Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
U logoru ce ga zvati dr spricko looool
haha mr no stvarno spominjao logore pa zasto decxko
Ovaj skauz 2d level
Gleda objekat sve iza izmisljotina
uf kako sam planski skrenuo temu na proseravanje u trenutku kad ste poceli pricati o cinjenicama koje mi vaksi ne mozemo da opovrgnemo
https://c.tenor.com/UAk7EAJjDMIAAAAC/hehehehe-lizard.gif
Celte bas oces budes u c paznje
Nemoz doceka lestatov fakt ceker
Pa kineska i americka ne zahtjevaju neku posebnu teoriju zavjere, s obzirom da su 'istrazivanje' iz kog je virus uopste i nastao finansirano od strane Amerike i Faucija, a obavljeno na teritoriji Kine i sa njihovim radnicima, mislim od samog pocetka su u krevetu.
Plus, i Fajzer i Modernu i Sinofarm finansira Blackrock, koji istovremeno finansira i sve ove botovske hotulijanske medije i 99.9% cijele ove price, mozes i sam provjeriti. Samo pratis pare, odes koju stepenicu vise, i shvatis da svi koji pricaju istu pricu, piju sa istog izvora, slucajnost, siguran sam.
Za rusku nisam ni cuo da neko prica da je otrovna, ili da je neko umro od ruske, nisam bio tu cijeli zivotni vijek ove teme pa ne mogu da tvrdim pouzdano, ali sve stranice koje jesam procitao, ruska nije ni spomenuta.
Follow the cash, bruh, just follow the cash
Cek zap u cemu je problem sa pracenjem toka novca jbt
Taj blackrock sigurno u stvari blackrock clan iz warkraft trojke. Orgrim Doomhammer C.E.O.
E ovo je odgovor, ozb
Ok znaci ruska je legit, tipa ja sam fudbaler i ne zelim da umrem od srcanog udara na terenu, uzmem rusku i sve ok, mozda me bas i ne stiti ali bar necu riknem. Btw zna li se pouzdanost ruske u %, jel br bar dvocifren, mislim ako si imao zivaca da pratis cash flow sig si i ovo nedje iskopao
vidim prati se dota + wow respect
Ajde mrs odavde Mali Mujo jednostavna bosancino glupa idi tamo na svoju planincinu pa tamo kenjaj.
cara 1D nije pratio cash flow on jednostavno zna, kao za djovaka, ispogadjao sve od pocetka znao eno pogledajte postove kao npr
jedina za koju nista nije objavljeno od sastojka, posledica itd je ruska. zato je i ne priznaju u evropi i vecem delu sveta.
ne kazem da je losa, naprotiv, samo da ruse verovatno boli kurac da se cimaju da prikupljaju to.
samim tim je dobra? ne znam logiku, al tako nekako valjda.
HHAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHA HOTULIRAO GA
Ajde mrs odavde Mali Mujo jednostavna bosancino glupa idi tamo na svoju planincinu pa tamo kenjaj.
I VAKCINIŠI SE PRIDE MAJMUNE
Mujica hotulovan
Bzvz
Pa ne, sto rece celt, nije priznata, isti ti kurac kao i da si nevakcinisan
Rekao sam samo da djeluje da je bezbednija opcija, i objasnio sam zasto, tako da je solidno izvrtanje rijeci.
A to objavljivanje sastojaka i njihovih "istrazivanja" mi ne vrijedi po' picke ladne vode, jer i ovi koji jesu objavili su oslobodjeni bilo kakve provjere ili poslijedica ako lazu, ne zna se sta je ni u jednoj