Kemtrejl avioni nisu average putnicki avioni. Nisu nuzno.
Inace posmatranje neba postala redovna pojava po vedrom danu. X dana kada krene jutro suncano a preleti x aviona i vec od podneva sumaglica na nebu bez oblaka.
Sjeb. Ok ne truju, bacaju blagodetne jone od kojih bivas mudriji.
Nov sam ovde, i ne zelim da zauzimam stranu, ali mislim da autor Parchard (jesam dobro napisao) ima najzdravije stavove. U maloprodaji tegli sopstvene sperme lezi buducnost. Pozdrav, Dominic De Coco
e caro koliko ti imas laicko i nekriticko shvatanje sveta, a dajes sebi za pravo nekom da pricas da je nub.
nekriticko prema onom sto mislis, nebitno je dal kritikujes svet, ako verujes u sve sto ti padne na pamet na prvu, to je to, nub.
Bukv sam pisao po ljudima kad su mi pomiljali kemtrejle.
da ne kazem da treba, ali ne bi bilo lose pokazati im koliko grese.
pricas neki si bizmismen ili kako vec. jbt, znas koliko je tesko "motivisati" vecu grupu ljudi da radi nesto sa ciljem sto oce da rade, kolko li je tesko naterati gomilu ljudi da radi nesto sa ciljem sto nece da rade (truju i sebe za pocetak) i to da ostane tajno da ljudi gledaju odozdo u avione i provaljuju.
aj, oni sto sipaju gorivo npr ne znaju. al vidlo bi se jbt, padali bi po aerodromima ko kruske od isparenja od te kemikalije, onda te kemikalije treba da se naprave negde, a prave se na x mesta na svetu, posto ima veliki broj aviona itditd, dodjes do toga da bi cirka milion ljudi moralo da pravi zaveru, a kakva je to zavera od milion ljudi jbt.
ustvari svaka vasa zavera na kraju fejluje kad pogledas koliko ljudi mora da cuva tajnu od drugih.
jedino one koje su javne mogu da prodju. koje se znaju, i svi kazu da se tako radi, i nikog ne boli kurac. recimo na internetu dosta toga.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
trifors be like: kako mislite za let od njujorka do beograda treba vise goriva nego autom od vukovara do slavonskog broda
Sintetika spržila mozak, jbg
https://www.facebook.com/739154906459655/photos/a.739614263080386/1543573476017790/
Da i onda kao sav visak para se daje SZO i fajzeru, kao kao
Ma old skul kemtrejls
Kemtrejl avioni nisu average putnicki avioni. Nisu nuzno.
Inace posmatranje neba postala redovna pojava po vedrom danu. X dana kada krene jutro suncano a preleti x aviona i vec od podneva sumaglica na nebu bez oblaka.
Sjeb. Ok ne truju, bacaju blagodetne jone od kojih bivas mudriji.
jel se vide ovde:
https://www.flightradar24.com/43.69,21.22/10
Nelol
Vide se sa zemlje.
Ne znam dokle si dogurao u toj nub spiki al sam true da imas razradjen sistem kao za maske i vace da je sve dojajno
ma ne, nego ocu te pitam jel transmituju svoju poziciju aktivno, i ako to rade, da mi nadjes koji su?
rodjak mi je pilot daj da ga pitam sta vas zanima :D
Ne znam celte dal su na flajtradaru ili nisu. Nebitno full
Nov sam ovde, i ne zelim da zauzimam stranu, ali mislim da autor Parchard (jesam dobro napisao) ima najzdravije stavove. U maloprodaji tegli sopstvene sperme lezi buducnost. Pozdrav, Dominic De Coco
Celt kada vidi kemtrejlse zakrene glavu na nacin da gleda u pertle.
Ok su zakretanja ali ma razlicitr nacine. Dodje ko zamena za fiskulturu.
Svaka t zavere iznedri novi pokret. Nice
Poz de koko.
Mozda za pocetak koja def da se napise.
I budi oprezan, napusavaju za sitnice
e caro koliko ti imas laicko i nekriticko shvatanje sveta, a dajes sebi za pravo nekom da pricas da je nub.
nekriticko prema onom sto mislis, nebitno je dal kritikujes svet, ako verujes u sve sto ti padne na pamet na prvu, to je to, nub.
sto bi ti reko, nelol.
Ofc nije na prvu. Niti verujem nije to sustina.
Bukv sam pisao po ljudima kad su mi pomiljali kemtrejle.
S T E L T O S O J
Zvuci ko celtosoj lololo
da ne kazem da treba, ali ne bi bilo lose pokazati im koliko grese.
pricas neki si bizmismen ili kako vec. jbt, znas koliko je tesko "motivisati" vecu grupu ljudi da radi nesto sa ciljem sto oce da rade, kolko li je tesko naterati gomilu ljudi da radi nesto sa ciljem sto nece da rade (truju i sebe za pocetak) i to da ostane tajno da ljudi gledaju odozdo u avione i provaljuju.
aj, oni sto sipaju gorivo npr ne znaju. al vidlo bi se jbt, padali bi po aerodromima ko kruske od isparenja od te kemikalije, onda te kemikalije treba da se naprave negde, a prave se na x mesta na svetu, posto ima veliki broj aviona itditd, dodjes do toga da bi cirka milion ljudi moralo da pravi zaveru, a kakva je to zavera od milion ljudi jbt.
ustvari svaka vasa zavera na kraju fejluje kad pogledas koliko ljudi mora da cuva tajnu od drugih.
jedino one koje su javne mogu da prodju. koje se znaju, i svi kazu da se tako radi, i nikog ne boli kurac. recimo na internetu dosta toga.
Ne pricam o tehnologiji, nacinu kako se izvodi i sl.
Pricam o cinjenici zaprasenog neba. Kazem mozda su neg joni koji nas cine mudrijima.
Msm ne kapiram zasto moraju biti iskljucivo putnicki avioni u igri.
Jbt ti bas ne kapiras da je coveka dosta lako uceniti za odredjene stvari.