Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pfizer knew*
Прошло је 10 година, требало би да је овај мали испишао ово што каже Келт:
https://www.youtube.com/watch?v=du7aipgaMrY
Celte svaka čast baš si lijepo opisao istorijat vakcina... Dosta doprinosiš edukovanju ljudi ovdje.
Što se tiče preležalih... diskriminacija je sad ih jebat zato što se nisu vakcinisali.
Ali i oni bi trebali da se vakcinišu nakon nekog vremena. Sad koje je to vrijeme, to ne znam...
A i bezveze je to što se ljudi koji su preležali potpuno ignorišu u zvaničnom narativu.
Samo se priča jel neko vakcinisan ili nije, nikad da li je imao koronu ranije.
Isto tako nema jasnih preporuka za ljude koji su preležali jedanput, ili i više puta, a nisu se vakcinisali, koliko bi oni trebalo doza da prime.
Jer to je značajan dio populacije i mnogi od njih s pravom se pitaju šta je za njih bolje - da li ono što važi za onog ko nikad nije imao koronu, važi i za onog kojie je imao, ili čak više puta...
Ovo na RG baš sad da uvode, sve liči kao da je vakcina postala cilj sam po sebi ili alat za treniranje strogoće, a ne SREDSTVO... Vakcina je sredstvo koje spašava živote i koja je izuzetno korisna... Uspijevaju da je ogade ljudima s takvim pristupom... Daju povoda i teoretičarima...
Zaista bi volio da nije bilo svih kontroverzi oko vakcina... kako je lijepo bilo onaj kratak period kad je Srbija prednjačila u vakcinisanju u Evropi... Čak su i domaći antivakseri na to bili ponosni, jer čim je neko takmičenje, dobro je da Srbin pobjeđuje...
Šta se kasnije desilo ko će ga znat.
Isto tako Zapad ima nekako jači prirodni imunitet na razne bullshite. A svaki bullshit oni izmisle. Oni su izmislili i komunizam, kod njih se nije primio, ali su ga zato braća Rusi oberučke prihvatili. I antivakserstvo su oni izmislili, i dok je kod njih na margini, kod nas je skoro mejnstrim.
Prosječan Srbin nije antivakser. Srbi su ljudi domaćini, i kako se Vučić ponašao da je nudio svima da dođu da se vakcinišu u Srbiju, nije to samo dobar politički marketing, tu ima malo i odraza našeg mentaliteta. Evo izvolite ljudi, sve smo nabavili, tu su vakcine... Tako isto i Nolo na onom turniru... Domaćinski, evo ti, imaš rusku, imaš kinesku, imaš Fajzer, sve smo nabavili...
Pravi antivakseri nikad ne bi nudili vakcine...
Ali Srbin se boji (kad dođe red da on treba primiti)... ne vjeruje svemu što se plasira, sumnja. Još kad se nešto nametne kao obaveza, onda proradi i inat... I na kraju rezultat negativan na našu štetu u vidu lošije korona statistike nego u zemljama gdje se više ljudi vakcinisalo.
J ㅤㅤㅤJㅤㅤㅤJ
ㅤoㅤㅤoㅤㅤo
ㅤㅤVㅤVㅤV
ㅤㅤㅤooo
J o V o R o V o J
ㅤㅤㅤooo
ㅤㅤVㅤVㅤV
ㅤoㅤㅤoㅤㅤo
JㅤㅤㅤJㅤㅤㅤJ
Још и бивши Фајзеровац прича овакве ствари али ето ми смо затуцани јер сумњамо. https://rumble.com/vqh2ea-former-pfizer-vp-dr.-michael-yeadon-vaccines-are-not-safe.html
Lestate, kompanija te veličine, bilo bi čudo da za godina svog postojanja nije imala ni jednu aferu. Šansu da nešto zajebu kod konkretno ove vakcine mislim da su gledali da smanje na apsolutni minimum, jer su sve lupe svijeta na njima, i da su zajebali s ovom vakcinom ugasili bi za sva vremena.
Ето, решена дилема, одох да заштитим баке.
brate lestate, bar u srbiji si imao paletu vakcina, niko te nije terao da primas fajzer ako si eticki protiv firme :)
JOVOR
jeste ovo tako, nisam razmisljao nikada o tome, al skroz jeste. i ostalo sto si napisao, pogotovo ovo sto i ja vidim sad da su vakcine cilj a ne svrha, mrsko mi da gledam i ja to.
i nije samo ovo jovore, nego sve, sad malo kad se razmislim. zapad smislio plasticnu hirurgiju, na aerodromu prepoznajes gejt za beograd kad naidjes na vestacka usta i sise. ovde krenu po televiziji i supcima interneta sa frikovima, srbi po narodu.
Z A P A D
A
P
A
D
Mnozina od zapata
Kad se hotulujes zapadnom vakcinom iz tebe moze da izlazi samo takva propaganda.
Btw celt nije obnektivan jer se vakcinisao, ne moze imati kriticko stanoviste kao takav.
Nus pojava: glavitis zakretitis
Kao u bordelu. Bilo ti sranje izadjes napolje pa ortacima pricas kako je vrh provod.
Onda palamudis da je u pitanju najstariji zanat i zainteresujes random jovora lolo
Ja sam ambasador krindža, banalnosti, poremećenosti, izlišnosti, stavova oštrih i drskih a neutemeljenih. Pokazujem u nebo i vičem - ljudi ovo je nebo, upirem prstom u drvo i tvrdim za njega da je kuća (btw i jeste kuća). Vredjam se ali se ne ljutim, postojim, a uopšte ne moram. Ja sam otelotvorenje vukajlije, sajt u malom - vukajlija, to sam ja. Sve ono što je sajt postao primenio sam na ovaj profil i načinio ga takvim.
Celt i dalje nije pogledao Fajzerova dokumenta. Da jeste ne bi govorio ovo što sada govori. Sećam se kad se Celt pozivao na naučne radove i etiku a sad odjednom - brate svi lažu i fingiraju podatke. Ko zna šta smo mi sve primili. Tako on sada brani to što je primio vakcinu.
I u redu, njemu je lakše - ali čovek nije bio u pravu.
Za ljude poput Jove dovoljan je ovaj ples ispod.
https://www.youtube.com/watch?v=MntqzdaYTcA
Molim da mi se odgovori na pitanje sto se domaci antivakseri toliko uzbudjavaju kad apsolutno nikog ne boli kurac dal ce primiti vakcinu, stvarno ne razumem. Da ste austrijski antivaxeri, pa i da skontam, ovako ispadate konsternirani
Kapiram da je bas pakao ziveti zivot u kojem 80% vremena provodis misleci da su lovina koja mora da spasava zivu glavu non-stop.
Zato što branite laži koje su danas očigledne i ne odstupate od njih jer nemate alternativu i ubeđujete druge da ste u pravu. Nije problem u malom broju ljudi - problem je masovna indoktrinacija ljudi koji odlučuju o životima svih nas.
Rodili smo se prekasno da istražujemo svetska mora. Prerano da istražujemo svemir.
Ali u pravo doba da istražujemo dubine interneta. A ejdus.. ejdus je jedan od tih dragulja koje se mogu tamo naći.
Preslab za kikboks, prejak za rokenrol