Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja nisam za obaveznu vakcinaciju, ALI da sutra treba da se trpaju avaksi u kampove ako je dobra plata, beneficije i radno vreme, radio bi to.
Jbg, ništa lično.
Muneš pendrekom u rebra: ajde stoko, ulazi u furgon! XD
Bravo mr no.
To se zove cuvar logora, kad neko samo radi svoj posao.
Mnogi hotuli bi to voleli.
Ja bi bio baš zabrinut na vašim mestima...
Zato i pusis kad odes od kuce
Ima u psihologiji to lepo objasnjeno. Sustinski radi se o ozbiljnom poremecaju u ponasanju.
Steže se bulja prejako. Hemoroidi u najavi
*osim hotulima
Zato vama sa rastegnutim cmarom sve laganica.
No stress
Bravo
Stegnut cmar vs bulja open
Nubine
Ajde u kurac vise,smaracu,danonocno kokodaces ovde.
Jebeno je kad se napinješ da kenjaš. Iskoči kenjara. Može i pukne krvni sud neki...moždani nedobog.
Opasnost nevakcinisanosti
AVE hotule lolo
Al uhvatio se za hotula jbg, a hotul mozda najumerenije stavove imao, neki od nas bukvalno su zagovarali vesanje na terazijama
Hotul je basic level
cini ti se caro, hotul je tolko advanced da je okrenuo krug i vise ne razumes svu kompleksnost onoga sto kaze.
Postoji neko hotul to je nas hotul i postoji hotul u svakom od nas.
To je diferencijacija.
Ja kada napisem hotuli i hotulijanci to sa nasim hotulom vise nema nikakve veze.
Što se nisi vakcinisao majmune XD
Ajao ljoooodi Zapata me napada na račun literarnosti ljoooodiiii haha brate pomiri se sa činjenicom da sve što ja napišem bilo na šveckom bilo na srpskom ima stil i lepotu prhkog goluba, to je jednostavno tako i rugati se tome znači glumiti bombasa u luvru
Nije tebe brt, melkya je napao
MELKI I TRIFORS ISTA OSOBA KONFIRMED
Ah