Vaccina

1. Ne, nego bio vakc ili ne sve ti isto. Zbog toga kazem dzaba. Jos ispadne i da si pazario posle svega

Vrv laksi oblik osim za omikron. Tu vacca ne radi ili pak radi ajd znaj..

Nadajmo se delti

2. Kolike su realno šanse da uvedu novu podvarijantu za tipa 7-8 meseci, i vrate sve na staro?

3. Vise verujem u nove pandemije nego besumucno forsiranje ove.

Ovo je sad u fazonu okeeeeej shvatili smo i baba x3 doze je skontala

4. da, srecom dosli smo do perioda gde vise nema smisla, tako da fala kurcu ukidaju sve to.

Vrv laksi oblik osim za omikron. Tu vacca ne radi ili pak radi ajd znaj..

Nadajmo se delti

ne razumem?

5. i ja zakacio koronu.pre tri dana se testirao, rekao doktorki da od simtoma imam samo temp.najveca mi je bila 37.5,dala mi neki lek da pijem, prvi dan se pije osam tableta ujutru i osam uvece od drugog do petog dana po 5 tableta ujutru i uvece.uputstvo za upotrebu nije u kutiji nego ga zavezili gumicom za kutiju leka, da bi dali doznanja ljudima da ga procitaju obavezno.tu pise da je lek u fazi testiranja, kod muskaraca se talozi u spermatozoidima pa tokom sexa obavezno koriscenje kondoma. trudnice da ne uzimaju lek.adolescenti moraju da budu pod nadzorom roditelja sve vreme jer lek moze da poveca agresivno ponasanje.lek se uzima samo ako nista drugo nema efekta a nasi doktori ga odma daju cak i ljudima koji imaju blazi oblik.

6. ne razumem

Pa ako je delta zasticen si na slabiji oblik a za omikron nema garancije od vakcine iako je slabiji soj daleko jel.

7. Djez bio na -20 Celtaro?

8. Testiro zamrzivac looool

9. Lab uvalili su ti ono kinesko govno..

10. i ja zakacio koronu.pre tri dana se testirao, rekao doktorki da od simtoma imam samo temp.najveca mi je bila 37.5,dala mi neki lek da pijem, prvi dan se pije osam tableta ujutru i osam uvece od drugog do petog dana po 5 tableta ujutru i uvece.uputstvo za upotrebu nije u kutiji nego ga zavezili gumicom za kutiju leka, da bi dali doznanja ljudima da ga procitaju obavezno.tu pise da je lek u fazi testiranja, kod muskaraca se talozi u spermatozoidima pa tokom sexa obavezno koriscenje kondoma. trudnice da ne uzimaju lek.adolescenti moraju da budu pod nadzorom roditelja sve vreme jer lek moze da poveca agresivno ponasanje.lek se uzima samo ako nista drugo nema efekta a nasi doktori ga odma daju cak i ljudima koji imaju blazi oblik.

jesu li normalni da daju nasumicno ljudima koji nemaju nista posebno od simptoma takve lekove?
    meni sa istim simptomima (nocas mi bilo ladno/temperatura i generalno osecaj prehlade, danas curi nos) dali terapiju da odmaram i pijem dosta tecnosti...

11. Za cega je taj lek, zgrusnjavanje tako nesto?

12. nije kineski pise da je turski.daju neke i engleske isto neispitane.bacio sam ga.to je anti virusant valjda se tako kaze.ma meni ni nos ne curi samo ta temp oko 37 i dali mi to da pijem.dele ga besplatno heheh ej ali upustvo vezano gumicom.doktorka nista ne kaze o leku, ne pita dal pijes neke lekove nista samo kaze evo ti ovo da uzimas.

13. To dali i meni.
    Još nisam ni otvorio yolo

14. Koji kurac jbt. Pij to al ne pravi decu da ne izadju retosi

Eee rekli smo ti da nosis kurton nema ali

15. Hahaj istripovao sam da dr rekla labu da koristi gumicu uz lek loooooool

16. Bolje da dele kondom uz to xd

17. Nisam istripovao, pise na uputstvu da mora kondom uz lek Oo nego sam izfilmovao da sam utripovao

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.