Vaccina

1. pa ono, imas i kargo, sve je ista prica, i tu mora ljudi da budu ukljuceni u sve to.

mogu i vojni, al nemas bas puno vojnih aviona koji prelecu po svetu gde hoce u principu.

2. Jbt ti bas ne kapiras da je coveka dosta lako uceniti za odredjene stvari.

jednog, da. ali ovde ne pricamo o coveku, pricamo o velikoj organizaciji

3. Ako je vojska ukljucena u igru, spec jedinica trenirana bla bla. To je jedna strana medalje.

Zapraseno nebo je druga prica.

4. Lobanja iza kemtrejlsa:
    De ucenite mi nabrzinu milion ljudi da truju sebe i familiju na najneefikasniji način ikada.
    Al da ćute.
    Ko pisne govno stisne.

5. Nov sam ovde, ali verovanje u kemtrejlse su baš ono rubikon bivanja retardom. Sranje oko vakcina, tu ima prostora za debatu, ali kemtrejlsi, generalno trovanje iz aviona, baš ono za ljude sa jeftinijim ulaznicama.

Pozdrav, Dominic De Coco

6. Jbt sami priznali da prskaju cak nije nI t zavere.

J O K
    O
    K

7. Kemtrejlsi sadrže metale jbt to je dokazano, nikog nije briga move on

8. sta si me pitao?

9. Pa za Jacka Parsonsa, čoveka koji je bio jedan od najzaslužnijih za osnivanje JPLa i tehnički NASE, njegovo otkrivanje usavršenog mlaznog pogona i njegove konekcije sa okultizmom, a pre svega Aleisterom Crowleyem

10. Tojest samo me zanima da li si čuo za čoveka ili nisi, ako nisi preporučujem ti da pročitaš o njemu to je sve

11. ne znam coveka, procitacu, bar ono sa wikipedije sto vidim.

12. procitao sam, nemam neko posebno misljenje o coveku.

ono sto ljudi nekako previdjaju kod kemtrejlsa je da i sam kerozin koji sagoreva ispusta gomilu sranja visoko u atmosferu i da ti ne treba nikakva teorija zavere da kazes da to nije bas najsjajnije.

al ono opet, neophodni su za funkcionisanje sveta danas, tako da treba balansirati.

naravno, svi avioni i najgori kemtrejlsi nece ni prici unistavanju decijih (nasih btw) mozgova koje smo radili cirka 30 godina stavljanjem olova u benzin kao da je najnormalnija stvar na svetu.

glupost i neznanje je ljudsko prokletsvo, ne zloba

13. Dan je lep, oblak je beo, voda je mokra.

Jbt nebitno dal se truje ili ne. Mozda su osvezavajuci joni u pitanju, relax atmo bath spa paket.

Rec je o cinjenici da se nebo zaprasuje iz aviona.

14. Bukv bude situacija isprskano nebo svaki avion ostavio pun k tragova i onda ide jedan koji ostavlja trag koji se gubi nakon 3min.

Vrv koristi onaj poboljsani 5din skuplji kerozin jbt

15. Bukv bude situacija isprskano nebo svaki avion ostavio pun k tragova i onda ide jedan koji ostavlja trag koji se gubi nakon 3min.

znam da je malo long sot, posto su sigurno kemtrejsi, al recimo, mozda je moguce da jedan leti nize od drugog i da razlika u temperaturi tacno tolika da podigne relativnu vlaznost dovoljno da kod jednog ostaje trag dosta duze?

16. mislim, malo je verovatno, posto svi avioni lete na istim visinama. kad naidju jedan na drugog, jedan stane da propusti drugog po zakonu desne strane.

17. A i sranje ime uzeli za teoriju zavere realno. CHEMTRAILS. Šta kao neka hemija pičke materine. Da stavili tipa DEATHLY WAKE ili TRAIL OF DECAY pa da zvuči malo turobno. Chemtrails weee hemija jednačine sedmi razred.

18. Da, zamisli nije mi to palo na pamet nikad.
    Sad kad to kazes secam se da mi je taj bio tik iznad ćile a onaj drugi se jedva video.

19. Jbt konfirmuju da stite zemlju od pregrevanja na taj nacin nubine i dalje ne veruju. No koment

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.