Vaccina

1. Da Zapato, ni tri dana bana nisi izdržao već si se logovao sa onog fejspalm pomoćnog naloga.

Jos jedan argument za onu staru "Ejdus je Zapata" teoriju zavjere

2. Ne znam brt, Ejd zvuci kao Zapata, samo pismenije.
    Dupli su obojici samo transferčina

3. Al brt potežete argument dominica de coca, kod kog je bilo pitanje identiteta originalnog naloga možda nedelju dana lolo

Na dominika odem kad sam banovan jbg, jer ne prihvatam nijedan razlog za banovanje mene kao valjan lolz

4. nije osam dnevno nego 16 pricala jedna zena kako je mnogo lekova popila pa joj bilo muka.plidu pa to su lekovi za koronu, stici ce to i kod vas ako prodje testove ovde,.meni je bila cast sto sam medju prvima imao prilike koristim te lekove.sta god treba da se testira daj ovamo.mi smo zemlja jakih i hrabrih ljudi spremnih da se zrtvujemo, nema tog leka ili vakcine koje ne smemo da uzmemo.

5. A za ejda sam siguran da je trol, tj fabrikovana persona, odbijam da poverujem da postoji takva osoba lolo

6. i ja sam mislio da amerikanci ne mogu biti tako glupi jednom davno, ali shvatio sam da jesu.

7. A ovo ejd je zapata. Nisam ni izbliza pametan toliko da kreiram takvu jednu fejk ličnost

8. labokv da li vam je ljekarka dala neke garancije za bezbjednost samog lijeka? Da li ste obezbjeđeni novčano ili bilo kako drugo ukoliko dođe do komplikacija?

9. Ejde, ijekavica ne ide tako. Isto si disleksično dete, lebgajebo.

10. nekako imam osećaj da će se ovom finom gospodinu bazdulju nešto sutra desiti i da će nestati odavde.

11. Samo gura j svugde i spominje Sarajevo, totalno si nas ubijedio i totalno nam ne popusis kurac Ejduse

12. sporcki pozdrav za najveću weebčinu s one strane dunava https://www.youtube.com/watch?v=dALcFSyFcXs

13. Bazdulj, nije mi dala garancije da je lek bezbedan a vi valjda znate ako zivite u srb da pravom patrioti takve garancije nisu ni potrebne.ne znam da li ovim drugim pitanjem imate nameru da me uvredite, nisu mi nudili nikakav novac a da jesu-sto bi ukaljalo ugled zdravstvene ustanove-naravno da ne bih uzeo

14. malo je reći da mi je milo što se Cara ispalio "Ejdus neće doći sa duplog"

15. Ne bih volio da saznam da je Ejdus nečiji trol dupli, jer nekako želim da vjerujem da je stvarno neka takva persona među nama..

Jer vidite cime se bavi, 3 dana ban i udje na neki dupli kojem je nick opet prezime nekog lika i onda pise na ijekavice glumeci da je iz sarajeva (jer je valjda i ovaj lik bosanac).

Dok je Ejdus onda je krajnje kulturan gospodin koji kači bitchute linkove ono morate priznati da je to neka posebna neshvacena pojava

16. Ma dupli 1/1, niste valjda vec zaboravili godine otvaranja besmislenih tema i nekropostovanja, samo ga je korona malo uozbiljila pa je poceo da ucestvuje najvise ovde, kaci linkove i drka Zapatu, ali nema sanse da je zasebna osoba radila sve ono ostalo

17. Ejdusu forum jedini način postizanja iole pristojne erekcije.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.