Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne, vi bukv samo zadnji post citate, i sta god da je u njemu, vezete za sebe i to je to. Jebote kako ste be jos zivi
- Snježana : zahvaljujući proizvodima Božen, smršala sam 12 kila i narasla 8 cantimetara.
- hotul : a što se nije vakcinisala?
- Tanjug : u zemljotresu na Javi poginulo 5 i nestalo 127 ljudi.
- hotul : a što se nisu vakcinisali?
Koriste internet, automobile, kanalizaciju, fen za kosu i seckacilcu za jaja
-Hotul: a nece da se vakcinisu?
Neću da se vacinišu.
Hotuli su u doba Turaka dovodili zene na jebanje ponosno, a kad bi neki nehotul pokusao da se obracuna s Turcima i poginuo, uzvikivali su "pa sto se kurcio majmun".
Hotuli su san svih svjetskih vladara i elita, i najgora nocna mora slobodnog covjecanstva.
lol, uporedjujete vakcinu sa turcima. hitler stavise
https://www.youtube.com/watch?v=EypFDF6UfjU
e jebiga mujo zgadio si mi vakcinu
https://www.startpage.com/av/proxy-image?piurl=https%3A%2F%2Fi.ytimg.com%2Fvi%2FJkcXRC4HZqc%2Fmaxresdefault.jpg&sp=1642704972Td753e554e050ee01255c3f6df8e838dc1b65edaa1c21592002c872e7a0fcd90f
Komentarisem mentalni sklop beskrajno poslusnih ljudi nesposobnih za formiranje bilo kakve nezavisne misli.
A da je trenutna situacija sa ovim nazovi vakcinama cist uvod u fasizam - jeste, svako ko je procitao makar jednu recenicu o Njemackoj 30-ih zna to, cak je kod njih bila blaza situacija u smislu trebalo im je duze vremena da se dodje do nekih pravila koja su sad uvedena za manje od 2 godine
Jel to mujo drzi neko predavanje o Osmanlijama
Pa kud svi Turci tu i mali Mujo xe xe
Žao mi je celte što ja moram biti taj koji će ti ovo reći ali... South Park smear klip je smešan kada se okači prvi put, svaki naredni put izgleda kao da si ostao bez inspiracije da pišaš po nama
Da li si?
Ovakvi pamfleti saut parka su napravljeni za random hotule da sa sigurnoscu odaberu pravu stranu. Ne da budu tupavci kao kartmen nevakcinisana svinja.
Nego da se vakcinise.
Ma dobro znamo to samo kažem da je celt ranije koristio neke visprene argumente da nas ukopa, ulenjio se izgleda
pazi, za ovo si skroz u pravu. skroz nisam gledao na taj ugao i na taj nacin. i jevreji isto nisu mogli da idu u kafanu posle 8, i gle sta je bilo posle.
ko sto sa detetom ne uzmes da pregovaras kad hoce da nagura celu tortu u usta i onda viljuskom da ukljuci sebe u steker, nego uzmes, ne das i kazes mu "veruj mi, nije dobro za tebe", iako te to dete mrzi tad, tako moras pojedinu decu i od sopstvenih roditelja da zastitis, iako ce roditelji da te mrze tad. muka samo sa roditeljima sto im to vrhunac, dete ce da nauci sta je lose, a oni ce ceo zivot da jedu govna i da se cvrsto drze logike "ja te rodio ja cu te i ubijem"
jebi ga, drustvo smo, kako god da je. treba nekako da se trule jabuke vrate na mesto.
Celt na mmr vukajlija temi. Celt mali fasista.
Demokrata je al valjalo bi motkom
a da, ove sto decu nece da vakcinisu njih bi motkom, ne useravaju sebi zivot nego deci i to ne samo svojoj.
nego ovde ne pricamo valjda o tome nego o ovim vakcinama za grip.
Ima jos upitnih karaktera
Naravno da ih treba hapsiti. Kaznjivo je iznositi lazne optuzbe i siriti paniku u drustvu, pogotovo ako su posledice poput ovih ovde. Tvoja odgovornost kao nekoga ko ne vakcinise decu nije samo prema svom deteru nego i prema svoj onoj deci koja iz nekog razloga ne mogu biti vakcinisana i koja su i najpodloznija sranjima, i jedini razlog zasto se nisu razboljevala je kolektivni imunitet. Jer ti izbegavajuci vakcinaciju deteta narusavas kolektivni imunitet, zdravlje svog i zdravlje tudjeg deteta.
Bukvalno bih antivakserima sudio za pokusaj ubistva/terorizam jebeni.
Naravno da ne treba objavljivati imena dece, i ne mogu se objavljivati bez pristanka roditelja. Jos tim roditeljima fali da hijenama poput antivaksera odaju identitet. Gostovanja na tvu nista nece uraditi, jer ce dovesti i kontra stranu, nekog retarda koji tvrdi da je izlecio 700000 od raka samo u Srbiji i hvatace na histeriju i galamu. Jebiga, to je pogubno po doktora koji pokusava da iznese cinjenice. A i uvazeno je misljenje medju srbljem da su doktori govna, tako da ce po vukojebinama stati uz vraca.
Puskom terati na vakcinaciju, ako neces, oduzeti decu. Ako hoces da se drkas, moz da uvezes vakcinu za sebe, ako neces, obavezan si da primis ovu.
Javne licnosti koje seru o tome, tipa Karleusa i Maja Volk bez pitanja dalje zatvoriti. I a u kurac.
malo izlisto temu ovi bas strce kao hotul pretece
Hitler je bio na pravoj strani istorije ali stvar je mnogo kompleksna da se ne složim oko tog "Nemačka 1930." argumenta