Vaccina

1. Jedan slagalica momenat za vernika, nije otkrovenje nego otkrivenje, verujem da si bar jednom uzeo da guglas ili citas video bi. Otkrovenje je nekako samo iz kurir naslova

2. prenosi CNN

Aahahahahaha

Imaš rupu u alufoliji, ja bih rekao.

3. Antimasker bogotac, pravo na slobodu disanja pre svega

4. Melk nista ne izbacuje vcrs tema mrtva sve stalo...

5. Pusta nas da se krckamo malo, igra se sa nama

6. Nece tegle same da se napune jbg

7. Čitam igru prestola malo da obnovim gradivo, dolazim do dela "dzon erin je umro, naprasno", automatski mi polazi recenica A JEL BIO VAKCINISAN, i graknem jednim istinskim smehom

8. lolo, divljani klasicni new age ravnozemljasi avaxi.

9. 500 janeza koji su bili na proslavi nove godine u beogradu se vratilo zarazeno za sloveniju lol

10. Ovi antivakseri tipa cara melkor i jos neki hospitalizovani da traze medicinsko izuzece kad pisu na ovoj temi HAHAHAHAHHA

11. realno moze da ode avionom u prvu zemlju gde daju onaj dzonson sto treba jedna vakcina, da se vrati i da im kaze idite u picku materinu evo vam sertifikat. turnir za x dana, a on cenim da je privatnim avionom ako je poletao sa onog mini aerodroma na kom se slikao, moze gde god oce.
    al nesto mi se cini da cak i to da uradi da bi mu nasli neku manu da ne udje sad.

12. Msm da mora 2 nedelje da prodje celte, ako oce da ga jebu, jebace ga

13. a da, australijanci traze dve doze.
    EDIT: ili ovo sto kaze sevast
    kazem ja, namerno su i tajming napravili i sve da mu suknu, da ni to ne uradi na vreme ako hoce, da ispadne ovako.

14. Ne moze celte, mora busterovan biti jbt. A za to je potrebno vreme.

15. Ah buster sta to bese

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.