Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma nisam mislio na tebe konkretno Bulg. Ali ono uzimaš treću vakcinu iako znaš da ti ni kurcu ne treba, al eto moraš da bi sačuvao posao; vakcinišeš sedmogodišnje dete da bi moglo da ide u školu, brinući se da mu ne bude ništa i nadajući se da neće morati da primi više od dva komada. Naravno da si pička, slina, govno od čoveka i treba ti lupati šamare i ništa drugo. A ovu situaciju imaš u - Kini, Australiji, Izraelu, Nemačkoj, velikom delu Amerike, Engleskoj, možda Rusiji...Dakle u 70% sveta, za sad. 80% ljudi na planeti su pičke i ništa drugo, a sa takvim materijalom ne možeš od budućnosti da očekuješ ništa razumno i dobro. Zašto da se lažemo.
Celt, ma koliko da ga cenim, iako ga ne poznajem, primio bi crnačku kurčinu med guzove ako bi došlo do toga da mora da bira izmedju Švice i rodnog Beverlihilsa.
https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina?strana=510#post_4095235
Kuma od moje majke je razvila autoimunu bolest i nadbubrežne žlezde su joj zakazale, sad je na kortikosteroidima i koža joj otpada u centimetrima... Nikakvih genetskih predispozicija nije imala, a znam još par primera sličnih slučajeva no nisu iz bliže okoline nego šire jbg pa se kao ne važi da o tome pričam
Šište mi jaja generalno Zapato - kao čoveka, naravno, bilo bi mi žao da nastradaš, no kao odraslog čoveka koji svesno donosi odluke i imao je mogućnost da se drugačije informiše i izabere - ne, naprotiv. Krivo mi je što zahvaljujući pičkarskim stavovima doprinosiš tome da (ne ovde konkretno, bar ne još uvek) uvode obaveznu vakcinaciju za decu 5+ kako bi mogla u škole. Dete od 7 godina ne pita se ništa i ne može da bira. Ostavljaš mu svet u kom su izbori suženi i kojim vlada debilizam koji ni sam ne podržavaš, ostavljaš mu izmenjene ustave i zakone, i naviku da pogne glavu kad god treba i učini što se od njega zahteva, ne preispitujući pritom takvu odluku. Ostavljaš iza sebe svet manje pravičan, slobodan i razuman nego što si ga zatekao, i ostavljaš ga onima koje si najviše trebao da šitiš i kojima treba da služiš na čast i ugled. To je problem.
Eto, ti znaš jedan slučaj, ja ne znam nijedan.
Najbolje da sačekamo pa da vidimo. Što bi rekli ovdašnji novinari kad ne znaju kako da završe tekst - "a šta će na kraju biti, ostaje da se vidi". ;)
Zapata koji je anesteziolog dokor medicine be like
https://i.imgflip.com/g9954.jpg
*korumpirani doktor
Kumela što živi u Sidneju je jako bio najebao od astre - zaglavio u bolnici dvaput u mesec dana, nije mogao da diše ili da se uopšte popne uz stepenice, bilo baš gadno. Kaže da je u bolnici sreo brdo ljudi sa istim posledicama.
Kuma (ovdašnja, od drugog kuma žena) posle vakcinacije zapatila koronu i jako se skrljala na mesec dana - nije mogla 100 metara da predje a da se ne zadiše i mora da sedne bilo gde (i to posle tih mesec dana). Morali svadbu da pomeraju skoro pola godine zbog toga.
1. Sa koliko ljudi uopšte razgovaraš o tim stvarima
2. Zar je moguće da stvarno očekujete da se posledice jave odmah nakon par meseci? Šta - prošlo dve nedelje, nije mi ništa, to je to? Polako brt da vidimo šta će biti za 3-5 godina. Moći ćemo naravno samo da se raspravljamo kao i sad, jer statistika ne da se neće voditi, već i ako bude bilo kakvih istraživanja Konovi, Šekleri u sienenovi će ih u startu saseći i proglasiti za ravnozemljašenje itd.
ne poznajem apsolutno nikog ispod 15 godina vakcinisanog od kovida, niti mislim da ima smisla vakcinacija dece protiv kovida
Pišeš nešto samo da bi ga napisao. Bojim se da opet, neizazvan nečim s Vukajlije, upadaš u "run to the hills" maničnu fazu, ne kapiram što.
