Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jedenje govana na ovoj temi standarditza ali
Iznenađuje me da ovom triu zap-šmo-gamby nije pala na pamet jedna legendarna igra - Metro Exodus
Pa fan sam knjige, plidu, ali nmg da igram prva 3 dela da bi exodus igro
Ma jok, nije ovo grad za mene. Ovde je lepo doći, biti možda par nedlja i otići kući na vreme. Dobar je ako hoćeš da radiš i štediš, za to je idealan bukvalno. Ili ako umeš da vaćariš, onda možeš da obitavaš ovde ne radeći ništa. Bio prvi put 2002. ostao mesec i po, shvatio da tu nikada neću pripadati i vratio se natrag - što je u principu bila ludost, jer sam ovde imao veliku, dobrostojeću familiju i mnoga otvorena vrata. Ni sad doduše nije puno drugačije, al prošlo je skoro 20 godina. Ne žalim, u svakom slučaju, ovde sam uvek dobrodošao. Žao mi što nisam tad uzeo papire, jer realno, to su papiri EU koji bi mi dosta olakšali život, al to je što je.
Kako patetična osoba Melkor, večito zabrinut i sažaljen nad nesavršenom ljudskom prirodom
...oh propasti, bliska si nam, nesavršenih li ljudskih stvorova...odoh da smirim dušu malo Ticijanom...ah, ne! okaljaše mi i ovaj dragi mi duši ugođaj...hotuli ja empatije nemam za vas...
Ako ljude procenjuješ jednako dobro kao pojae na ovom sajtu Miščrno, ugasio si :)
Žalim Sevaste, naravno da ga žalim - istina, kosi se sa onim što govorim, ali ovo je baš ikstrim - da zdipiš toliku lovu i da svejedno sediš u zagadjenoj, ruiniranoj Srbiji sa Babićima, Dačići,ma, kurčićima i palčićima - to je žalosno preko svake mere. Što duže vlada ide sve stariji, i sve manje će imati vremena da uživa u bilo čemu. Jebo to. Bolje ovom Celtu 3000 puta u tudjini koji ima 300.000 puta manje bilo kakve moći ili keša, živi medju normalnima, ide gde i kad hoće, oseća se ko čovek. Žvala baš stoprocentna tragedija od čoveka, nije ni čudo što nas mrzi toliko. Ni jedan Nemac ili ustaša nije prezirao Srbe koliko žvala.
Celt > Vučić > hotul
Ovo su sad već ozbiljne tvrdnje.
bar mu vucic nije ispred svih ko tebi, provaljen si sEnDViCaRu
sendviCARA
hahahahaha
Seve spada pod hotule. Dakle vucko forward sry
Send Oi Cara
https://ibb.co/cwkkSfG
J E S A M
E
S
A
M
Nisam hteo treću dozu vakcine, al očigledno jebada sa svih strana i primiću je.
Al hteo sam sve tri kineske i to je to.
Sad mi ispalo da idem za Norvešku maja meseca, pa mi kao savetuju bolje primi fajzera treću.
Nekako nemam poverenja u te mikseve ukurac.
https://youtu.be/UAE8VikN5x4
Potpisujem
Seve želi nestabilnost ja samo hoću sendvič
Tilmo, ne žuri. Idi na med izuzeće.
Tilmo vič plejs ideš?
Sandvichstanden
Celtulovo viđenje average avaxa
https://youtu.be/McKzipKTuX4
Školski primjer jednog Caramela