Vaccina

1. Ako se ispostavi da je ejdus dupli, i tog originala cu da prebijem.

2. Uh, si proverio da nije flurona.

Ko te jebe nisi se vakciniso.

3. Bolje je da ispizdiš na one kojima si poverovao nego na mene. Ja nisam kriv što se bio lakoveran kada je krenula pandemija. Sećaš se kada sam ja govorio "ne žurite doktore" sa krajem pandemije a ti si krenuo da vređaš.
    I, šta bi. Jel bi malo više od jedne doze? Jel rešismo pandemiju? Zapamti, ja nisam kriv za to. To saznanje moraš da smestiš negde. Znam da nije lako ali je to istina.

4. Brt svakim slovom si blizi teskim telesnim povredama, samo nastavi.

5. Ejd zapravo i jeste najkulturniji, najvaspitaniji i najnormalniji profil ovde, postovi su mu čitki, ne pravi gram. greške, ne psuje, ne vredja itd. Zato je sve živo sa njim u sukobu, uostalom.

6. i idi popusi mi kurac

Zapato pa valda dodji a ne idi jbg

7. Potpisujem za ejdusa.
    Bukv je true ne pada u noob spike nego ono kako jeste za razliku od svih forumasa prisutnih.

8. Itekako pravi gramaticke i pravopisne greske.

Jos jednom: 1000 evra za pouzdanu informaciju o identitetu ejdusa sa vukajlije.

9. Zapato Ejd owns your bitch ass big time, pusti čoveka.

10. Msm kapiram zasto zap pizdi ok mi je to. Msm kao pizdi.
    Sustinski zajebancija.
    Ne treba prrvise nubovati ni na koju stranu.

Obj kad je normalan zap je primer savrsene normalnosti.

11. ovaj pa idiot melkor po sedmi put ima koronu, ko luka jovic jebote

12. Niko krupno ka turcin ne laze,
    Niko krupno ka zap ne overreactuje

Ko za nola kad davao dokaze da nije u top 10 haha

ili sad za mrtvo skoplje koje 200m od centra izgleda ko random selo u bangladesu

13. E da, ovde je moguće prijaviti Zapatu da nudi 1000e za informacije koje bi mu pomogle da nadje čoveka u rl i nanese mu teške telesne povrede. To je realno sedam dana bana tana nana, + što je toksičan i luči laudanum svuda oko sebe. Dobro bi mu došao odmor, a i nama vala. https://vukajlija.com/forum/teme/74412

14. Celt me skenjo spikom vcrs za boce jbt da bi primao do balcaka samo bude normalno

I za maske da ne moz nosi jer je jajoglav ima drugu strukturu lobanje od average svajcarca da ne kazem svabe. Ne frkise zbog kiseonika nego napregnutosti potiljaka jebenih usiju.

Kontraidikacija: žulja ga

15. Ko sme mene da banuje bre...

16. Ko god da je iza Ejdusa, nesto u vezi korone ga je resetovalo, ne otvara ni 1/100 tema kao nekad, vecinu vremena prica o tome i vadi linkove za koje moras prilicno duboko zakopati po internetu + presolidno trolovanje Zapate, sve kontranapade je izdrzao bez reakcije, a sa jednim "dragi doktore" mu nabije pritisak 300/200

17. Ejdus profil nemoz biti dupli. Ok nisam bio ranije kod tih desavanja al dupli se po difoltu ne trosi ovako.

Obj trrnutno nas 20 al obj jedno 13.

Ja nikad recimo nisam imao duple istovremeno, nisam se bavio tim pickarstvom. Uvek true sa naloga ili vec ugovoren dupli nalog. Nikad sakrivanje u ovom smislu da paralelno radis sa dva naloga da bi nekog jebo.

Bas lejm

18. ovaj pa idiot melkor po sedmi put ima koronu, ko luka jovic jebote

hahahahaha

19. Zapata je Ejdus open your third eye