Vaccina

1. Da bas. Vatas se za slamku jbt.

U praxi vaccina = internet must have korisnik.

To je kao kad bi reako da bez nogu ne mozes da se kreces, tj da ne trebas. Cista glupost.

2. Znam vas seronje jer sam i ja takav. Samo se trudim da budem svestan gde sam slab i odakle mogu da me sjebu ovi sto istrebljuju narod vakcinamaz

3. Mi smo celtova slabost

Hahhaha jel me jebes. Da bas si real.
    Tvoj real je prihvatanje.

4. Msm kapiram sta hoces da kazes, radi se o okolnostima.

Takozvani fenotip faktor

5. sta si na internetu u pola 2 u ponedeljak jebem te nenormalnog.

Zaradjujem pare Celtaro, šta misliš da se ja ovde zabadava mlatim sa tobom?

6. Molim sosa da napravi vuka app sa obavestenjima to bi mi jedino bilo korisno od new age tehnologije obzirom da previse klikcem ne bi li nastavio komunikaciju.

Praistorija, volim je

7. Zaradjujem pare Celtaro, šta misliš da se ja ovde zabadava mlatim sa tobom?

Dok melk viljuskom celt rukama jede pizda jedna nekulturna

8. Dok melk viljuskom celt rukama jede pizda jedna nekulturna

Ali jbt malopre sam razmišljao o tome kako je Celt zapravo Manda za sirotinju :

"Onaj Melk u šumu, RUKAMA čisti zemlju zgljive, usta ga jebem, a mi u Švajcarsku poturimo čip i BIP plaćeno

9. Za melkora zapravo verujem da bi se snasao u nekoj post-internet apokalipsi

Sta snasao, on zivi da se to desi

A ovi ostali bi pocrkali pre mene 100%, a ja ne bih dugo trajao

10. Ne bi se snašao ako ta post-internet apokalipsa zahteva učešća u kvizovima definitivno.

11. Sta snasao, on zivi da se to desi

Ja se pomirio sa tim davnih dana, pitanje jedino da li ću dočekati.

12. Ne verujem zapravo u bilo kakvu post internet apokalipsu, naprotiv - to je vrv i nemoguće. Ovo je dovoljno

"I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.
    I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred zveri, govoreći onima što žive na zemlji da načine ikonu zveri koja imade ranu smrtnu i osta živa.
    I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj, da progovori ikona zverina, i da učini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj.

I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
    Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zveri, ili broj imena njenog.
    Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest".

13. Nije melk u fazonu da će ova vakcina da nas pobije ili menja, samo da nas navikne na neke stvari i približi njima, učini nas malko više robovima itd.

14. Hahaha da :)

Na stranu zajebancija, ovo je tekst pisan pre nešto više od 2000. godina, autentičnost mu je dokazana pošto su našli originalne spise itd. Jedan mali deo iz Otkrovenja, što je vrv svima poznato naravno. Kao vernik prihvatam to učenje u potpunosti, mada se kao nalog na vukajliji ne ponašam baš naročito hrišćanski, što mi ne služi na čast priznajem.

15. Teško je razgovarati sa ljudima ovde jer se ne poznajemo i nemamo naročitu odgovornost. Nije lako proceniti čoveka uopšte, a naročito ako sedi iza tastature i nekakvog kvadratića koji nešto predstavlja. Zato smo u neku ruku nažalost ograničeni, no to nam opet s druge strane daje slobodu i ostavlja prostor za neke druge stvari. Znate šta mislim naravno, svako na svoj način.

16. ne, ali ja sam odusevljen vasim misljenjem, strahom itd, nepoverenjem u ljude, drustvo, narod, politicare i sve redom ako je u pitanju igla ili nesto fizicko.

ako nije, potpuno druga prica: ma neeeeeee, ne moze to, sta seres.

dal mislite da ste toliko prosti da ne mogu na sofisticiranije nacine da vas "cipuju" nego samo ko ovce, alku na uvo? naviklo to da ako ne moze da se bocne ne moze ni da boli.
    ja mislim da niste, al ajde.

17. pobegli od alke, upali na klanicu. pa vi pricajte drugima da su ovcê

18. ja sam u levu ruku zigosan zvirenjem, otkrivenje zajebalo kad spominje samo desnu ili nije racunalo da ti ove satanske sluge daju bar da biras ruku

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.