Vaccina

1. da ti neki austrijski medicinski tehnicar gura onaj stap u nos i da te tera u karantin da ne smes da priviris iz sobe nedelju dana.

Karantin mi bio zlatni kavez od 80 kvadrata sa svim pogodnostima, 10 minuta peške od centra grada. Ružno vreme bilo u pičku materinu, jer kišoviti je januar jbg. Uzorak radiš sam - uzmeš neku tečnost, progrgoljaš 30 sekundi ako baš hoćeš (niko te ništa ne pita), pljuneš to u epruvetu i odeš. To je cena koju moram da platim kako bih razgledao ovaj logor i njegove žitelje, mešajući sepotpuno bezbedno sa njima. Sve ima cenu, pitanje je medjutim koliko si spreman da plaćaš i da li ono što dobijaš zauzvrat vredi.

2. Sve ima cenu, pitanje je medjutim koliko si spreman da plaćaš i da li ono što dobijaš zauzvrat vredi.

znaci ti grgoces neku tecnost u ustima da bi razgledao logor, a da se zakljuciti da ne smatras da to grgocenje vredi kurcu? malo prodaje dostojanstva za neki sitni uzitak?

zar ne bi rekao da je to bas ono sto (pogresno) spocitavas celtu i meni?

3. Na stranu sve - Cigani ovde prolaze najgore, shodno tome da od svih ljudi imaju najviše samopoštovanja (ne samoljublja, dec a džuiš ting). U Srbiji kad kažeš čoveku - jebem ti bre mater Cigansku, ovaj kaže - jeste, Ciganin sam al najlepši, ava kari da te izbodem nožem ako smeš. U Beču jok - mešaju ih sa Pakistancima, Indijcima, Kurdima, Turcima, Tunižanima, Marokancima...Ne preziru ih jer su Romi, već jer su deo nečega što se, podrazumevano, prezire i mrzi. Izgubili ljudi identitet.

4. u grcku proslog leta ispalio da idem iako sam mogao sa testom. Bio uplacen depozit.
    Sry, da idem na more da mi neko gura stapic u nos i drkam masku nema sanse

Seve u pravu u vezi ovog. Potcinjavanje je potcinjavanje.

Sve u svemu nema snase nigde idem de mi traze testove vakcine mamine mame.
    Mada kenjam i ja nosim masku na ulazu u trzni centar ali obavezno viri nos. To je moja crvena linija

5. Ni slučajno Seve. Kao što kad ulaziš kod čoveka u kuću moraš da se izuješ ili kad ideš da upoznaš potencijalnog tasta i taštu nosiš vino, buket cveća i bombonjeru, briješ se i biraš neku lepšu košulju - tako i ovde grgoćeš neko govno pola minuta (5 sekundi ako te mrzi), ili primaš 4 vace i grgoćeš istu tečnost - s tim što ti možeš da sediš u kafani i udješ u muzej, ja piće mogu da uzmem za poneti a izložbu pogledam onlajn. Nije isto naravno, ali pitanje je da li 4 vace i progutano dostojanstvo vrede toliko.

6. Ma boli te kurac u dupe Caro, sedi kući i timari konje, ravnačko je, lepačko je. Ima se i interneta.

7. Mada kenjam i ja nosim masku na ulazu u trzni centar ali obavezno viri nos. To je moja crvena linija

znaci brnjica, a?

al do pola, kao evo da vidite da vas ne slusam picke, sta mi mozete

challenge za sledeci put, idi bez maske svuda caro i ako krenu da te smaraju reci da je to odluka slobodnog coveka i oteraj ih u kurac, nisi ti sev, celt ili melkor pa da ti neko govori sta da radis

8. Jedan prica da ako primis vakcinu gubis donstojanstvo, i generalno ne bi trebao da postojis jer nevakcinisanje je sustina slobode i jevrejstva? Ili kako vec su progonjeni drugi nosi masku al namerno da mi viri nos.
    Osudjuju ljude sto se povinuju sistemu.
    Borci za obicnog coveka.
    Mekhane lale.

