Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Brt fajzera su nabacljali od tvojih para isto. Ja sam bar iskoristio svoje pravo kao medicinski osiguranik. Doduše za Sinofarm.
A tebe su odrali za doprinose (ako ih plaćaš) poreze, prireze, tkase i akcize da bi nabavili fajzeruše koje su dali likovima iz Bosne i Makedonije kad su onomad nagrnuli ovamo na vaks turizam.
Meh, normalan čovek isto ne bi nadrkavao kurčić nad tuđom nesrećom. Ili je možda to new normal, jebem li ga.
Izradili pola planete ko voline a voline u fazonu uspeli su bar malo znas ti kako tesko napraviti dobru vacu
Jel tako cutite i u pekari kad vam uvale maljav burek
Melkore đe su ti deonice Fajzera?
kad ih već finansiraš lol
C, ništa para ne dajem državi od vremena. Jbt - jaaa sam bolje prošaooo, ja sam bar nešto dobijooo a tebe samo opljačkali ni za šta debiluuu. Moj rodjače, dobio si neko probno govno u bulju za čije kontraefekte ćeš tek da vidiš šta i kako rade, i još su ti uzeli keš za to. Gore od pokusnog miša, onom bar ne uzimaju lovu i ne lože ga da je slobodan, zna na čemu je.
Još jedan vojvođanski specijalitet sig true bukv
Da vidim foto video ko je vozdizao vakcine, ovde je 96,7% postova vase svrsavanje na imaginarne probleme koje vakcine prave i ostalo je ismevanje vase paranoje
Ko je napisao ikad igde vakcina stiti 100%, dajte da se bodemo u oko, vakcine su zdrave o vakcino molimo ti se, jos boostera zelimo, kazes vozdizanje pa da vidimo dokaze
jel razumete vas dvojica da su vam vakcine mnogo bitnije od ljudi koji su vakcinisani?
i jedan i drugi, kad vam se pomene to, odma argument, "sta bitna, ti si se vakcinisao". cara sinoc, melkor danas
najbukvalnije ne mozete da povezete da moze da bude nebitna stavka iako si vakcinisan, ili da je ocigledno vrlo bitna stavka kojom se definise licnost iako nisi.
fali vam ta ideja i to je.
Daješ nemoj da pričaš laži.
Reko bato radis pogresan posao. Skenjao se calac. Posle vise nisam energije imao drkam nesrecnike aj samo prodjem posle spustim na bradu.
Ukupno nisam duze od sat vremena disao full pod maskom za celu pandemiju
U Caro oćeš orden sad neki?
Radim u firmi s 1000 ljudi u smeni, masku preko nosa namaknem samo kad prolaze govna iz administracije, posle 6 sati 2/3 smene je skine.
Likovi koji svuda idu sa makom do očiju su bili izuzeci. Na bolje ili na gore.
Ja vam lepo kažem da neke stvari postoje samo u vašim glavama.
Shmoklja:
Evo prvog dokaza
celt
au strasno u pravu ste sve
SHUT IT DOWN THE GOYIM KNOW
Ne daješ ti kurac. žvake kad kupiš daješ im, a kamo li litar benzina.
To što si verovatno ekonomski nepismen, to je drugi padež.
Mr no
boze boze
Celte relativizujes svoje glupave postupke. Da ti je nebitno ne bi se vakcinisao a ni brecao na sve ove 'manipulacije'
Sustina vaxera je da im vaca prestane biti bitna onda kada prime sve predvidjene doze.
Ko sex, kad svrsis nije ti ni bio bitan. Jebo sex daj gledamo tv kakav sex ko jos prica o seksu nego opterecene budale.
Radim u firmi s 1000 ljudi u smeni
Nisam napisao da je to neki mega postupak al bilo na pocetku kada je bilo orevise uplasenih morona. Posle svi skontali i naravno iskulirali.
Ma nema, jebeni liričar.
Čim to piše pesme i navija za Romu, gazi ga na šiju. Nema ništa od čoveka.
Hahaha Skauz.
Fajzerov maneken da budem
Litar benzina nisam kupio u lajfu, kamoli zajedno.