Vaccina

1. Mislim da je Ejduspo najprikladnije u ovoj situaciji. Pokazao kako jedan dostojanstven čovek koji zna ko je i šta je treba da postupa sa tamo nekim Zapatama.

2. Počinjem sumnjati lagano da je Bazdulj kukavičje jaje, podmetnuto od Zapate. Guja u nedrima, sredstvo uklanjanja jedne takve
    GOSPODINČINE
    O
    S
    P
    O
    D
    I
    N
    Č
    I
    N
    E

kakav je naš Ejdus s foruma. Nimalo džentlmenski, hećime.

3. Ejdus = Bazdulj = Zapata.

4. Ne moze se jedan ejdus oponasati, treba imati prefinjenosti velike. Prosto coveku smor dok pije kaficu u hotulu Moskva pa dodje da se druzi i diskutuje o vaznim temama, spoji lepo i korisno.

5. Samo da vas obavjestim da je gospodinu Ejdusu istekao ban danas i da mozemo ocekivati njegov povratak na forum..

6. Očekujemo ga nakon bruncha onda

7. Ok, you got me, bazdulj je moj projekat da se uništi ejdusova reputacija.

Odali me loša ijekavica i forsirana ljubaznost.

Ejdus je znatno prirodniji, trebao sam bolje...

8. Ma jook

Ejd nemoz tri dana se iskulira pa dosao sa bazdulja. Da vazi

9. Sad kad udje posle tri dana, malvazija ohladjena, zgotvio sebi aglio e olio pastu sa domaćom testeninom koju sam pravi, na vintage hp laptopu krene da iščitava postove od prethodnih par dana, na uglu usana osmejak i oda mu se jedno: "jao bre dečice..."

10. Dok mu zelena lampa presijava linije mudrosti na licu...

11. I bore oko očiju koje ga čine starijim, ali su dokaz da se smejao u životu.

12. Perfektni set pravilnih belih zuba. U radnoj sobi globus koji se otvara, pun retkih žestokih pića, netaknutih. On preferira ponekad vino, uglavnom hladno cedjene sokove.

13. Opustajuci se dalje izuje svoje trosne ali lakirane cipele, zatim sviline carape. Ispruzi na piano stolicu svoja stopala i propucketa noznim prstima. Nakon toga se uloguje na bazdulja.

14. Prosto coveku smor dok pije kaficu u hotulu Moskva

no pun intended

15. Nosi crvene pantalone

16. Snažan je gosp. Ejd, stamen. Odvajkada on zna da samo u zdravom telu zdrav duh počivati može. Zato prakticira fiskulturu svakodnevno. Oldskul, sklekovi, čučnjevi, trbušnjaci. Ali ne preterano. Da telo ne zaseni duh. Njegovo oružje je um, i jezik britak kao sablja.

17. kaad nekima mora da se crta ko vlada objasnjavanjem
    Ejdus
    rosoneri
    kuzman
    ollanik
    ombre
    pancera
    clannad
    petar pan pezos
    ajax
    boxer
    pseto88
    kbo
    los tenor
    mabncester
    papet master
    zyclon
    luks
    trosarinac
    zhajk
    roki bilboa
    elektricar
    grok grok
    shomy23
    marko
    mickey savage
    lemaja
    milica
    mylyca
    dzonovan
    fejd
    dionisyo
    dankan ferguson
    bushido
    deky aod
    nash bridzes
    riha disident
    stevan
    radjard kuplung
    dzela
    tandrcak
    leprikon
    jesi ti svestan ovih prebolesnih imena,deckitj,ili moram jos neku reakciju da ti shaljem

18. Kad je Ejdus banovan na 3 dana.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.