Svaša, državna služba, ne radim danas.
Bukv zap je terorista ovde. Milicu isto nesto nabedjivao, frenkija sad ejda.
Batom lajn je NE NISAM JA NAJGORA NUBARA IMA NEKO GORI KO RADI TO
okeeeeej
A nije isto caro jbg...
Vidi zap, ejd je enigma i dalje dal je true dupli
Sustina da su bazdulj i ejd toliko slicni u nastupu da je fake nemoguc u smislu e ovo je gambi jbg
moguce i da jeste ejdus gambi
Ejd je main nalog to se oseti u vazduhu.
Ejd pls objasni
Nebitno je dal je sam ejd dupli, jer je prevazišo original ako jeste. Al moguce i da nije, doso neko da troluje jednog dana, why not. Al nije stvarna osoba lolo. Ovo s bazduljem je to dokazalo.
Oce neko haxa
ja
Aj nek meni objasni zasto sam kurcoglavom kosovcu zapeo za cmar?
Jel treba stvaram konstrukcije ili je true nalog
Zap ja sam ubedjen postoje takvi ljudi, pri tome ejd nije lolo
Postoje takvi ljudi, al ne na vukajliji 2022.
Ti ne verujes u ejda vs ja verujem
Ja verujem da nije picka ti verujes da jeste. Ako je dingospov razjasnice.
I bazdulja da je hteo kamuflirao bi. To samo dupli naivni nalog.
Dingospov se zaigrao
Za kurcoglavog nek neko objasni jbt predugo nisam bio na sajtu mnoge stvari su za mene nove
Evo pisem jedan poduzi post
Kurci, bukv 50% postova ti je autoreplika na moje random noob postove. Ovo je sustinski jedini put da sam ti se true obratio hotule
True
⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿
Kurzzie noob up hotul iz ere malog kera daun glavice period
Zamisli da tipa Svetom Savi pokažeš ovu rečenicu, u šta je jezik mutirao bog te jebo
Pripremam jedan poduži nemrs
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Svaša, državna služba, ne radim danas.
Bukv zap je terorista ovde.
Milicu isto nesto nabedjivao, frenkija sad ejda.
Batom lajn je NE NISAM JA NAJGORA NUBARA IMA NEKO GORI KO RADI TO
okeeeeej
A nije isto caro jbg...
Vidi zap, ejd je enigma i dalje dal je true dupli
Sustina da su bazdulj i ejd toliko slicni u nastupu da je fake nemoguc u smislu e ovo je gambi jbg
moguce i da jeste ejdus gambi
Ejd je main nalog to se oseti u vazduhu.
Ejd pls objasni
Nebitno je dal je sam ejd dupli, jer je prevazišo original ako jeste. Al moguce i da nije, doso neko da troluje jednog dana, why not. Al nije stvarna osoba lolo. Ovo s bazduljem je to dokazalo.
Oce neko haxa
ja
Aj nek meni objasni zasto sam kurcoglavom kosovcu zapeo za cmar?
Jel treba stvaram konstrukcije ili je true nalog
Zap ja sam ubedjen postoje takvi ljudi, pri tome ejd nije lolo
Postoje takvi ljudi, al ne na vukajliji 2022.
Ti ne verujes u ejda vs ja verujem
Ja verujem da nije picka ti verujes da jeste.
Ako je dingospov razjasnice.
I bazdulja da je hteo kamuflirao bi. To samo dupli naivni nalog.
Dingospov se zaigrao
Za kurcoglavog nek neko objasni jbt predugo nisam bio na sajtu mnoge stvari su za mene nove
Evo pisem jedan poduzi post
Kurci, bukv 50% postova ti je autoreplika na moje random noob postove. Ovo je sustinski jedini put da sam ti se true obratio hotule
True
⢀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⣠⣤⣶⣶ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⢰⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⣀⣀⣾⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿ ⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿
Kurzzie noob up hotul iz ere malog kera daun glavice period
Zamisli da tipa Svetom Savi pokažeš ovu rečenicu, u šta je jezik mutirao bog te jebo
Pripremam jedan poduži nemrs