Ja se nikada nisam spuštao na nivo pojedinih ovde i nikada i neću. Prosto ne komuniciram na taj način i to do sada nikada nije bio slučaj sa mnom.
Nikada nisam tražio poštovanje ljudi ovde i iako smatram vrlo neprimerenim ovo što radi dr. Zapata, neću mu reći kako mora da razgovara sa mnom. I to naravno važi i za sve ostale.
I izgleda imam koronu upravo btw - malaksalost, zimogrožljivost, glavobolja, grlobolja...Sad svi imaju sve simptome, a svi su nešto ovih dana bolesni. A i bio sam sa zaraženima intenzivno, zadnje dve nedelje.
Niste obj za ejdusa.
Skenjava vas njegova normalnost
Ma nek je normalan do sutra i nek sam neobjektivan do preksutra, do naksutra 5 kurca da mi puši.
Bukv ste ko pit bulovi kad zagrizete nekog ne pustate.
Jebem vas sve da vas ne jebem ako niste stratimiri niste niko
Smoklja, 2022.
Kad bih imao garanciju da ce kroz 10 dana ejdus da mi popusi kurac, istog momenta bih prestao sa bilo kakvom higijenom ispod pojasa.
Ja se nikada nisam spuštao na nivo pojedinih ovde i nikada i neću. Prosto ne komuniciram na taj način i to do sada nikada nije bio slučaj sa mnom.
Nikada nisam tražio poštovanje ljudi ovde i iako smatram vrlo neprimerenim ovo što radi dr. Zapata, neću mu reći kako mora da razgovara sa mnom. I to naravno važi i za sve ostale.
ejdus neciji dupli sig
(upotrebio sam sig)
Posle dr ne ide tacka, govno nepismeno, i idi popusi mi kurac
Zato i ispzdjuju jbg.
Kada se posmatra ejdus treba imati u vidu da se ponekad provode jutra u landz baru hotela moskva uz laganini pianino i topli napitak.
Ejdus true gospodin vuke i jos ima elana se smara deli svoje vrednosti.
Hvala ejduse.
Sto bi gambi reko
DINGOSPO EIDOVS
Brt ne bih nastavljao s tim sto radis, ejduse, nikad ne znas dal ce nekad putevi da nam se ukrste, prebicu te covece
Hahahhahba
Sta, nerealno je skroz da ispizdim i da ga navatam preko ip adrese il kako god? Odakle znas kolko sam lud?
Zap cevci kafu od kafe kuvarice u noob soc ustanovi kad ima, dingospov eidovs u landz baru uz pianino.
Hejt je opravdan.
jel stvarno tolko fensi u hotelu moskva da se pije kafa ili jede rucak?
odnosno ne fensi nego kleeesi
Evo, spreman sam da platim 1000 evra za pouzdanu kontakt informaciju o Ejdusu. Info u inbox.
Kakva smo mi skupina pojava ovde, ja sam prosto oduševljen. Sve vas volim btw.
Da ne ostane na drugoj strani. Ime prezime i whereabouts o Ejdusu u inbox. I saljem 1000 evra.
Bukv spremam poduzi pvt zapu. Za sada mi je u glavi al planiram.
I izgleda imam koronu upravo btw - malaksalost, zimogrožljivost, glavobolja, grlobolja...Sad svi imaju sve simptome, a svi su nešto ovih dana bolesni. A i bio sam sa zaraženima intenzivno, zadnje dve nedelje.