Razgovaramo se ovde i dalje sigurni da onaj sa kim pusis kurac ovde osoba koja postoji. Sto rece zapata, isto tako bilo ko od nas moze da bude vrlo dobar AI. T
Sa razlikom da ai nikada sebi ne bi dopustio takvu blamazu.
Ne postoji algoritam koji moze da zameni sandvicare, razumi to.
I zanimljivo je kako ste se usrali od neke tehnologije, genetskog inzinjeratva, nano robota. Jebem li ga cega sve, al kad se pomene ovako nesto sto ne da je realno, nego postoji i koristi se na veliko: “maaaaa joook, ne moze to”
Svirate kurcu vi za vakcine. Ovako izgledate ko ja sto jedem govna za ovo.
Pri cemu ovo moje realnije da ce da podje naopako i nekontrolisano, posto se ljudi manje cimaju od toga jer nema igle.
Celt ne može da shvati i razume da čovek ne može da se odvakciniše kad su ga jednom genetski reprogramirali, ali može da se isključi od AI i ode u šumu da skuplja pečurke i čita knjige.
, ali može da se isključi od AI i ode u šumu da skuplja pečurke i čita knjige.
Pa iskljuci se jebem te nenormalnog i idi u sumu u pecurke citaj knjige sta si na internetu u pola 2 u ponedeljak jebem te nenormalnog.
Lakse cu ja da se odvakcinisem nego sto ce tebe odvojiti od vajfaj rutera jebem li te u mozak taj glupi.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Sa razlikom da ai nikada sebi ne bi dopustio takvu blamazu.
Ne postoji algoritam koji moze da zameni sandvicare, razumi to.
I zanimljivo je kako ste se usrali od neke tehnologije, genetskog inzinjeratva, nano robota. Jebem li ga cega sve, al kad se pomene ovako nesto sto ne da je realno, nego postoji i koristi se na veliko: “maaaaa joook, ne moze to”
Cista je to utopija da ljucku glupost ili pamet moze zameni softver da ne kazem masina.
Prema cistoj teoriji bezgranicne ljudske gluposti kao konstante to je sustinski neizvodivo. Nemoguce je.
Osim ako ljudi ne postanu cipovani. Prema cemu tezimo jelte.
Ljudi roboti, savrseno.
Ma jok bre sta se cimas,ne moze da prica.moze da drzi monolog samo.
Sviras kurcu celt ceo wow efekat je ostao u tvojoj lobanji
Solipsizam niggas be like
Svirate kurcu vi za vakcine. Ovako izgledate ko ja sto jedem govna za ovo.
Pri cemu ovo moje realnije da ce da podje naopako i nekontrolisano, posto se ljudi manje cimaju od toga jer nema igle.
Znaci samo dramis zbog vakcina jbt. Neam komentar.
Nisi merodavan jer si klijent jbg.
Jbt uzdas se u covecanstvo da ce da spreci ovo. U ono covecanstvo sto pre 10 strana ovde istrebljuje ljude vakcinama.
Distorzija u vasim glavama jaka je
2021. Terminator u banci viče na mene jer nisam stavio masku kako su mi naložili, okrenem mu ledja i ćaozdravo.
2023. Terminator u banci viče na mene i unosi mi se u facu, svejedno, ignorišem ga.
2025. Terminator u banci mi udara elektrošokove jer nisam stavio masku kako treba, i ja vičem evoevo saću.
Celt ne može da shvati i razume da čovek ne može da se odvakciniše kad su ga jednom genetski reprogramirali, ali može da se isključi od AI i ode u šumu da skuplja pečurke i čita knjige.
2023. Terminator u banci viče na mene i unosi mi se u facu, svejedno, ignorišem ga.
2025. Terminator u banci mi udara elektrošokove jer nisam stavio masku kako treba, i ja vičem evoevo saću.
Kakav be terminator jednom ću ga udarim dvaput će padne
Ne moze prihvati da mu organizacija da nesto gratis a da to nije gratis - Celt
Evo ga, krenuo je s Robinzon Kruso spikom. Vreme da odem sa sajta na par dana, dok ga ne prodje.
Zape bolje sacekaj instrukcije za true pecinu i diy susenje slanine
Ja sam mislio da je Celt malo ozrelio u međuvremenu imajući u vidu šta se dešava ali vidim da još nije.
Svidja mi se kako selektivno primenjujete logiku.
Pa iskljuci se jebem te nenormalnog i idi u sumu u pecurke citaj knjige sta si na internetu u pola 2 u ponedeljak jebem te nenormalnog.
Lakse cu ja da se odvakcinisem nego sto ce tebe odvojiti od vajfaj rutera jebem li te u mozak taj glupi.
Ja se isto skenjam za celta, uvek ocekujem neki visu misao novije znanje nadrealizam u sustini dobijem komunizam low daun verovanje ko si ti da mislis
Simpa je. Ali nece.
Pecurke i dalje rastu u sumi
True fact
I ti snjim caro, sve neki razumni ljudi u skladu sa prirodom i nikakvo ovo stetno dejatvo interneta ne deluje. Ne, izvuces kabl i gotovo.
Bukvalno bi 7. dana umrli da vas otkace od interneta.