U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Inace konsterniran sam ejdom, vise ne verujem ni za hotul moskva
BITCHUTE BLOKIRAN
Upravo pišem drsku recenziju za hotel Moskau, počeli su plebs puštati unutra
Hotuli moskovski skaču sa zgrade Ejdus oplemenio ih svojim nastupom edukativne prirode
Pre bazdulja imao sam strahopoštovanje prema ejdusu. Sad kad god vidim ejdusa na forumu, pamtiću ovu nelol noob lejm weak bazdulj epizodu...
Jbt ovde samo celt melk zap i cara nisu dupli
Trifors i gambi stalker
Daj napravimo neku listu true naloga konsolidujemo redove
Šta si to upravo blagoizjavio o meni nekrstu jedan?
Bergas i Ejdus su jedna liga.
Delboj i Irelevant druga.
Bilo kako bilo, prvi dvojac je prihvatljiviji.
#changemymind
Ocekivao sam vise od bazdulja za fake ejd nalog jbt
Ejde blokirao sam te na bitchutu posle ovoga
Sto nije izdrzao ban do kraja majmun
Koja ste liga ti i kamenofil
Bukv rasprsila mi se ona gambijeva izjava o dingospovu eidovsu da je dingospov
Mozda je ovo sve Zapatina taktika da obezvredi Ejdusa.
Cekao ban i onda uletio s duplog, poceo da se ejdusira i predstavi ga kao nekoga ko nije istrpio trodnevni ban.
Ejdus, preveliki gospodin kakav jeste, ćutke trpi ban i ne pribjegava jeftinim foricama, strpljivo čeka istek bana i povratak u stilu.
Ali da li ce mu tada iko vjerovati, ili je ejdus zauvijek izgubio postovanje vukajlijasa, pogledajte u narednoj epizodi..
True, bukv obj
Ejd level dingospov now becomes zap level dingospov
Brt plidu, baš bih bio Maloprstić da sam to osmislio. Al jebigica...
Ovo plidovo for real, ipak je zap uspevao i zene da vrati na sajt jbg
Hahaha kako ovaj kurcoglavi strpljivo prati moje postove to je poseban objekat razmisljanja lolo
Možda dosadno na noćnoj smeni, doktore? Pa se pletu najfinije niti u podloj mreži rušenja renomea jedne GOSPODINČINE kakav je Ejdus?