Vaccina

1. Sto nije slagao da mu je to od vakcine majmun

2. pa kako nije, sve sto ti se desi lose nakon vakcine u periodu od 5-10 god je od vakcine valjda.

srcka, rak, istegnuti misic, otkaz, razvod, vakcina je jbt.

3. to je ono sto pricam, da je ova tema polagano postala septicka jama vukajlije.

4. Mora da ne razmisljam trezveno zbog fajzera

5. Ja se iskreno navukao, dva Fajzera dnevno me ne rade više. Ili to ili ih lerdi pizda seče onom vakcinom protiv gripa.

6. Jebote u sred radnog dana ovdje se raspravlja o ovoj arhaičnoj temi, divim vam se

7. Sad cu da iscitam ovaj caramels vs hotuls okrsaj

8. @Priučeni svaštaru, TL;DR penta je bila:

to što pišete na temi ima smisla samo ako neko deli vaš pogled na svet. Što će mene nešto da boli kurac.

9. A da bi vaš avaksovski/bitšutovski/liričarski/qanon pogled na svet imao smisla vakcina mora da bude vrhunsko zlo. Ako je samo jedna u nizu nesudbonosnih životnih odluka i neko može da ležerno nastavi dalje svojim putem posle, ceo vaš svetonazor nema smisla više.
    Zato se i toliko koprcate ovde.

10. Mene samo raduje povratak Hotula. Alfe Hotula mislim, ne ovih hotulčića

11. Ja ne mogu da garantujem da melkijades ne grakne jedno "TAKO JE BREEE" kad vakcinisana trudnica umre, kad vakcinisana žena pobaci itd... Jednostavno, to je tip ljudi koji mora bude u pravu, makar svet goreo

12. A da bi vaš avaksovski/bitšutovski/liričarski/qanon pogled na svet imao smisla vakcina mora da bude vrhunsko zlo. Ako je samo jedna u nizu nesudbonosnih životnih odluka i neko može da ležerno nastavi dalje svojim putem posle, ceo vaš svetonazor nema smisla više.

e, al pazi, za 5-7 god svasta moze da se desi.
    https://i.imgflip.com/69llyh.jpg

to ti je ultimate argument, hail mary argumentacije, ne moze da izgubis posto ili ce nesto zaista da se desi stagod i on je pobedio, il ce svi da zaborave.

13. Siže vakcine tokom pandemije je da si se vakcinisao jer nisi imao muda, siže vakcinisanog posle pandemije jeste da imaš muda jer si se vakciniso.

14. Bukv temu održavaju x2 x3 likovi

pa zaključajte je majmuni

15. Vakcina je radila

ovo je bukv lvl pametnom dosta

16. i sada na kraju posle svih izedenih govana siktanje šta je slutite nam neko zlo

bukv sami znaju samo moraju džmure da ne bi bilo postkovid sindroma, napadi panike, strahovi stres. Zakretanje glave nikad pozeljniji trenutak

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.