U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jelte deca ne moguu vrtić i školu ako ne prime propisana gonva, teorija zavere
Brt, mene iskr boli kurac za medicinu, radim to da bi platio račune, nisam neki beli vitez lolol. 16 sati dnevno ne mislim o poslu i ne osećam se ko doktor. Nemam kola, nosim trenerke, cepam maks pejna i undertale, ne zanima me ni karijera na fakultetu, nadrkan stan. Ogromne pare me ne zanimaju, samo neki minimum komotnosti. Običan lik, najobičniji. Imao sam u početku pandemije neka beli vitez šizenja, al vreme je pokazalo da je to glupost. Sad se ovde oglasim povremeno o koroni jer mi je dosta mladih pacijenata od iste umrlo na rukama, izmedju ostalih i grof Vlatko, pokoj mu duši. To me je baš ono unakazilo psihicki, i pisanje ovde mi je mozda i vid terapije
Čale: govorio sam mu da ne ide kod Švaba, sačekajmo godinu dve
Cara, u vezi "izazivanja bolesti kod zdravih matorih"
Da ti nisi čuo za par takvih anomalija pa to uzimaš kao istinu u globalu? Mislim, ne čudi me. Antivaxxeri su ionako reakcionarni debili koji vole da maštaju i vide stvari koje ne postoje. Samo pitaj triforcea.
Ponavljam, skidam kapu.
Zglavkar, skoncetriši se
Kod zdravih i matorih
Zap hvala ti, baš zbog ovih morona koji se hvataju na reč. Kod ovih kretena koji se prime njima je to kao u bibliji.
Meni ćeš objasniti, ja ću prihvatiti, ali ti vernici na prvu "IDEOLOGIJU", pa ti i jebu klasičnu idoktrinaciju
Ej daj neka konkretna pitanja koja su praktična. Donese se zakon o kovid propusnicama, nigde ne mogu nevakcinisani, kafić, posao, faks blabla
Kako ćete da reagujete? Bilo bi sig protesta, jel bi isli na te proteste, jel iskreno verujete da bi ti protesti doveli do promene, da ne bi bili ispolitizirani itd
Zap, u Srb neće prođe, što bi ti rekao zemlja 3eg sveta. Naš problem je jer ne kapiramo taj benefit.
Oh, što nismo Australija.
Mi smo stoka, dajte nam zelene trave, Pa ljudi u SRB će da časte pivo da dođu nevakcinisani.
Mi nismo generisana nacija
Čuj ovog proteste
Melk jbt u koje sfere ti ulaziš, Zap ima viziju kak treba da bude
Pa svanulo bi nam jbt. Prvo što bih uradio otvorio bih kafanu samo za nevakcinisane. Organizovali bismo se, jedni druge šišali, zidali kuće, razmenjivali hranu i kartali se uveče. Uzeli bi neke vaks kurire da nam donose potrepštine i bakaluk. Svanulo bi nam bez morona, gledali bismo kako se davite u sopstvenom bezumlju i govnima. Lečili bi nas antivaks lekari...Ma milina.
Sloboda se pokazala u 21. veku a je u zemljama sa autohtonim stanovništvom, sve de je mix nacija je experiment, rade im šta hoće, a jedino talibanima ne treba vakcina
Pa dobro, sns kolko je populistička stranka, ipak je stranka koja ima inostrane šefove. Ako njima prdne da moraju te propusnice, dal misliš da će Alek da se opire. Kučence Angele Merkel?
Pitam hipotetički kako bi se ponašali
Kod zdravih i matorih
Oprosti mili profesore. Ta tehničnost ne mijenja moju poentu. To o čemu pričaš su anomalije koje teoretičari iracionalno tumače kao "istinu". Generalizacija bazirana na par slučajeva koji ne pomjeraju iglu.
Mislim da je vrh ironije kad neki random lik na nebitnom forumu čita druge nebitne likove koji posjeduju niti mrvu kredibilnosti a ni iskustva u polju o kojem seru, i misli da zna bolje od doktora. Doktori odjednom ne znaju ništa i ne valjaju. A lik iz lokalnog sela koji tura metaforički prst u kokošiji anus dok čita Facebook diskusije zna sve.
A da ne govorim o nivou ironije lika koji opisuje triforcea kao teoretičara ne gledajući sebe u ogledalo.
Pa oni moraju da vagaju kako da ih ne satremo, zamisli da si Vučić, kao ne bi imao strah da malo prošetaš ulicom. Zajebi se tih spika. Ako neko zna da ih masa mrzi to su oni.
Nije žvala tu da bi uvodio propusnice već da izruči KiM što je moguće bezbolnije. Al je nesposoban i to da odradi do kraja magarčina. Ovi bi ga najradije pustili niz vodu, nisu vrv ni planirali da ga drže toliko dugo - al nemaju nikog normalnog da ga zamene jbg. Zato ovo :)
Avganistan i Srbija, zemlje slobode
Slobode nego šta, imaš slobodu da biraš vakcinu koju oćeš i to još u februaru. Bastion demokratije i slobode moj mali pogube, naš kad će Japan i Kanada moći da biraju ruske i kineske vace.
ovo nije ni post nije ni jebem li ga šta je, dijareja reči.
Melkiesque- kad ničim ne doprineseš diskusiji, ne budeš ni komični predah, a nikog ni ne iznerviraš. Jednostavno, čorba, koja ima dovoljan broj ključnih reči da bude na toj temi, a pritom je istovremeno i ništa.