Vaccina

1. Ako si uradio nalaz d-dimera i bio loš, mozda ti daju antikoagulantnu terapiju, to su neki lijekovi šta znam

S doktorom se konsultuj, sta ovde trazis odgovor..

Moze ti Zap to malo izdetaljisati ali sve ostalo s doktorom razgovaraj svojim

2. Bolece me kurac da detaljišem besplatno.

3. Nadamo se je doktor u pravu i da će prestati da prskaju nove sojeve.

4. Udjem na klip sa nestorom sto postavio pušikara ejdus, skipujem uvod, Nestor priča o vanzemaljcima.

I tim vanzemaljcima kurac da popušiš, ako ga imaju, Ejduse.

Laku noc

5. Korona traje koliko, 2 pune godine. Ne znam dal sam za sve to vreme potrosio 5 min zivota na ovog nestora, preocigledno da je covek potpuno lud od slave i da ne zna bas najbolje o cemu prica

6. Mislim kad se radi o nauci, video sam da je baljezgao o tesli teleportu itd, ne zelim ni da otvorim video i dam im view

7. VAKCINISANJE PROTIV ZGRUSAVANJA, je sintagma nikad upotrebljena u istoriji medicine.

Doktor mi priča večeras, prijatelj inače. Ne družiš se samo ti sa lekarima Zapato.

Ne znam Ćilmo, znam da su ljudi uzimali nešto protiv guste krvi - meni nalazi nisu bili u redu, ali nisam preduzeo ništa (može da se dogodi i od terapije, tipa hemomicina, koliko se sećam). Nisam sve to na vreme čak ni ispratio; kasnije na kontroli, sve je bilo ok, pa se time više nisam ni bavio.

8. Tilmo pije se jebeni aspirin toeto nema na cemu

9. 1. Idi pitaj lekara. Ako nisi ubedjen pitaj još jednog.
    2. Nemoj tražiš na yt, ili ako baš hoćeš traži, ali idi i kod lekara prvo.
    3. Nemoj tražiš po forumima, tamo će da ti kažu da ćeš da umreš :)

10. Za mog bolesnog, teorija zavere brata Caru.

Rekoh da idem za Norvešku. E kurac.

Traže tri doze vakcine. Ja primio dve

Radio analizu krvi, imam 10 puta više antitela od neke normalne prosečne vrednosti. Doktor mi zabranio treću dozu vokcine, da ne opteretim organizam.

A Norveška traži taksativno tri doze vakcine i to je to.

11. Kolko loš sistem jbt.

Ja koji sam realno.najsigurniji po njih, jer imam pun kurac antitela. Moram da se vakcinišem i narušim svoje zdravlje, da bih ušao u Norvešku i da se oni osećaju bezbedno lol.

12. Sistem je odlican tilmo, samo si ti nesavrsen.

Vrv bi trebao da ignorises lekara i primis trecu dozu. Jedino postoji opasnost da postanes super otporan na buduce sojeve. Bio bi med fenomen.

13. Ili ako taj lekar savetuje da ne primis da probas kod drugog lekara. Ima ih sig koji ce se sloziti.
    Tako jedna trudnica promenila 5 lekara dok nije nasla pravog.

14. https://twitter.com/disclosetv/status/1491831610731384832?s=20&t=ilz2OLBU1zU_--8_290PDw

RIP - Luc Montagnier, a French virologist who shared a Nobel Prize for discovering HIV, dies at 89.

In the last 2 years, Montagnier has made some controversial statements about the COVID-19 vaccines and the coronavirus.

@disclosetv

15. Ubili su ga, da ga utišaju...

16. Duboka država, turili mu kvaran čip u vakcinu...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.