Vaccina

1. Od onih što smrde za šankom, al bukv smrde u onim kaputima jezivim i smaraju klince koji su tu došli da se zezaju o Hegelu.

To si ti.

2. Čekaj brate Celte nemoj sada ovde da me jebeš - zbog čega, ako je virus mutirao i vace više ne rade za nove varijante, ljudi primaju druge, treće, četvrte doze? Čemu?

sa svakom novom dozom sve manje smisla ima. to nisam reko da je problem.

pa i sa prvim... pitanje je jel bilo bolje samo temeljnije vakcinisati stare pre nego sto se predje na mladje.

al to nije poenta, poenta je da nas ubedjujete da ce pomremo od tih vrlo potentnih vakcina sto ostavljaju posledice na 3 naredne generacije, koje u isto vreme kurcu ne sluze i nista ne rade. sta je od toga?

3. Godine 2040 dok smrdiš za šankom s nekom sedom kosurdačom masnom će ti biti najveće dostignuće što se nisi boo pre 20 godina.

4. https://www.theguardian.com/business/2022/feb/08/pfizer-covid-vaccine-pill-profits-sales

brt

The US drugmaker’s overall revenues in 2021 doubled to $81.3bn, and it expects to make record revenues of $98bn to $102bn this year.

5. Jebote, ako je neko penio ovde protiv mera, to sam bio ja.

Znači opet si pomerio metu ko kurva i sad patetišeš o merama, za koje se svi slažemo da su bile debilske, i loše osmišljene i loše implementirane.

6. Nikad ali nikad, kolko god kitnjaste postove pisao ovde, kolko god smatrao sebe iznad drugih apropo pisanja, prozimanja, razumevanja prilika i ljudi, te neće niko publikovati.

A ako publikuješ na nekom svom blogpostu, to niko nece citati. Osim tebe. I drkaćeš na te tvoje recenice sam, dok si živ

7. Godine 2040 dok smrdiš za šankom s nekom sedom kosurdačom masnom će ti biti najveće dostignuće što se nisi boo pre 20 godina.

Realno ću oćelaviti skroz do 2026.

8. Pa druga doza i bust je bila za delta soj, kada je vakcina još i radila nešto, posle za omikron izgleda ne baš (laičko mišljenje)
    Spočitavaš neko kratko pamćennje ljudima a ti ili ne pamtiš ili namerno vadiš događaje iz konteksta.

9. Jasno miščrno, svi smo kenjali po merama odje i svi smo ih sledili poslušno čim izadjemo iz kuće. Svi smo se prostituisali, relax. Caramalo manje doduše, on je nosio masku ispod nosa bio.

10. Ne miščrno stvarno ću baciti fajzeru link od ove teme da uzmu tebe i Celta za neke jehovine svedoke, jebeš mi sve.

11. Brt ovde kao da se 10 ljudi svadja ali svako sa zamisljenim sagovornikom, bukvalno vam replike nemaju veze sa prethodno napisanim, samo unakrsna paljba naslijepo

12. Vozdizanje vace Oo

Bukv niko nikad to nije napisao ovde, par ljudi koje se vakcinisalo uradilo to cisto iz neke predostroznosti ili cega vec a ne jer ga silje na vacu ili je “vozdizu”

Nas gomila koje se nije vakcinisalo to nije uradilo jer je prelezalo ovo govno ili jer su dobrog zdravlja a ne jer se boje nanobota ili da ce da umru od miokarditisa za najkasnije 5 do 7 godina koje ce da aktivira gejts putem cipa

13. Svadjo sam se sa kovid redarima jbt. Doso lik kaze tebra nemoj to da mi radis mislis da se meni nosi maska. Kaze ma boli me kurac go da prolazis ovuda jebe mi se eto ali ja radim ovde.

Reko bato radis pogresan posao. Skenjao se calac. Posle vise nisam energije imao drkam nesrecnike aj samo prodjem posle spustim na bradu.

Ukupno nisam duze od sat vremena disao full pod maskom za celu pandemiju.

14. Pa naravno da nema veze sa prethodno napisanim kad covek izmislja da je neko vozdizao mutavu vakcinu a u realnosti dvocifren br ljudi u fazonu koga boli uvo smarate moze lock

15. Jer svakako ćemo da umremo od miokarditisa izazvanog ovim chink coof kung flu shanghai shakes wuhan woopsie govnetom. Za 5 do 7 godina.

16. Vozdizanje vace Oo

caramele napravili totem od vakcine jbt.

17. Što si je onda primio koji moj :D

18. Sta niste vozdizali sad se perete bukvalno nego od kilotona govana jedva provirujete ali i dalje se brani cast

Normalan covek bi jednostavno rekao, da bilo je sranje, jesu zajebali su nas

19. "Nismo vozdizali" a imamo history od 556 strana koji se ne briše lol.

20. Mali Mujo
    Brt ovde kao da se 10 ljudi svadja ali svako sa zamisljenim sagovornikom, bukvalno vam replike nemaju veze sa prethodno napisanim, samo unakrsna paljba naslijepo

Ovo je na svim temama. Najvaznije srati jebo onog drugog

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.