Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nije jezik nego intersleng.
A posto bi video da svi razumeju samo bi rekao: samo tako nastavite decice moja
OTVORENA MOLBA AUTORIMA EJDUS I TOTALLY IRRELEVANT:
Autore Ejdus, najljubaznije vas molimo da ukoliko imate neko pitanje ili želju da sa drugarima na Vukajlija.com podelite vašu nasumičnu misao ili buncanje…ubuduće NE OTVARATE zasebne teme na Forumu, a sa gore navedenim u vezi. Ako baš morate, pošaljite kolegi Bulgakovu u PVT vašu ideju pa će vam se kolega javiti sa povratnom informacijom.
Autore Totally Irrelevant, ljubim vas da ubuduce ne bombardujete stranicu novih definicija sa vašim cenjenim mislima. Znamo da se vodite onom narodnom “i ćorava koka…”, ali nema vam spasa. Podelite sa mojom malenkosti (ili još bolje sa autorom BULGAKOV) vaše cenjene ideje za definisanje pa ćemo zajedno doći do rešenja kako da ne zakrčimo stranicu sa najnovijim definicijama.
EDIT: tačan identitet autora Bazdulj poznat je mod timu i jednoj Vanji.
Oduvek ja pričo, profara naj mod
https://www.youtube.com/watch?v=2ZyzucNv4PY
Ok za defke al za forum nebitno ionako gleda nas 12.
Inace profe bilo bi ok procesljas temu napusavanjem kurcem ejdusa. Makar bi mogao neki lok ili u perspektivi stop za napusavanje ejda
Ps nadam se da ovo sto sam trazio nece znaciti jos vise napusavanja ejdusa
Autore Mímir the Wise, uskoro očekujte vaš poster među odabranima.
Cara master obrnute psihologije
Super hotul fire odo spavati jebo vas f5
Autore Cara, autoru Ejdusu je putem PVTa pružena prilika da se izjasni povodom svojih emocija u vezi sa izlivima ljubavi koje doživljava na sajtu, pri čemu je narečeni propustio da se na bilo koji način požali u vezi tretmana njegovog lika i dela.
Forum : funkcioniše bolje nego ikada.
Random moderator : banjava na forum na kom ne predstavlja praktično ništa i zavodi red. Sikter more, vlast narodu.
Jebem li ga, ja mogu da živim bez "puši ga ejduse" tema i objava, zna ejdusica da mu ja to iskreno želim lolo i bez da je napisano
ali bazdulj haha, ismejao sam se
ejdus - vlasuljar za daune
nije skontao pvt
To samo govori o kakvom se gospodinu radi jbt modovi ga kontaktiraju “gosn ejdus, da li zelite da sankcionisemo ovaj plebs?”
Ejdus ni ne odgovori. Zauzet svojim filantropskim aktivnostima u Južnom Sudanu jer to je On. On radi to.
Bukvalno jedino ti pričaš njime:
Na ovom forumu
Na internetu
U svetu
Galaksiji
Ikada
Igde
Nije ni jezik ni intersleng nego tvoje inkoherentno buncanje.
Da, caro, malo samo artikulisanije, mrvicu, mučimo se ponekad.
Samo se pretvarate da ne razumete. Ko hrvati kad moraju prrvode sa srpskog
Gospodin Ejdus (namerno velikim slovom) svakog dana sve više raste u mojim očima. Ponekad zažalim što sam mlad, zelen i naivan potpao pod utjecaj kojekakvih bugara (namerno malim slovom) koji blate ime ovog gospodina.
Orao ne hvata mušice. Ejdus se ne zamara sitnim forumskim ribama.
Pozdrav Ejduse, nadam se da uživaš u hotelu Moskva, uz lavakejk i burbon.
Ejdus gospodin
Ejdus dingospo
Ejduspo
sudjE
Posudje
glupo hahaha
EJDUS
EJDUSIN
EJGODUSIN
DINGOSPODUS
DINGOSPOV
ejd gopsodin iz australije