Vaccina

1. Mediji: bukvalno niko ne spominje vakcinu mesec i po dana

Ejdus: 》autistic screeching《

2. Da se razumemo, najsrećniji bi bio da je Zapata bio u pravu i da o koroni pričamo u perfektu - kako je on bio ubeđen kada su letos brojevi krenuli da padaju. Ali, to se nije desilo.
    E sada to nije zbog dubina interneta a nije ni zbog mene. Očigledno je da ova vakcina ne pruža imuni odgovor kakve su davale prave vakcine (pre promene definicije vakcine).
    Daleko su ispod očekivanja koje su reklamirane i kojima su ljudi indoktrirani.

Jedna zanimljivost - Alberta u Kanadi je na svoj sajtu izbacila jedan grafik koji pokazuje da su COVID slučajevi masovno počeli da rastu nakon dovakcinacije. Onda su taj isti grafik izbacili sa sajta ali preko waybackmachine sajta se može naći ta stranica i ovaj čovek je to uradio.
    https://www.bitchute.com/video/vcu7Tcuf81DZ/

Postavlja se pitanje, da li su možda epidemiolozi koji su govorili da se nikako ne sme masovno vakcinisati populacija u jeku pandemije zbog mogućnosti nastanka novih sojeva bili u pravu? Pa sudeći po onome što se dešavalo nakon što je krenula masovna vakcinacija i brojeva smrtnih slučajeva i sa vakcinacijom - jesu.

E sada, pokreće se još jedno pitanje. Tiče se samog načina lečenja pacijenata i samih protokola. U SAD-u uopšte nemaju ovo što mi imamo. Kod njih kad dobiješ Covid - doktor ti kaže srećno, pij vitamine i ako ti usne poplave zovi hitnu pomoć.
    Sigurno je da u najvećem broju slučajeva kada se zove hitna pomoć - stvar je već poprilično otišla u aut i male su šanse za uspešan oporavak.
    U kom svetu je moguće da čoveka puštaš da polako umire kući bez nege? Izgleda kad zakači Covid. Ja bih rekao presedan.
    Zašto se kod prvog soja cenzurisao onaj izveštaj Američkog lekara koji je govorio pred Senatom o učinkovitosti Ivermectina?
    Zašto se striktno drže jedno protokola lečenja kad je svaki čovek priča za sebe? Kako je moguće da čoveka pustiš da umre a ne probaš sve što znaš da mu pomogneš?
    Zašto ti nije dopušteno da se lečiš u privatnoj bolnici nego moraš da ideš u COVID sistem?

Ova pitanja se polako otvaraju u javnosti i drago mi je zbog toga.

3. Mili moji

pozdrav iz srca poremećene i fašizmom okupirane Evrope. Došao sam ovamo kao uljez parekselans, ne inkognito, već drčno i podrugljivo, kao što Hanter Tompson upada na samit o narkoticima ili stari Karamazov kod cenjenog i prepodobnog vladike. Zaključio sam, odmah po dolasku, da kuga ovde nije nekakva korona već sam kuga ja i ljudi poput mane, ostatak prve polovine 20, veka i civilizacijski otpad iz trećeg sveta koji ne da ne poštuje sistem u kom se obreo - niti nastoji da se lepo vlada i u njega asimiluje, već naprotiv, čim je kročio na novu teritoriju traži prvu banderu koju će da zapiša i vitla kokošku da je zakolje i prinese žrtvu svojim paganskim bogovima.

Morao sam zaista da vidim ovo bezumlje i idiotluk izbliza i neposredno, da uzmem učešća u njemu, obukavši skafander kakvog - takvog razuma kako bih se sačuvao od birokrata i debila. Sedim evo u zlatnom kavezu već tri čitava dana, trpe me, hrane i vrlo su dobri prema meni. Čekam subotu da odradim birokratiju, kako bih mogao na teren - na ulice, u metro i moda poneku prodavnicu. I park. Tuda mogu da operišem, muzeji, galerije i barovi ostaju srogo čuvane teritorije i ne isplati se da upadam na njih.

4. Nije bilo jednostavno deco, držali su me Madjari 11 sati na granici, bez bilo kakve druge potrebe sem te da mi se stavi do znanja ko sam i šta sam, ako su sllučajno uspeli da me ubede da potičem iz ustavotvorne i uredjene zemlje. Sve sami hotuli žive ovde, to odmah mogu da vam kažem, ali ne naši već - drugačiji, uhranjeni, odnegovani i lepo obučeni hotulijani, jednako bezbrižni kao i svi drugi hotuli sveta. Doduše malo manje simpatični.

5. Molim da mi se odgovori na pitanje sto se domaci antivakseri toliko uzbudjavaju kad apsolutno nikog ne boli kurac dal ce primiti vakcinu, stvarno ne razumem. Da ste austrijski antivaxeri, pa i da skontam, ovako ispadate konsternirani

Hmm based off of your words I'm not sure you're familiar with the concept, so I'll just leave this here https://pics.astrologymemes.com/what-keeps-things-as-they-are-iscourinability-to-comprehend-how-19101683.png

6. Izgleda ko da pepeu viri beli nabrekli kurac iz vode

7. Narkomani pečurkari...

8. Al kako on uziva u svojim recima jbt, kako on drka na pomisao da ume da pise... Bukvalno netalentovanijeg coveka za to nisam video, svako slovo boli bukv.

9. Kako je greh lako počiniti znanja svakog kad si lišen
    Isak Deus

Isak Deus - Eidus

10. Zapata od kako je preuzeo identitet Supa Hot Faje roastuje kog stigne. Niko nije bezbedan.

11. Povremeno se izgubim u njegovim podvojenim ličnostima

12. ama bre ne znam sta dokazujete tim, cak i imunolozi pricaju da nema smisla davati istu vakcinu n puta

ovo je trenutno da vlast pokaze da radi nesto radeci manje vise nista.

13. Nije problem sta radi vlast.
    Problem je sta rade hotulijanci

14. Vlast uvek balansira spram kicmene mozdine average hotula.
    Ako vidi da hotul trpi mere i guta vakcine lagano samo daj jos.

A ako se kriticna masa hotulijanaca nakupi kao u australiji onda nema nazad.

Svi moraju biti hotuli

15. Evo sevastu da odgovorim na njegovo megahard pitanje zasto pricamo o vakcinama kada su ovde mere u kurcu i nismo pod prisilom.

Odgovor je jednostavan, mozda cemo sutra i mi morati. Kako da nas boli kurac za nesto sto se moze jednim hotul zakonom uz pomoc sns zavrsiti preko noci.

Sto kaze celt pulsira nam cmar.

16. Vlast uvek balansira spram kicmene mozdine average hotula.
    Ako vidi da hotul trpi mere i guta vakcine lagano samo daj jos.

A ako se kriticna masa hotulijanaca nakupi kao u australiji onda nema nazad.

xaxa hotul ne moze da jede na moru stuca covek 24h ;D

17. Hotul je izaso iz svojih okvira.

Ave hotule

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.