Vaccina

1. Da, zamisli nije mi to palo na pamet nikad.
    Sad kad to kazes secam se da mi je taj bio tik iznad ćile a onaj drugi se jedva video.

tebe realnost ne strecne nikad, samo preuvelicas kao u jbt, ovaj leti mnogo nisko.

ima dosta u tih 11 km od tebe do najviseg aviona

2. Ko nije sam posmatrao ne moz poveruje ofc.

Bukv krene suncano jutro i uan baj uan do 14h imas full zapraseno nebo bez oblaka, samo sumaglica i imas difuznu suncevu svetlos.

Mora da je neka atmosferska pojava u pitanju. Sumaglica jebena rekli bi poznavaoci meteorologije

3. jeste, to je sve od aviona sto prelecu preko kekende i sipaju na caru kemiju

4. Ili to ili jeftin kerozin must be

5. Šta kažete na neku:

Cara vs Celt debata o hotuličanstvu i caramelizmu na vukajlija discordu ?

Ulaznica se plaća u kriptovaluti, Maestro blagajnik

6. Maestro primaš li Lazar kriptovalutu?

7. Sustinski celt nije adekvatan protivnik, duel je nemoguc.

Hotulijanstvo je nastalo po principu slobodne misli. Caramel pokret je sa druge strane formiran kao nuzna odbrana diskreditovanja hotulijanstva, prostim recima nastalo je iz ocaja i pickarstva.

Sustina je da celtuli umesto jebem ti mater napisu lololo ili karamel. Gadi im se to u sustini ali ipak rade.

8. Hotulijanstvo je nastalo po principu slobodne misli. Caramel pokret je sa druge strane formiran kao nuzna odbrana diskreditovanja hotulijanstva, prostim recima nastalo je iz ocaja i pickarstva.

Sustina je da celtuli umesto jebem ti mater napisu lololo ili karamel. Gadi im se to u sustini ali ipak rade.

https://c.tenor.com/O2Tz9B1UEMsAAAAM/sxv-wtf.gif

9. Melkor i Cara tako kad se udruze, zamisljam ih kako pevaju zajedno More than Words sa dugačkim kosama i melki udara falset

10. Jbt obrnuli 500 komata

Mali korak za forum ali veliki za sevea

Ovo je ozbiljan jubilej. Cestitke ljub ljub

11. Štetica, mislio sam da će ti biti zanimljivo što je bio spoj nespojivog tj. uporedo bio posvećeni inžinjer i radio mađije, prizivao više sile kroz seks rituale i to

12. nije mi to nepovezivo uopste, sto?

13. jebi ga jeste malo antiklimaticno, ali citao sam ovo na wiki stranici, i nije mi ostavilo neki upecatljivi utisak, osim to da je bio prvo simpatizer komunjara pa postoji sansa da slucajna eksplozija u kojoj poginuo nije bila bas slucajna.

ovo ostalo, bio u toj grupi ljudi u kaliforniji od kojih posle nastali i satanizam i sajentologija i sve ostalo, cenim da ako si bio dovoljno bogat tad tu da nekako nisi ni imao izbora nego da se drogiras i pravis satanisticke orgije.

14. Nznm šta sam zakačio, sezonca ili neki od najaktuelnijih sojeva, ali me je zadnja dva dana pregazilo - slabost, glavobolja nenormalna, zima mi u pm (12 stepeni napolju). Nemam temp. ipak.

15. Pa sto se nisi vakcinisao majmune.

16. Gambiiiii... nemoj reci sta sam ti rekao, necu ni ja sta si ti meni

17. Jbt obrnuli 500 komata

Mali korak za forum ali veliki za sevea

Ovo je ozbiljan jubilej. Cestitke ljub ljub

od cega je 200 tvojih, a ukljucio si se negde oko 250. strane

18. Nema Care nocas, otisao u provod

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.