Mislim da je Ejduspo najprikladnije u ovoj situaciji. Pokazao kako jedan dostojanstven čovek koji zna ko je i šta je treba da postupa sa tamo nekim Zapatama.
Počinjem sumnjati lagano da je Bazdulj kukavičje jaje, podmetnuto od Zapate. Guja u nedrima, sredstvo uklanjanja jedne takve
GOSPODINČINE
O
S
P
O
D
I
N
Č
I
N
E
kakav je naš Ejdus s foruma. Nimalo džentlmenski, hećime.
Ne moze se jedan ejdus oponasati, treba imati prefinjenosti velike. Prosto coveku smor dok pije kaficu u hotulu Moskva pa dodje da se druzi i diskutuje o vaznim temama, spoji lepo i korisno.
Sad kad udje posle tri dana, malvazija ohladjena, zgotvio sebi aglio e olio pastu sa domaćom testeninom koju sam pravi, na vintage hp laptopu krene da iščitava postove od prethodnih par dana, na uglu usana osmejak i oda mu se jedno: "jao bre dečice..."
Perfektni set pravilnih belih zuba. U radnoj sobi globus koji se otvara, pun retkih žestokih pića, netaknutih. On preferira ponekad vino, uglavnom hladno cedjene sokove.
Opustajuci se dalje izuje svoje trosne ali lakirane cipele, zatim sviline carape. Ispruzi na piano stolicu svoja stopala i propucketa noznim prstima. Nakon toga se uloguje na bazdulja.
Snažan je gosp. Ejd, stamen. Odvajkada on zna da samo u zdravom telu zdrav duh počivati može. Zato prakticira fiskulturu svakodnevno. Oldskul, sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci. Ali ne preterano. Da telo ne zaseni duh. Njegovo oružje je um, i jezik britak kao sablja.
kaad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem
Ejdus
rosoneri
kuzman
ollanik
ombre
pancera
clannad
petar pan pezos
ajax
boxer
pseto88
kbo
los tenor
mabncester
papet master
zyclon
luks
trosarinac
zhajk
roki bilboa
elektricar
grok grok
shomy23
marko
mickey savage
lemaja
milica
mylyca
dzonovan
fejd
dionisyo
dankan ferguson
bushido
deky aod
nash bridzes
riha disident
stevan
radjard kuplung
dzela
tandrcak
leprikon
jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Mislim da je Ejduspo najprikladnije u ovoj situaciji. Pokazao kako jedan dostojanstven čovek koji zna ko je i šta je treba da postupa sa tamo nekim Zapatama.
Počinjem sumnjati lagano da je Bazdulj kukavičje jaje, podmetnuto od Zapate. Guja u nedrima, sredstvo uklanjanja jedne takve
GOSPODINČINE
O
S
P
O
D
I
N
Č
I
N
E
kakav je naš Ejdus s foruma. Nimalo džentlmenski, hećime.
Ejdus = Bazdulj = Zapata.
Zapova kujna
Ne moze se jedan ejdus oponasati, treba imati prefinjenosti velike. Prosto coveku smor dok pije kaficu u hotulu Moskva pa dodje da se druzi i diskutuje o vaznim temama, spoji lepo i korisno.
Samo da vas obavjestim da je gospodinu Ejdusu istekao ban danas i da mozemo ocekivati njegov povratak na forum..
Očekujemo ga nakon bruncha onda
Ok, you got me, bazdulj je moj projekat da se uništi ejdusova reputacija.
Odali me loša ijekavica i forsirana ljubaznost.
Ejdus je znatno prirodniji, trebao sam bolje...
Ma jook
Ejd nemoz tri dana se iskulira pa dosao sa bazdulja. Da vazi
Sad kad udje posle tri dana, malvazija ohladjena, zgotvio sebi aglio e olio pastu sa domaćom testeninom koju sam pravi, na vintage hp laptopu krene da iščitava postove od prethodnih par dana, na uglu usana osmejak i oda mu se jedno: "jao bre dečice..."
Dok mu zelena lampa presijava linije mudrosti na licu...
I bore oko očiju koje ga čine starijim, ali su dokaz da se smejao u životu.
Perfektni set pravilnih belih zuba. U radnoj sobi globus koji se otvara, pun retkih žestokih pića, netaknutih. On preferira ponekad vino, uglavnom hladno cedjene sokove.
Opustajuci se dalje izuje svoje trosne ali lakirane cipele, zatim sviline carape. Ispruzi na piano stolicu svoja stopala i propucketa noznim prstima. Nakon toga se uloguje na bazdulja.
no pun intended
Nosi crvene pantalone
Snažan je gosp. Ejd, stamen. Odvajkada on zna da samo u zdravom telu zdrav duh počivati može. Zato prakticira fiskulturu svakodnevno. Oldskul, sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci. Ali ne preterano. Da telo ne zaseni duh. Njegovo oružje je um, i jezik britak kao sablja.
da da sig
evdus > upoznavac
https://vukajlija.com/upoznavac/271996
kaad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem
Ejdus
rosoneri
kuzman
ollanik
ombre
pancera
clannad
petar pan pezos
ajax
boxer
pseto88
kbo
los tenor
mabncester
papet master
zyclon
luks
trosarinac
zhajk
roki bilboa
elektricar
grok grok
shomy23
marko
mickey savage
lemaja
milica
mylyca
dzonovan
fejd
dionisyo
dankan ferguson
bushido
deky aod
nash bridzes
riha disident
stevan
radjard kuplung
dzela
tandrcak
leprikon
jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem
Kad je Ejdus banovan na 3 dana.