Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Naravno. Lekar nema odgovonost ako te sjebe ali ima odgovorbost ako ponudi nesto sto nije u skladu sa visim pravilima kaste.
Mislis na neki lek ili?
Ili lek ili praksu. Svedic smo smo kako true lekari postaju fail jer imaju sta drugo da ponude.
Svako ima pravo da se leči na način koji smatra najboljim. E sad kako će da si nabavi medikamente koje želi, njegova stvar. Oćeš da lečiš ivermektinom kovid, nabavi si sam, narucuj preko neta, ne mesaj lekara u to.
Da, al lekari nemaju pravo na drugo misljenje makar bilo i ispravno.
Ma pusti ti lekare, sta tebe boli kurac dal smo mi ovce ili ne. Ne verujes nam generalno, legitimno skroz, leči se sam gde oćeś i kako oćeš. Kakav mudroser jebote, raspravlja tu o konformizmu lekara, sta te boli uvo, valjda je tebi bitno da si zdrav, i zakljucio si da ti lekarska sekta ovaca ne može pomoći
Postoje dve vrste lekara, lekari sistema i privatnici.
Razlika je ozbiljna.
Kao npr isti profa na drzavnom i privatnom faksu.
Mora pazi gde i kako mora da se ponasa. Tu se vidi razlika.
Pa eto, ti idi kod privatnika, rešena stvar, oni nisu ovce.
Oni su odabrali vise profita na osnovu sposobnosti. Ali bar moraju da se dokazuju koliko toliko inace kljuc u bravu. To je neka prednost.
Jbt bebe od 2 mesca vakcinišu sad po Vojvodini protiv zgrušavanja krvi, jer su im fora našli antitela, pa ono, za svaki slučaj.
Čekaj. Ja imam 10 hiljada kuraca antitela više nego normalno. Danas sam to saznao jer sam davao krv.
Je l' kad imaš antitela moraš da primaš to protiv zgrušavanja krvi?
To onaj d-dimer
Zap samo private, promenices spiku jbg. Sirotilja i bogu teska.
Pišite jebemvasusta
Da bas treba se vakcinises jer imas antitela.
Posto si prelezao i imas prirodni imunitet znaci moze koagulises, al da se to ne desi vakcinisi se pa koagulisi od vakcine.
Caro, why not both. (Dodir po nosu)
Tilmo, melk prica gluposti, VAKCINISANJE PROTIV ZGRUSAVANJA, je sintagma nikad upotrebljena u istoriji medicine.
Zap to ne nije argument. Pitanje je samo dal melk kenja.
Ma ne mislim na vakcinu.
Al znam dosta ljudi da su dobili neke injekcije da se bodu u stomak, protiv zgrusavanja krvi.
Jer proverili d-dimer i bio loš.
Pa dobijaju to ljudi stalno, ne kapiram sta me pitate.
Glup sam. Idem