Kapiram da drkate jedni druge al previše same sad već značaja pridaje vakcini
Ja sam se vakc Fakzerom kad mi je žena ostala trudna jer se mnogo mešam sa ljudima pa ako je zarazim da bude manja količina virisa. Zakacio sam i ja i ona posle moje 2 vakcine i posle prelezane nam korone i istina prelagano je bilo
Zbog vakcine ili male kolicine virusa koju smo zakacili ko ce ga znati jebem ga
Cak si mi neki ortaci pijani smo bili kacili o rame 20 dinara u metalu i stajalo je
Mozda zbog magneta mozda zbog sto je proslo 2 plus sata od kako sam se kupa pa mi je koza bila lepljiva od nikotina i znoja
Bilo kako bilo sad je gotovo proslo je teraj ga u kurac nema tu sad sta da se pametuje
Како згодно да се нације баш сад поплаше, баш кад је кренуло откривање доказа шта су радиле владе, СЗО, њихови лекари и др послушници, да се заборави на злочине манипулације тровањем грипом и пелцом, да заборавимо како смо недостојно сахранили наше мртве, у каквим кесама и металним сандуцима, да нам нису дали да их достојно припремимо за укоп, да их нисмо могли видети пре смрти, да не знамо како су их третирали у болницама, да само Бог Свети зна колико је умрло од погрешног лечења...да заборавимо колико нас сада умире од последица пелца, колико су лагали народе о тој отровној хемији. И ником ништа.. Баш згодно за њих....
Da bi ovo poglavlje bilo potpuno zatvoreno mora se detaljno ispitati i odgovoriti na ova pitanja. Pogotovu pitanje lečenja po "protokolu". Ljudi su bili osuđeni na to. Ako ne radi "protokol" onda se ništa ne menja i čovek umire...To je do sada nezabeleženo u medicini.
jbt moracu pismeno mu posaljem na pvt da ne zelim nista lose da mu se desi koliko je patetican i zapu debilu. A smou na pvt kako ne trljam picku kad neko rikne od vakcine ili ga bocka u gruidma kao nadala evo bas sada posle trece doze
Ja kaem, melk i cara će imati sve simptome pms-a dok neko s vuke vakcinisan ne rikne, i dok svi koji su ikad obukli skafander ne zavrse u zatvoru, jer to su sve kurve za kovid dodatke koji ubijaju ljude. Do tada smo osudjeni na ovo pizdenje tetkasto jbt...
Ima cak i slika gde se drzi za levu sisu a srce probada u sred grudi.
Lil ima 36 god igra u zivotnoj formi, strashno zamisli ziga ga ga leva sisa jer je levak i udara ko volina, daj zasto ovo nisu udarne vesti 24h jos jedno 10 dana
Mora se brze bolje napraviti halabuka jer se u rl ne moze pricati o ovome, oce ljudi da te narane govnima i da kazu da smaras a zelja da se bar jos jednom naglasi posebnost je velika i onda..
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ko pisne govno stisne
Dobro bre, u vašim glavama smo nepovratno otrovani. OK
Ali shvatite da to van vaših lobanja nema nikakvu težinu ako Boga znate.
Kapiram da drkate jedni druge al previše same sad već značaja pridaje vakcini
Ja sam se vakc Fakzerom kad mi je žena ostala trudna jer se mnogo mešam sa ljudima pa ako je zarazim da bude manja količina virisa. Zakacio sam i ja i ona posle moje 2 vakcine i posle prelezane nam korone i istina prelagano je bilo
Zbog vakcine ili male kolicine virusa koju smo zakacili ko ce ga znati jebem ga
Cak si mi neki ortaci pijani smo bili kacili o rame 20 dinara u metalu i stajalo je
Mozda zbog magneta mozda zbog sto je proslo 2 plus sata od kako sam se kupa pa mi je koza bila lepljiva od nikotina i znoja
Bilo kako bilo sad je gotovo proslo je teraj ga u kurac nema tu sad sta da se pametuje
Boh ako si pravio klince posle primanja vakcine imam lose vesti za tebe, deca ce ti voleti alfa romeo
Vakcinisanom Celtu se desi bilo šta u narednih 30 godina:
Cara i Melk: https://tenor.com/view/air-dancer-gif-5204842
Da bi ovo poglavlje bilo potpuno zatvoreno mora se detaljno ispitati i odgovoriti na ova pitanja. Pogotovu pitanje lečenja po "protokolu". Ljudi su bili osuđeni na to. Ako ne radi "protokol" onda se ništa ne menja i čovek umire...To je do sada nezabeleženo u medicini.
Ima li ga negde Ejdus bitšutdžija?
Iz celtovog vidokruga pozicije zrtve ofc
jbt moracu pismeno mu posaljem na pvt da ne zelim nista lose da mu se desi koliko je patetican i zapu debilu. A smou na pvt kako ne trljam picku kad neko rikne od vakcine ili ga bocka u gruidma kao nadala evo bas sada posle trece doze
Ja kaem, melk i cara će imati sve simptome pms-a dok neko s vuke vakcinisan ne rikne, i dok svi koji su ikad obukli skafander ne zavrse u zatvoru, jer to su sve kurve za kovid dodatke koji ubijaju ljude. Do tada smo osudjeni na ovo pizdenje tetkasto jbt...
bukv niko ne govori da ce neko najebati samo primete kada se desi
zap be like: evo ja cu javiti cim se desi, evo ih trljaju picke, javicu kada pazarim kancer
el ti verujes na kraju u spiku ili ne. Odajes vonj da sumnjas u vace.
Nemam još rak, gospodjo.
bukv jos samo celt ovde veruje true u spiku, zapara se davno prodo avax vodama.
Vidim da ste elegantno prenebegli činjenicu da je Nadal sjebo sisni mišić, i da ga ne žiga srčka od vakcine.
Znači zaleteli ste se kao mladi majmuni
Brt hiljadu puta sam ispricao svoja iskustva s vakcinama (nije da to ima neku težinu) ako me to cini avaxom, onda ok
https://www.mirror.co.uk/sport/tennis/nadal-breathing-issues-indian-wells-26523258.amp
Ima cak i slika gde se drzi za levu sisu a srce probada u sred grudi.
Lil ima 36 god igra u zivotnoj formi, strashno zamisli ziga ga ga leva sisa jer je levak i udara ko volina, daj zasto ovo nisu udarne vesti 24h jos jedno 10 dana
Mora se brze bolje napraviti halabuka jer se u rl ne moze pricati o ovome, oce ljudi da te narane govnima i da kazu da smaras a zelja da se bar jos jednom naglasi posebnost je velika i onda..
E da šta bi sa onih 300+ sportista što su imali srčanih problema, prati li neko?
I ovi silni ljudi po Koreji od čega su se sad porazboljevali posle 3-4 doza koliko su primili? 60% ih kupilo lažne sertifikate, šta li?
Osećam manipulaciju u vazduhu, trzanje mojih marionetskih niti, mora da opet rade ono u čemu su najbolji.
Aj fala kurcu nije od vace modz se odahne
Bukv niko ni nije rekao da je od vace nego da je najeb i potencijalno od vace. Izlozili se ljudi napisali x stranica