Vaccina

1. Jes, pa da me prijavis sto idem na mufte. Xd

Novi klinicki.

2. Tu sam tu sam samo nisam kuci, nolajfer sam i dalje ne sekirajte se.

Ај' неко ко зна немачки

ovo sto si okacio na tviteru sto pose znaci: Demonstracije protiv klima- prekinuto

3. Stigli rezultati, sve istumbano, al gama-GT 5 puta povišeno od gornje granice. Xd

4. Nego, antitela na covid je max 1 nečega, ja imam 10.5.

Kao da sam preležao a nisam ni znao. Mada sam pisao već, pre desetak dana sam se preznojavao i ujutru mirisao na penicilin. Al bez temperature i ostalih simtoma.

5. gama-GT 5 puta povišeno od gornje granice. Xd

il mnogo lokaš, il te žučka zebava. Odradi eho abdomena

6. Ma lokao sam do 3-4h ujutru. A onda u 8h dao krv.

7. A krenuo sam oko 15h sa kafanom.

Skroz zaboravio da dajem krv ujutru.

Valjda ima veze to.

8. Isao opet do zubarke. Radila u kovidu ko zap svojevremeno. Jaka plata bila.

Kaze eto mi smo tri puta vakcinisani svi, a svi smo se zarazili. Evo ja vec dvaputa, mada nije mi bilo nista pu pu da ne ureknem pandemiju oba puta sam saznala slucajnim testiranjem.

Tako je rekla.

9. Jbt bebe od 2 mesca vakcinišu sad po Vojvodini protiv zgrušavanja krvi, jer su im fora našli antitela, pa ono, za svaki slučaj.

10. Nisu normalni jbt.
    Isprani mozgovi struka rekla daj da probamo.

Bukv lekaru verovati postalo kao politicaru.

Profit i zaludjenost, najgori kombo

11. Trudnice i djeca, bez obzira na godine i mjesec trudnoce, to mi je tako jezivo..

12. Ljudima je oprana glava besomucno.
    Ta vera u lekara je toliko nenadjebiva da je sama sebe pocela da izjeda. Sad se cude sto im niko ne veruje.

Izabrani lekar reko!

13. Bas neki dan čitam neki komentar kao žali se neka glupača u fejsbuk komentaru u fazonu “doktori bi trebali da nas puste da sami kupujemo antibiotike i lečimo se od korone”

Ljudi koji ne znaju šta su i kako funkcionišu antibiotici bi željeli da im se omogući da se “SAMI LEČE”.

14. Pa i mogu da se lece sami jaka muda, samo ti tteba saradljiva apoteka. De ces za svako sranje kod doktora, samo navuces bedu na vrat.

15. Drugari, oduvek je postojala opcija da se sami lečite i da zaobidjete lekara.

Niko vas ni na šta ne prisiljava. I za slepo crevo stavljaš svoj potpis o pristanku na operaciju

16. Obj ono za onu ribu iz porodilista je bas ono real slika srb zdravstveni sistem

Izlazi iz klonje nakon 5 dana izbacila mrtvo dete drzi u rukama 10min na hodniku vristi ovi u fazonu no stress nisi jedina ne umisljaj bitnost

17. Ja bih zaista voleo da postoji određena populacija ljudi koji skroz zaobilaze lečenje kod današnjih lekara, od kovida preko hipertenzije, hirurgije do maligniteta.

Možda ta populacija bolje prodje, ali uslov je da se lepo vodi statistika, da bi se lepo moglo uporediti

18. Izmeriš kući pritisak 160/80. Ok. Opcija 1: ides kod interniste. Opcija 2: resavas sve sam, kako nadjes za shodno.

Follow up nakon 10 godina, gledamo komplikacije, kvalitet zivota itd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.