*kolko god da je neophodno
Opet ne dobijam odgovor. Ok, sjebaćemo se za 3-5 godina, mi i 70% evropske populacije. Kako vas to ugrožava, kako to na vas utiče?
Po vama milioni vakcinisanih su obeleženi za smrt. Ne samo to, nego su oni samim činom vakcinacije pokazali da su ovce, da su beskičmenjaci, da su konformisti... rečju opredelili su se. I neće ih biti za par godina od mIoKarDiTiSa, il čega već.
To je, da sam antivakser, meni bio idealan scenario. Lišavaš se miliona gladnih usta i zagadjivača, na ovoj, resursima škrtoj, planeti. I to nestaje deo populacije koji je tebi ideološki nepodoban. Pa to je da pevaš od sreće jebote.
A vi ipak neutešno kukate i kmečite danonoćno. Zaista ne kapiram.
Ne baviti se temom vakcine u vreme kada ti mass mediji full time promovise vakcinu moze samo budala.
To je neki odgovor na ono sta se toliko cimate oko vakcine
Što napisa bulg malopre, da parafraziram, jedini koji kopaju i dalje i istražuju i ubeđuju se su antivakseri. Za ostale je priča završena jbg, kako bude biće, ja ne razmišljam o kovidu uopšte više, turim kad udjem u radnju masku nekad i to je jedini diskomfor koji osećam povodom svega, kad mi traka tare uši.
Plus istrebljenje zlih jevreja. Zamisli, poseduju sve na svetu, a izsucidisaše se vakcinom.
Nema vaxxera, nema židova. Samo prosvetljeni ostaše.
Imaš desetine, možda čak stotine miliona klinaca širom sveta koji su 7+ i morali su da se vakcinišu.
I ako uvedu ovde, ma koliko da si protiv toga, nećeš ni kurcem mrdnuti da se na bilo koji način pobuniš i to zaustaviš - sedećeš kod kuće i postupati kako je naredjeno, nećeš ići na protest da se biješ, pred skupštinu da se poliješ benzinom i zapališ, dati otkaz na poslu u znak protesta. Toga smo svesni i ti i ja.
Da se ne lazemo, hotuli nikad nisu ni kopali.
gde se logovah...
popusite mi ovaj "svajcarski" kurac o melkore i caro koji u zivotu imaju samo svoje dupe za koje brinu pa mogu da sole pamet ljudima kako su oni jelte slobodni a ja kao primam neke crnacke kurceve, dok oni zive zivot punim plucima po vojvodjanskim zabitima.
tesite se majke vam ga nesposobne, tu gde ste tu cete i ostati, nama je svima ostalima tesko i glupi smo.
Ti si većina koja nije stala u odbranu manjine, uprkos tome što znaš da bi to bilo u redu. Zbog odluka kojima si postao većina, i zbog hronične letargičnosti, manjina nema pravo da ide u restoran, muzej, šoping mol, na posao...To ti medjutim ne smeta - smeta ti kada se prema tebi i njima ponašaju na isti način, mada si ti ispoštovao sva pravila za razliku od te manjine. Jebe se bilo kom za vakcine praktično - ja sam nisam stava da će sjebati bilo koga (više nego pušenje, alkohol, gudra, slatkiši, krš hrana...100 drugih navika kojima se satiremo). To nije važno. Izgubićeć medjutim slobodu izbora i mogućnost kritičkog mišljenja, jer generacije koje stasavaju nisu u mogućnosti da čuju bilo kakve debate i izvagaju svoje postupke na bazi dva suprotstavljena mišljenja, koja su im ponudjena na razmatranje. Sve nepodobno je sasečeno, odstranjeno, pogubljeno. Posmatraš sve to, pomirljivo živiš masu stvari koju ne opravdavaš i u koju ne veruješ, i očekuješ da te neko smatra slobodnim, nezavisnim i časnim čovekom. Ne ide Zapato.
lololo celte jbt
Pa sam si izjavio da bi se x puta vakcinisao ovim vakcinama koliko god da treba, i da bi maske nosio full time samo da ti ne zuljaju usne skoljke.
Ali dzaba ti.
Znači nije problem miokarditis, nego glavna nuspojava je gubitak kritičkog mišljenja. Zato su tegle spermom pune?