Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ma doneću ti za džaba Carimire, nemoj da me zajebavaš. Al ne znam šta kad kako
Brate donesi. Dođi do mene. Ako nemoš pošalji brzom poštom.
Al molim te celtu da pošalješ.
to bi bilo top
posalji celtu flasu domace u svajcarsku toliko si mu duzan a znamo i ti i ja da ce platiti postarinu. Nek ide na njegov teret okej
Opasna merenja kurca ovde, moj chad kraj vs tvoj virgin kraj
https://youtu.be/BzL_MXgc24E
E ŠTA RADIŠ:
Ugovaram transakciju litre domaće vojvodjansko-sremačke rakije preko beča da se exportuje do nublanda u svajcarskoj na način da bogati vacum cleaner driver preuzme pošiljku o svom trošku
LOOOOOOOOL
Evo samo da prodje ova pesma. Ako ti litar donesem to će se popiti za dva sata, ako donesem dve, popićemo i tu drugu, što znači idemo dalje u kafanu i spavam kod tebe, a to je već kritična situacija. Ja sam čovek koji, kad pije rakiju, kači dasku od vc šolje na miletića, kaže DA! kod matičara umesto mladoženje, prevrće tudje dete i rokne mu glavom o haubu od auta, ili shvati da je na moto skupu u 4 popodne a trebalo bi da je na svadbi, ne znajući pritom kako da se vrati natrag. Zamisli stojiš u 4 popodne u ful svadba opremi pred praznom binom, medju bajkerima divljacima i svinjama nataknutim na ražanj. Kako me nisu prebili pojma nemam.
Imam jebenu kinou u stanu a ni kap rakije, bezbednije tako.
Druze...
Vidi, sve može da se završi preko city expressa okej.
Radi se o rakiji. možemo ludovati i bez rakije okej
Druže sliku da ti okačim gde sam u 3 popodne odvaljen od rakije, sve bi ti bilo jasno.
Ovaj galantni svekurcovagavac je sveprisutan
Ljudi koji se sa 40 godina hvale kako piju
Alde melk bez jedenja govana priča je bila o rakiji.
Odradi pricu makar meni posalji ja cu prepricam celtu bila lepa.
Platicu i rakiju i dostavu pls. Samo javi kasi kuci saljem info
Kurcoglavče samobanuj se sa interneta jer si degenerik.
U danima najgoreg debilzma na netu nisam imao dijareje ovog tipa. Odjebi ciganine
Biće
I sad skontaj foru posaljes celtu u svabiju tvoje radze.
Pesme da peva.
sta te sprecava ne kapiram?
C
El vidiš Celte kakva je kurčina rakija u V, kad sa svojih 37 god. kupuješ radžu preko šaljivog sajta vukajlija ne znajući šta je i ne pitajući pošto košta.
Uvatis bus iz ns za ch, das 500 din sofer ce odnesti, uvek je nosio.
Caro izaćemo zbog tebe na loš glas.