Vaccina

1. Kad ti temp. skoči za stepen, metabolizam se ubrza mislim duplo, to je način da se ibori sa bolešću, i ne treba da skidaš tu temperaturu (ako nije tipa 39, nznm pitaj Zapatu). Ja sam prošle nedelje nešto zakačio, nisam išao da vidim šta - grip def. Hladno, slabost, glavobolja, curi nos, kinuo sam 3000 puta. Bez temperature. Pio paracetamole 3-4 dana kad se setim i spavao, to je to.

2. Ne pita se taj nesretni lekar šta da ti prepiše, kako su mu rekli tako daje.

3. za ove lekove stvarno treba da daju pare ko hoce da ih pije.

4. Kakve vi lijekove pijete za koronu koji kurac haha

Meni rekli pij cajeve poyy i proslo za 2 dana. Kod nas samo ako završiš u bolnici onda kreću neke terapije.

Ti labo nekad isto malouman, daju ti neka govna kineska da pijes jer imaju procenat od njih i ti se kljukas.

5. Edit. Kako sam shvatio nisi ih jos poceo piti ali ono sta im uzimas ta govna koji kurac zafrljakaj im u facu mamu im jebem sektasku

6. Znači ipak se na raji eksperimentira. Što se dublje ulazi u ovu priču to se sve manje nazire kraj.

7. eksperimentiRA.

Počeo je malo i da se kroatiše ne bil prekrio trag ejdusa

8. Bosančica je sličnija hrvatskome književnom jeziku nego srbijanskom.

9. Bazdulj je iz herceg bosne confirmed

10. Bosančica moga kurca pušačica

11. Doktore šta kažeš na ova govna? Kakvi su to kurac lekovi kojih moraš da uzmeš osam komada dnevno? Jbt ni dete ne pojede toliko tiktaka od narandže za dan.

12. Pa mi imamo i doktora ovdje. Šta on misli o ovoj pandemiji i svemu ovome što nas je snašlo?

13. Pa mislim da je zajebana situacija

14. Obrazložite to molim vas.

15. Biće obrazloženo u jednom podužem postu koji upravo pripremam

16. Pa mi imamo i doktora ovdje. Šta on misli o ovoj pandemiji i svemu ovome što nas je snašlo?

Haha ovim si otklonio svaku sumnju (ako je uopste i bilo)

17. Jebem ti taj zivot kad ne mozes ban od 3 dana da izdrzis dostojanstveno

18. Da Zapato, ni tri dana bana nisi izdržao već si se logovao sa onog fejspalm pomoćnog naloga.

19. Doktore nadam se da uskoro završavate vaš post.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.