U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vakcina je samo simbol Miščrno. Ništa drugo. Lepa, zdrava, produžava život i štiti - mislim ako nećeš da primiš nešto što je za tvoje i opšte dobro, nisi ništa drugo do sebični bezumnik. Danas je vaca, sutra će biti nešto drugo.
Celtaro kad je datum za četvrti šot? Ajd nemoj da se stidiš, svi smo govna.
Brate koja opšta dobra koji kurci? Ljudi su primili vakcinu jer ih je bilo stra za njihovo dupe, eventualno za matore iz porodice (moj slučaj) ili je nisu primili jer smatraju da je otrvna.
Prekinite da pravite filozofiju od jednog prostog životnog izbora.
jel si svestan da stvarno zvucis kao psihopata kad kazes ovo?
Kako nazivas ove sto su zbog putovanja, lutrije, 3k dinara i sl?
Hotuli?
Čudo jedno, evo već dve godine živim, radim, putujem, dolazim i odlazim - bez da sam napravio bilo kakav kompromis sa samim sobom. Jedina cena koju sam za sve to vreme bio prinudjen da platim - par testova, jedno udaljavanje iz kafane u 8 uveče, i odbijanje prodavačice da mi naplati suvenire (to u najtežem fašizmu lol). Danas sam se dosetio da vino iz kafane mogu da uzmem i za poneti; ostalo mogu da mi kupe drugi, ako ih lepo zamolim. Ne mogu doduše da udjem u operu i muzeje, no - prvog se gnušam i basnoslovno košta, a muzeje sam već svejedno obišao. Izmakla mi je postavka Ticijana doduše, no preživeću.
I na kraju se svede na ti si se bockao i opet ćeš, a ja niiiiiisaaaaam, nja nja nja nja, njaaaaaaa
To je potpuno nevažno. Ljudi koji su tridesetih upozoravali Jevreje i Ruse na to kakva opasnost im preti pod hićom ili staljinom, jednako su nazivani psihopatama i budalama. Ovo što živimo danas je ništa drugo do ponavljanje jedne istorije koju nismo naučili. Po stoti put - život je kao matematika, ponavljaš dok ne naučiš jer - ne možeš da ideš dalje. Sloboda i dostojanstvo, koji su spali na niske grane - ne mogu se izgubiti, jednako kao što se ne mogu ni pronaći. Oni mogu biti jeftinije il skuplje prodati, zamenjeni za, recimo, sigurnost (ili privid sigurnosti, što je jedno isto), mogu takodje biti predati ili pak naravno oteti, ako nemaš snage da ih odbraniš. Ljudi naravno ne moraju biti krivi za to, ali su svejedno odgovorni. Kao što su tvoji i moji roditelji bili odgovorni za to da očuvaju jednu zemlju koju su im njihovi roditelji izgradili, uredili i ostavili - nisu uspeli, i zato zadnjih 30 godina ispaštamo jednako sa njima.
Ti ako ne drkaš na sebe ispred ogledala, ja evo, ne znam...
Would you fuck me? Huh?
I'd fuck me.
I'd fuck me hard.
》goodbye horses《
Nema razloga da me smatraš psihopatom samo zbog toga jer mi se jebe za tvoju i Celtovu sudbinu negde tamo. Izvagali ste da je isplativije, ili makar bezbolnije, otići negde drugde i uklopiti se u nešto postojeće, nego da uložite sopstveno vreme, veru, sigurnost...U to da nešto izgradite i popravite. To je naravno u redu, no u redu je pak i da trpite kojekakva sranja tamo gde ste se zadesili, jer na kraju krajeva - sve je stvar izbora. Kada bi se u Srbiji život doveo u red tako da bude zaista vredan življenja, vratili biste se koliko sutra, naravno. Vas dva ste ljudi kompromisa, snalažljivosti i prilagodjavanja, ljudi koji ne veruju ni u šta i nisu spremni da se žrtvuju za bilo šta. Takve ljude nema razloga da bilo ko ceni, ma kakav uspeh postigli na nekim drugim poljima i ma kako obrazovani i pristojni bili.
Džaba me trpaš Zapato, cenim te svejedno i čak pomalo volim, sad je kasno da mi to ogadiš.
https://youtu.be/X_DVS_303kQ
Ovo slušam uz svaki melkov post, radi ful ugodjaja
I sad zamisli da ima neki anti-tester koji ce da te prca u mozak da si prodao svoje dostojanstvo i slobodu jer si dopustio da ti neki austrijski medicinski tehnicar gura onaj stap u nos i da te tera u karantin da ne smes da priviris iz sobe nedelju dana. "Ti testovi ne vrede kurcu, nepouzdani su i samo sluze tome da ti drzava da do znanja ko je glavni" - kaze neki anti-tester i onda isprojektuje na osnovu toga 15 zakljucaka o melkoru kako je melkor pickica i poslusnik sistema, kako bi pojeo sve one koji idu u sumu i nece da se testiraju, a sve sto je melkor uradio je otisao u austriju da poseti sestru ili sta vec. Jel cenis da bi to bio set pravilnih zakljucaka o melkoru ili je anti-tester ipak maaaalko preterao?
ja sam mozda vakser, ali sam anti-tester, melkor je picketina poslusnicka jer je prodao nozdrvu za putovanje u bec, svet bi bio bolji bez raznih melkora
ili mozda verujes u to da su testovi pouzdani, verujes sistemu, a melkore???
neka ovo ostane zapisano
psihopate be like:
Pazi scenu od danas - odem da se testiram (5 minuta vremena, cena ulaznice da bi se boravilo u ovom zlatnom kavezu); Turčin mi uzima podatke, Bosanac me opominje da navučem masku skroz (napolju stojimo lol), Kinez mi uzima uzorak. E sad jbg simpatično seksi djubre kakvo jesam, obrlatim ih svu trojicu u par minuta da se upoznamo (Turčin iz Burse, oduševio se što znam gde je (ne znam) i imam prijatelje Turke (nemam), rodjo iz Bosanskog Broda, s njim samo što se nisam okumio, Kineza nisam napadao, drugačiji su. Reko - ljudi, zašto trpite ova sranja? Turčin se smeje, nekako popišano, Boske, koji me je tri minuta pre toga strogo opomenuo, kreće da kuka - korona sve sjebala. Reko - jbg, to ste sebi napravili od države.
Burazer rodjeni, koji je do pre 2meseca bio veći trajfors od trajforsa, primio drugu dozu (treba se odreći ovog ovde, nije lako, nema šta) i kuka kako ga žiga nešto u grudima. Viče - morao sam. Reko - na koliko protesta si bio za sve ovo vreme? Kaže nije bio ni na jednom. Reko - ko te jebe bro. Pristaješ na nešto u šta ne veruješ, ne boriš se ni za sebe ni protiv nečega, možeš nazad u Srbiju - nećeš. Svaki izbor ima svoju cenu, i to je u redu.
al ne, ozb, sta ako su vakcine samo paravan za dzaranje nosne duplje nadomak mozga prakticno