Vaccina

1. tu gde ste tu cete i ostati

To što jesi to ćeš i ostati. Ma gde bio, ma šta radio, ma šta imao. Ako ti kažu da nosiš masku na otvorenom - nosićeš. Ako kažu da mora biti bela - nosićeš belu. Ako kažu da naredne dve nedelje moraš sedeti u kući - sedećeš, ako bude trebala da se primi crnačka kita - primićeš.

2. nećeš ići na protest da se biješ, pred skupštinu da se poliješ benzinom i zapališ, dati otkaz na poslu u znak protesta.

Zato si otišao u Austriju? Da se zapališ benzinom, kao Deneris da iznikneš iz vatre i pobudiš im pobunjenički duh?

3. popusite mi ovaj "svajcarski" kurac o melkore i caro

dok oni zive zivot punim plucima po vojvodjanskim zabitima.

looooooooool

Gastoz true

4. Sad pitanje za sve antivaksere, povodom malopredjasnjeg melkijevog posta. Da li je neko nekad bio ucesnik nekog antivax protesta, a bilo ih je nemalo u zadnjih godinu i po

5. Znači nije problem miokarditis, nego glavna nuspojava je gubitak kritičkog mišljenja.

Ljudi koji su odbili da se vakcinišu nemaju ovaj problem. Ljudi koji su se vakcinisali otišli su dobrovoljno, niko ih puškom nije naterao - mogli su da sačekaju 3-5 godina da se obave ozbiljna istraživanja i utvrde rizici, nisu, doneli su odluku i trpeće posledice svojih odluka.

Vuk medjutim koji je uhvaćen u šumi i zatvoren u kavez, sanjaće slobodu i nastojati da pobegne čim mu se ukaže prilika. Vuk rodjen i odrastao u kavezu ne pomišlja da beži, jer - mada zna da tamo negde postoje sloboda i drugačiji svet - nikada ih nije osetio, a ni sigurnost se ne odbacuje tek tako. Da, generacije koje dolaze biće u daleko ozbiljnijem problemu Zapato.

6. Hoćeš da kažeš da sam ja Geralt the White Wolf ili Gwynbleidd na Elder Speech-u?

7. Zato si otišao u Austriju? Da se zapališ benzinom, kao Deneris da iznikneš iz vatre i pobudiš im pobunjenički duh?

Ne, išao sam da se bijem sa žandarmerijom, murijom u civilu i navijačima u maju 2020. kad je trebalo. Zahvaljujući tome, danas ti i ja možemo da ladimo jaja i pijemo pivo u parku, ili idemo u muzej ako baš hoćemo. Da ti nije bilo ovih antivakserskih bolida sad bi nosio masku i dok spavaš i sedeo pod ključem, pička ti materina nenormalna :)

8. Pa dobro, vuče, što ti je onda inicijalni odgovor na tu represiju bio da odeš u zemlju s još većom represijom? Što vuče nisi raspalio po nosu prodavca bečkog što nije hteo da ti proda neki suvenir. Jesi popio neki pendrek prošlog juna na protestu?

9. Da li je neko nekad bio ucesnik nekog antivax protesta, a bilo ih je nemalo u zadnjih godinu i po

Nije ih bilo osim u bg. Srecom nije bilo potrebe da ih bude.
    Opipali su puls naroda i iskulirali na vreme sa merama i debilizmom. Sve ispalo pro forme radi.

Studenti sredili dalje sjebavanje.

Al da su osetili hotul spirit kao na zapadu jebali bi nas nemilice

10. Nije bio ni jedan avax protest Zapato, ne lupaj. Ono u maju je bilo sve samo ne avax protest (opšte nezadovoljstvo izašlo na ulice), ovo oko tinta je aj kao malo usmerenije, mada je u suštini i dalje posledica opšteg nezadovoljstva. Nabroj mi antikovid proteste, tipa 1.

11. išao sam da se bijem sa žandarmerijom, murijom u civilu i navijačima u maju 2020

Ovakve tvrdnje iziskuju dokaze u vidu video snimaka, pogotovo od nekog sa reputacijom eskivatora kviza.

12. Ajde, ja sam ovčica i od mene se ne očekuje da talasam. Ali pamtim tvoje reči, bude li obavezna vakcina u srbiji, očekujem tvoj livestream s nekog protesta ovde. U suprotnom skačeš sebi u usta

13. Ovakve tvrdnje iziskuju dokaze u vidu video snimaka

Jeste da, to je veoma mudro da se snimaš na takvom dogadjaju :) Imam doduše sliku iz 2016. kad smo išli da branimo "Kural" pa sam izašo u novine, zbog čega mi ni najmanje nije bilo prijatno, jer nikad se ne zna...Po NS prebijaju ljude sa protesta narednih dana, ajoj.

14. Ne, išao sam da se bijem sa žandarmerijom, murijom u civilu i navijačima u maju 2020

Oprosti, ali ne verujem u ovo bez dokaza.

15. Izvinite, autore melkijades, ali ti protesti su bili u junu, ne u maju kao što vi tvrdite.

Neka bude i lapsus, ali ne verujem u ovu izjavu bez dokaza. Vi tražite dokaze za efikasnosti vakcine,, dozvolite meni pravo da tražim dokaz da ste se tukli s murijom.

16. bude li obavezna vakcina u srbiji, očekujem tvoj livestream s nekog protesta

Baciću jedan koktel samo za tebe Zapato!

17. Ne interesuje me nikakva slika iz 2016. Hvala.

18. U jebote, papiri po zidu, sada definitivno verujem da si se šibao sa interventnom, hvala na ovom obilju dokaza.

19. Hahahahahaha melk, sad modz neko sledja te prepozna prebije posto ti se fejs ne vidi looooool

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.