Ova epizoda s bazduljem toliko unistava ejdusov legacy, dolazak sa obvious duplog sa lažnom personom koja nikog ne zavarava, toliko nekako prosto i obično, demistifikacija bića zvanog ejdus.
Tako da ga ne treba banovati ni u kom slučaju više
Ne mozes ti da dodjes kad ti zine ti i ostali dupli i da ostavljas ovde tri do pet reci a nisi aktivan ni na jednoj temi pa makar sportskoj i da to prolazi
Moras da popusis kurcinu pa onda to radi
Sada već ulazimo u vode kada se ejdusov legacy ovde etablira u baštinu i blago sajta i nešto što se mora čuvati
A ciji si ti dupli
E ne znam ne bih ga prepisao zapati, nekako bi mi previše to bilo debilno napušavanje sa samim sobom wow
Uostalom, za dominica se zna. Tamo piše identičnim stilom kako na forumu tako i na definicijama.
Ne mislim ni ja da je stvarno Zapatin dupli.
Bergase usisaj ga.
Zbog cega?
Ako nije niciji dupli od trenutno aktivnih, eventualno moze biti neki rahmetli clan koji misli da ljuto troluje ovim, al nov nije 100%
Preventivno
Ha ha
Ova epizoda s bazduljem toliko unistava ejdusov legacy, dolazak sa obvious duplog sa lažnom personom koja nikog ne zavarava, toliko nekako prosto i obično, demistifikacija bića zvanog ejdus.
Tako da ga ne treba banovati ni u kom slučaju više
Sad sam već siguran da je Ejd = Zapata.
Ako nam doktori imaju po četri računa na Vuki, lečiću se kristalima i zurenhem u sunce
Ko si ti retarde
hahaha labokv, vidim terate na šegu i smijeh. Treba ostati duhovit i sačuvati zdrav razum u ovim čudnim vremenima. Imate moj naklon.
Bergase, sagni se
Sagnuo sam se sad reci ko si
dragi labokv*
Ne mozes ti da dodjes kad ti zine ti i ostali dupli i da ostavljas ovde tri do pet reci a nisi aktivan ni na jednoj temi pa makar sportskoj i da to prolazi
Moras da popusis kurcinu pa onda to radi
TeRaTe
SmijEh
J. E. B. O. T. E
Kamenofile sta ima