misliš?
    21. vek?

5. Uverenja u nauku, na to misliš?
    21. vek?

mislim na jasnu evidenciju da makar delimično pomaže u ublažavanju epidemije, a da nema jakih dokaza da šteti ljudskom zdravlju

6. makar delimično pomaže u ublažavanju epidemije, a da nema jakih dokaza da šteti ljudskom zdravlju

I trčanje pomaže, jedenje zdrave hrane i ne biti strašljiva pičkica ali to niko ne propagira.
    Ti kao mladi gasterbajter bi trebo biti sila, a ne neki šmoklja koij se plaši korone koja tebi ne može ništa.
    Ja da se pitam ja bih te deportovao!

7. Онај Стевановић оперисан од конкретних одговора.

8. I trčanje pomaže, jedenje zdrave hrane i ne biti strašljiva pičkica ali to niko ne propagira.
    Ti kao mladi gasterbajter bi trebo biti sila, a ne neki šmoklja koij se plaši korone koja tebi ne može ništa.
    Ja da se pitam ja bih te deportovao!

pa nisam uplašen, zato sam i napisao da su razlozi prevashodno oko lakšeg putovanja i pristupa uslugama (iako se ne slažem s politikom ograničavanja usluga nevakcinisanima, koliko god da ste daunovci)

ali nisam ni idiot koji bi ugrozio svoje zdravlje da bi lakše putovao, zato sam napisao deo koji si ti iskusno izignorisao

ali i jer mislim da je to racionalnije nego ne primiti

9. LesTaT
    Онај Стевановић оперисан од конкретних одговора.

Siže njegovog izlaganja je ućutkajte Nestora, uzmite mu licencu, vakcinišite se patriotski i decu naravno, vakcina za decu će BITI odobrena.

10. razlozi prevashodno oko lakšeg putovanja

Putovanja na bauštelu

pristupa uslugama

LIDLU

idiot koji bi ugrozio svoje zdravlje da bi lakše putovao

Vakcine nemaju nus pojave, naravno.

R A C I O N A L N I J E

11. Nego btw, jel ležao ovde neko kovidaru, kako ste prošli?

Дан температуре, пар дана грло/кашаљ, мало умор и неки бол у мишићима (не баш бол ал јебем га не знам како да дефинишем), и неких недељу дана без мириса после тога

12. prva dva si pogrešio, što se trećeg tiče, nuspojave koje sam ja imao (blago povišena temperatura jedan dan i izdržljiv bol u ruci nekoliko dana) su vredne toga ukoliko verujem da bi vakcina mogla da spreči teže oblike u budućnosti

prebacuješ mi da sam pička, a ovamo si se usrao nuspojava vakcine koje su u 99% slučajeva takve da ni devojčica od 10 godina ne bi od njih ni zaplakala, kamoli šta više

13. nuspojave koje sam ja imao (blago povišena temperatura jedan dan i izdržljiv bol u ruci nekoliko dana)

Vrv bi identično prošao da si se i prirodno inficirao, ovako si primio gensku terapiju.

vredne toga ukoliko verujem da bi vakcina mogla da spreči teže oblike u budućnosti

Ne znam, sačekaj lambda soj.

prebacuješ mi da sam pička

Jesi, pička si ako imaš manje od 50, nisi debeli gmaz sa hroničnim sjebanostima i nevin a primio si vakcinu :D

14. Sevastokrator_95 de si putovo sa fajzerom, daj slike nemoj jebat

15. Jesi, pička si ako imaš manje od 50, nisi debeli gmaz sa horničnim sjebanostima i nevin a primio si vakcinu :D

Pa i ti si pička ako nisi primio vakcinu zbog gEnSkE tErApIjE

16. Pa i ti si pička ako nisi primio vakcinu zbog gEnSkE tErApIjE

Ja jesam pička.

17. Ja jesam pička.

okej, pobedio si

18. Nego btw, jel ležao ovde neko kovidaru, kako ste prošli?

Bio i familija u par navrata, niko nema potrebu da se testira radi odsustva i govana, tako da možda je i bila korona.
    Da sam otkrio da jeste vrv bi imunitet opao za 50% samim saznanjem imanja te prestrašne medijske bolesti.

19. mislim na jasnu evidenciju da makar delimično pomaže u ublažavanju epidemije, a da nema jakih dokaza da šteti ljudskom zdravlju

što bi rekli mladi, lol

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.