9. u grcku proslog leta ispalio da idem iako sam mogao sa testom. Bio uplacen depozit.
    Sry, da idem na more da mi neko gura stapic u nos i drkam masku nema sanse

Based

10. :caru krene da jebe neko u dupe:

- MOZES AL DO POLA, AJ PROBAJ DO KRAJA DA GA GURNES DA VIDIS STA CE DA BUDE!!!

11. Govna Celte :) Al masku navučeš kad ti lupe šljagu pa je posle skineš i pljuneš u njihovom pravcu, malo ih kuneš i odeš kući. Ako već ne možeš drugačije. Vaca stays forever, i prenosiš je dalje budućim pokolenjima. Nema odvakcinacije još uvek.

12. Brate, realno, još da si sebi odseko kurac, šuknuo bi im ga samo tako.

13. Ako kreneš ne daj Bože da se kvariš ili dobiješ autistično dete, kopaće te, hteo ne hteo. Šta misliš da Aguera recimo ne kopa sad kad je okončao karijeru - da li ga je sjebala vaca ili nije? Naravno da ga kopa. A reklamirao ju je na sva zvona prethodno. Zamisli - sjebe te nešto, a ti ubedjivao druge da uzmu takodje, i možda je i nekoga od njih sjebalo? Gadne stvari.

14. Ono, ne mora vise da dokazujes da si psihopata, ukapirali smo.
    Jel da ti javim ti ako me strefi srcka ili mi dete postane autosticno ili mu fali nesto da se nasladis?

15. aha, znaci apsolvirali smo da nije prica o poslusnosti sistemu jer ste i sami demonstrirali poslusnost ovde iako vas niko nije vukao za jezik, vec da se radi o tome dal vakcina steti zdravlju ili ne, okej

16. Mnogo je lako kad od ljudi imas samo sebe za kog ces da brines i da ti bude bitno melkor, nemam sta ja da ti objsnjavam, ti si slobodan

17. Ides sam dostojanstveno sa rukama u dzepovima, nakrivis sesir i seretski pitas: “a zasto trpite?”

18. trpe jer su picke i lenjivci, mogu u srbiju na potpunu slobodu al nece, oce da sacuvaju te bedne poslove cistaca guzice, nego gde treba da pljunem ovo i jel ce biti brzo rezultati, krece mi onlajn prezentacija ticijana

19. inace bate, ne bih ja ni ovo grgotao, nego sta ces, u takvom svetu zivimo, ove celtare i sevasti, oni vole to, oni samo u takvom sistemu uspevaju i vuku nas slobodne duhove u ponor, da njih nema ne bi ni ovi mogli da nas teraju da grgocemo

20. Ne seri Celte. Jednako te boli patka za to što je danas random Kineza udario auto ili što se random fanatik razneo bombom u Mogadišu, povukaši za sobom u smrt još osam ljudi. Tvoj svet čini stotinak manje ili više bliskih osoba, za ostatak ti se jebe realno. Ono -voleo bi da svi budu dobro, zdravi, nahranjeni i u miru - voleo bih i ja, jednako, ali svet i društvo koji smo izgradili puca po svim šavovima i raspada se uveliko. Aj ovako da ti parafraziram -

u prvom delu Betmena, Liam Nison hoće da smrvi Gotam, ja sam tip koji neće da ga smrvi ali vidi da će se neminovno raspasti, Betmen hoće sve da spasi, a ti si lik koji nije ni Liam ni ja ni Betmen. U stvari ne veruješ da Betmen uopšte postoji, kao ni ja uostalom; ti medjutim veruješ da će se ljudi održati, ja vidim da neće. Vidiš i ti doduše da neće, samo što sam ja prestao da lažem sebe a ti se još uvek nadaš da će sve to, na kraju, nekako, biti dobro.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.